Original topic:

חזקים ביחד

(Topic created on: 11-05-2023 01:27 PM)
126 Views
IrisA
Expert Level 5
Options
נושאים כלליים

קהילה יקרה!

בתקופה קשה וכואבת כמו זו שאנחנו עוברים חשוב שנראה גם נקודות של אור ולתת לכם מקום לשתף אותנו בהן.

נשמח אם תשתפו אותנו בדברים שהעלו לכם חיוך קטן, בחיבוקים עם המשפחה, החברים והיקרים לכם, חיות המחמד, הצמחים במרפסת....

ספרו לנו כל דבר שתרצו לשתף שיגרום לכולנו לחייך.

1080_564.png

כולנו יחד חזקים 💙

36 Comments
IrisA
Expert Level 5
נושאים כלליים

כל הכבוד על העבודה! זה מה שמאחד ומחזק אותנו בזמנים כאלו קשים💙

akufvi
Active Level 10
נושאים כלליים
אמרתם לי שהעדכון 6.0יצא לs22 ultra אבל הוא לא יצא מתי הוא יצא?
0 Likes
akufvi
Active Level 10
נושאים כלליים
היום היה אמור להיות עדכון לs22 אולטרה אבל בדקתי ואין עדכון
0 Likes
akufvi
Active Level 10
נושאים כלליים
מתי העדכון יגיע לs22 Ultra בדקתי וזה לא יצא
0 Likes
IrisA
Expert Level 5
נושאים כלליים

כרגע אין צפי

0 Likes
סדרלה
Active Level 1
נושאים כלליים
הי עם ישראל היקרים אמון בריאות אןשר אהבה פרנסההטובה שפה שמחה שכול מאלות לבכם יתגשמו ברייאות שמחה ותמלחו וכול מה נעשמו
0 Likes
תומיקס
Beginner Level 2
נושאים כלליים
ביום השלישי למלחמה התקשר אליי גיסי שעובד בכנסת, שאל אם אני יכול לנסוע לבסיס בדרום להעביר ציוד ליחידה מסווגת. לא ממש הבנתי מה הבעיה ולמה אין מי שייסע אבל אמרתי יאללה, נעשה משהו לעזור בשעה קשה זו. הגעתי לאן שצריך היה, העמסתי את האוטו בקרטונים סגורים, קיבלתי מיקום ויצאתי לדרך. מפה לשם מצאתי את עצמי ברעים, היכן שהיתה המסיבה מחכה לחיילים שיסיימו פעילות ויוכלו להגיע לקחת את הקרטונים. על הרצפה גופות של מחבלים, על הכביש טנדר עזתי מחורר וכמה חיילים עומדים בחסם שהקימו. לאחר כשעתיים הם סיימו פעילות, חברתי אליהם באורים ומסרתי את הקרטונים.
למחרת קיבלתי טלפון מכל מיני חיילים שזקוקים לציוד, ביגוד מטענים, ערכות קפה, נעליים ואפילו מדים טקטיים. ניסיתי להסביר שאני סה"כ הנהג ואין לי מושג אפילו מה היה בקרטונים אבל הגעתי למסקנה שאבזבז פחות זמן מחיי אם במקום להסביר שאני רק הנהג פשוט אדאג למה שהם מבקשים. התחלתי לאסוף כל מיני דברים ממרכזי חלוקה וכל יום ירדתי לדרום (בדיעבד התברר לי שכל היערות סביב שרצו מחבלים) ומחלק להם מה שצריך.
חודש קידמה ואני כבר מנהל חמ"ל שלם עם עשרות בקשות ביום ולמעלה משני טון ציוד שעבר דרכנו.. מגייס תרומות באמצעות עמותה (יש אפילו סעיף 46) ומנסה למלא כל בקשה של כוחותינו..
האווירה בבסיסים מחשמלת. כולם נחושים ומאוחדים. עם ישראל בגדולתו..
לראות כל יום חיילים מחייכים עושה טוב בלב. שמח על הזכות לעשות זאת.
0 Likes