Original topic:

חזקים ביחד

(Topic created on: 10-16-2023 05:26 PM)
11809 Views
IrisA
Expert Level 5
Options
נושאים כלליים

קהילה יקרה!

בתקופה קשה וכואבת כמו זו שאנחנו עוברים חשוב שנראה גם נקודות של אור ולתת לכם מקום לשתף אותנו בהן.

נשמח אם תשתפו אותנו בדברים שהעלו לכם חיוך קטן, בחיבוקים עם המשפחה, החברים והיקרים לכם, חיות המחמד, הצמחים במרפסת....

ספרו לנו כל דבר שתרצו לשתף שיגרום לכולנו לחייך.

1080_564.png

כולנו יחד חזקים 💙

נושאים כלליים
מנסה להבין מדוע איך ולמה?
מנסה לתפוס את זה בצורה רציונלית. וזה לא נתפס - ואין תשובות,

ברמת הנפש : קשה מנשוא לעבור את זה אחרי שעברנו את סיוט הקורונה ולפתע המעשה המחריד הזה?

זה מעשה ידי האדם או הטבע?

אסקפיזם לנפש : זה פלייסטיישן / קריאת ספרים / שיחות סמול טוק - הכנת מאכלים ועוד...
IrisA
Expert Level 5
נושאים כלליים

אנחנו נתאבל על כך עוד הרבה זמן, צריך לזכור להיות חזקים בשביל כולם.

Unidos
Beginner Level 2
נושאים כלליים
בחזרה מהלווייתה של חטופה, אנוסה, והרוגה מהמחבלים הארורים האלה...בלב כואב ומלא תקווה שאבינו שבשמים יגיד כבר די לצרותינו..וליווינו את המצוה כל השכונה בהליכתה מביתה כמה רחובות כולנו עם דגלי ישראל...ופתאום מולי מרים העיניים והנה שני ילדים ביחד עטופים עם דגל ישראל...אז הרמתי המכשיר שלי וצילמתי אותו רגע...וקראתי לזה.." עם ישראל חי" עם ציפייה שאלו דורות הבאים ..הם יזכו לגמרי מלחיות באחדות ובנחת בארצינו הקדושה.
תפארת לפידות ז"ל . שתהיה זכרך ברוך.IMG-20231025-WA0044_1000028792_1698253679.jpg
Unidos
Beginner Level 2
נושאים כלליים
להפיץ רק.דברים טובים שעיננו רואות
Beatris992
Active Level 1
נושאים כלליים
במשך כשבוע מאז השבת השחורה, היה לי קשה לראות חדשות, סרטונים ועדויות, יחד כמו כל עם ישראל בתוספת היריון שבוע 39+.... ב14.10 לפנות בוקר החלו לי צירי לידה ובמשך כמעט יממה התנתקתי מהכל ובחרתי לשמוע מוזיקה רגועה כדי להקל על הגוף ועל הנפש. בימים אלו, שכולם מחוברים לנייד, זה קשה פי אלף לא להתחבר ולהתעדכן בהכל ואני מודה מדי פעם בחרתי להתאפק ולא לתת לרגשות שלי לצוף ולהתפרץ החוצה. כי גם ההורמונים מעורבים וגם לא חסר לשמוע סיפורי זוועות שנעשו לעם שלנו... בליל 14.10 נולדה הבת שלי וזה הדבר הכי טוב שקרה לי מאז פרוץ המלחמה. עדינות הנפש, המתיקות, הרכות הם אלו שמסיחים את דעתי מלחשוב על מה שמתרחש בדרום. אני רוצה להאמין שהיא נולדה לעתיד טוב יותר ושהשקט במדינה ישאר לתקופה ארוכה🙏🙏🙏
IrisA
Expert Level 5
נושאים כלליים

תודה על השיתוף, שתדעי רק נחת מהבת שלך💙

akufvi
Active Level 10
נושאים כלליים
מה שישמח אותי עכשיו זה לדעת מתי היה העדכון 6.0 זמין לישראל בבקשה תענו לs22 ultra
פלאש
Active Level 1
נושאים כלליים
כי רק ביחד נוכל לעבור את זה 😉😁
טלוי
Beginner Level 2
נושאים כלליים
אחי צודק🇮🇱🇮🇱
צח
Active Level 4
נושאים כלליים
ערב טוב הייתי רוצה לשתף אתכם בחווייה שעברתי היום קראתי דרך חבר משותף על חקלאי במושב קדימה שנמצא במצוקה עקב חוסר בעובדים והחלטתי להצטרף ולתת יד איך אומרים באתי לחזק ויצאתי מחוזק סך הכל הייתי עם עוד 40 איש והיינו צריכים לפנות את צמחי הפרא שצומחים ביחד עם התותים נכון שזה דבר קטן בסהכ אבל בזמן העיסוק הרגשתי שלווה רוגע ושקט לרגע אפילו שכחתי מהמצב ואותו חקלאי היה בעננים אז בסופו של דבר הרווחנו שנינו,אם יש באפשרותכם תלכו להתנדב היכן שצריך שיהיה סופ"ש רגוע ושקט שבת שלום.