Original topic:

הצעה

(Topic created on: Wednesday)
6 Views
Nehoray_S
Expert Level 5
Options
נושאים כלליים
אני מודע לכך שאני ככל הנראה אחד המשתמשים הבודדים ב-Bixby, זאת בשל יכולת ההפעלה הקולית שלו. אני יודע שגם גמיני מציע אפשרות זו, אך לא תומך בעברית. עקב כך, אני מעדיף עוזר דיגיטלי חלופי בעל יכולת הפעלה קולית, כאשר גמיני מציעה בנוסף אפשרות הפעלה באמצעות לחיצה על לחצן הצד.

לכן, ברצוני להציע שיקול מחדש בנוגע להחזרת תכונת ה-Discover שהוסרה לאחרונה, ואני מעוניין לקבל מידע נוסף אודות הפונקציונליות הנוספת של Bixby.

• אני מקווה שהצעתי תתקבל ותועבר לצוות המפתחים🙏
12 Comments
נושאים כלליים
גם אני עם ביקסבי :)
מצטרף לבקשה
Iᔕᔕᗩᑕ
Expert Level 3
נושאים כלליים
גמני משתמש בביקסבי בשל היעילות שלה לאורכה ורוחבה של המערכת
Nehoray_S
Expert Level 5
נושאים כלליים
בכל מקרה, שאני אומר "היי ביקסבי" ביקסבי נפתח(מן הסתם) אז הייתי שמח לדעת מה עוד אוכל להגיד לו.
נושאים כלליים
להפעיל אפליקציות, לתזמן התראות , להוסיף תזכורת ליומן, ולרימיינדר, לפתוח טיימר, לכוון שעון מעורר לשעה מסוימת, לשלוח אימייל (אבל לחיצה על שליחה אתה צריך לעשות), לקבל מידע על מזג האויר,לנגן שירים (במכשיר או בספוטיפיי למשל) אירועים צפויים, לו"ז, חיפושים בגוגל, חיפוש בגלריה יצירת notes, חיוג לאנשי קשר/מספרים ועוד דברים שבטוח שכחתי... וכמובן - תפעול המכשיר.
Nehoray_S
Expert Level 5
נושאים כלליים
תודה על הפירוט איתי.

בכל מקרה הייתי שמח שה discover יחזור כי אני בטוח שביקסבי יכול לעשות הרבה יותר.
0 Likes
נושאים כלליים
אההה...זה ברור. אני איתך.
חשבתי ששאלת כי אתה לא ממש מתעסק עם ביקסבי.
אבל הבנתי עכשיו למה התכוונת בניסוח...(כשהגבתי לך קראתי אותו על הדרך🙏)
Nehoray_S
Expert Level 5
נושאים כלליים
פירטתי בפוסט, פחות או יותר אני יודע מה הוא מסוגל לעשות. השתמשתי בו מאז שהמכשיר S24+ היה אצלי, שזה די הרבה זמן, אך כמובן בקושי משתמש בו, רק מדי פעם. רק זכור לי שהסירו לו תכונה, שכחתי את השם שלה, אבל נגיד הייתי אומר לו "תתקשר לאמא" (באנגלית, כמובן), והיה מבין, והיום הוא לא מבין. באסה.
0 Likes
נושאים כלליים
וואלה? אצלי השיחות עובדות..
אבל שוב - כנראה לא הבנתי אותך עד הסוף כשקראתי. (קראתי תוך כדי משהו)
Nehoray_S
Expert Level 5
נושאים כלליים
אצלי אנשי הקשר רשומים בעברית, וכנראה שביקסבי מזהה לפי השם שאני אומר לו.

בסדר, הכל טוב!
0 Likes