Original topic:

[דיון] תנועות ומחוות במכשיר ה-Galaxy שלכם

(Topic created on: 10-12-2021 04:52 PM)
846 Views
IrisA
Expert Level 5
Options
נושאים כלליים

היי חברים!

האפשרות לבצע פעולות מסוימות במכשיר בצורה מהירה יותר, הופכת את השימוש במכשירים שלנו לקלים וזמינים יותר עבורנו.

לדעתי קיצורי דרך אלו הם חלק מההגדרה המהותית של מכשיר חכם, אני משתמשת בהשאר מסך מופעל בזמן צפייה ובהשתק בעזרת תנועה כי אני מוצאת שהגדרות אלו מקלות בשימוש השוטף (מסיבות ברורות😉).
ספרו באילו תנועות ומחוות אתם משתמשים ושתפו אותנו איזו תנועה/ מחווה לדעתכם יכולה להיות תוסף טוב למכשיר שלכם?

24 Comments
LiamBuhbut
Expert Level 5
נושאים כלליים
כל כך כיף להשתמש בתנועות ומחוות 😃
אני משתמש בהפעל/כבה את המסך בהקשה כפולה,
החלק בעזרת כף היד ללכידה, השתק בעזרת תנועה,
ובחייגן - החלק אצבע לשיחה או להודעת טקסט.
שמואל
Expert Level 5
נושאים כלליים
גם אני משתמש בכל אלו! וגם אני משתמש במחוות בפס הניווט כי לי אישית הצורה הזאת יותר נוחה,ואם לומר את האמת הייתי מאוווד סקפטי לגבי זה כשזה יצא,ופעם אהבתי להשתמש בתכונה שהחלקה עם שתי האצבעות על המקלדת משמאל לימין תמחק מה שכתבתי או שהחלקה לכיוון השני תשחזר מה שנמחק,חבל שזה לא קיים עוד....לפעמים משתמש גם ב''הרם כדי להעיר'' וכמובן כשהידיים שלי תפוסות רוב הזמן אני משתמש במצב תפעול ביד אחת בהחלקה כלפי מטה בתחתית המסך
Avichai
Expert Level 4
נושאים כלליים
למה לא קיים? זה עדיין קיים...
Avichai
Expert Level 4
נושאים כלליים
כדי שמה שאתה אומר יפעל אתה צריך לסמן בהגדרות מקלדת "ללא מחוות החלקה"clipboard_image_1634052492849.jpg
שמואל
Expert Level 5
נושאים כלליים
וזה יחזיר לי את האפשרות למחיקה ושחזור מהיר?
0 Likes
שמואל
Expert Level 5
נושאים כלליים
אומייגד תודה אביחייייי מליון שנה אני לא מבין למה זה יותר לא עובד ליייייייי
Avichai
Expert Level 4
נושאים כלליים
חחחח בכיף😁
0 Likes
שמואל
Expert Level 5
נושאים כלליים
האם ידוע מתי יוכרזו הזוכים בחדר הבריחה😅? אני כל הזמן במתח ובודק כל כמה דקות את האפליקציה רק כדי לראות אם יש חדש בנושא🙈
נחום
Expert Level 5
נושאים כלליים
זה כייף להשתמש במחוות שאתה ציינת ליאם. אכן אני משתמש בהן, אבל גם בהפניית כף היד אל המצלמה הקדמית כדי לצלם (סלפי)