Original topic:

Galaxy watch פיצ'ר חדש ומהפכני!

(Topic created on: 02-19-2024 03:06 PM)
186 Views
Kfeer
Expert Level 5
Options
מוצרים לבישים

image
מקור: Samsung Newsroom

היי חברים!
שבוע שעבר בשקט בשקט פטנט של סמסונג עבר אישור FDA מה שאומר שסביר מאוד שיאושר בקרוב בכל העולם לשימוש. 
על מה הרעש? באמצעות חיישני השעון (לפי הפרסום כתוב סידרה 6 אבל אין שוני מבחינת חיישנים בינה לבין הסידרה שקשמה לה) ניתן יהיה לעקוב ולנטר אחר דום נשימה במהלך השינה כחלק מניטור השינה המובנה בשעון.
חשוב לציין זהו פיצ'ר משמעותי שכן אחוז בלתי מבוטל של 10-25% מהאנשים בעולם(תלוי מין/מגדר ובאזורים שונים בעולם) סובלים מדום נשימה בשינה, מצב שעשוי לעלות בעלות בריאותית ואפילו לסכן חיים במקרי קיצון.

אז איך הפיצ'ר יפעל?

טרם ברור כיצד בדיוק יוטמע כי לפי הדיווח של סמסונג הוא ינטר בזמן שינה באופן פסיבי שאינו מצריך לבצע מדידה באופן יזום אך יהיה חלק מיישום health monitor בו הבדיקות עד כה הן יזומות בלבד, ולא כחלק מובנה בתכונת ניטור השינה בhealth. יכול להיות שבדומה לגוד לוק הרכיב מhealth monitor יוסיף את הפיצ'ר לhealth, עוד מוקדם לקבוע.
בינתיים סמסונג כמיטב המסורת מדליפים מסך טיזר מהפיצ'ר, אותו חתכתי והפכתי כך שיהיה קל יותר לקרוא 

image

בתמונה מוצג מסך התרעה המתרגם ל"דום נשימה בשינה. זוהו סימנים בינוניים עד משמעותיים לדום נשימה חסימתי בשינה צרו קשר עם הרופא שלכם לצורך הערכה" 
מיותר לציין כמה שהתרעה כזו מועילה בשמירה על בריאות בשיגרת החיים שלנו....

אז מתי כל הטוב הזה יגיע אלינו? 
בדרום קוריאה הוא כבר פועל בסדרות 6 ו5 של שעוני סמסונג
הצפי לפי סמסונג הוא שסידרה 6 תקבל אותו בעדכון בין יולי לספטמבר ובעקבותיה גם סידרה 5, הנחה שלי היא שלאחר השקת מכשירי הקיץ המתקפלים והשעונים החדשים יחלחלו למטה מערכות ההפעלה והתכונות החדשות :)
אשמח לדעתכם על התכונה, מצפים לה? מצפים לתכונות דומות נוספות? כתבו לי👇👇👇

מקור>>>

19 Comments
Kfeer
Expert Level 5
מוצרים לבישים
בכיף :)
מוצרים לבישים
מה המחיר של השעון כיום?
Kfeer
Expert Level 5
מוצרים לבישים
איזה מהם? המחיר משתנה לפי הדגם והחנות ממנה קונים, בין אם יבוא מקביל או רשמי וגודל ותכונות המכשיר
בכל מקרה ניתן לראות את כולם ולהשוות ביניהם כאן
https://www.samsung.com/il/watches/all-watches/
מוצרים לבישים
איזה סדרת?
יש את הפיצ'ר של הדום נשימה?
ויש גם בודק סוכר?
או שעדיין לא?
Kfeer
Expert Level 5
מוצרים לבישים
כרגע הוא רק עבר אישור של ה fda ואינו מוטמע עדיין.
לפי סמסונג עד ספטמבר סידרה 6 תקבל אותו, טרם פירטו אם עוד סדרות קודמות יקבלו את התכונה, לצערי מאחר וסידרה 5 לא קיבלה את התכונה של התרעה על קצב לב לא סדיר ללא בדיקה יזומה אז אני מטיל ספק גם בהגעה של הפיצ'ר לסידרה 5.
בכל מקרה מדידות סוכר טרם קיימות בשעוני סמסונג, למיטב ידיעתי אינם קיימים כלל גלוקומטרים ללא דקירה באצבע ושאיבת טיפת דם לסטיק ייעודי למדידת גלוקוז בדם
Nehoray_S
Expert Level 5
מוצרים לבישים
נשמע נהדר!
תודה על השיתוף!
Kfeer
Expert Level 5
מוצרים לבישים
בשמחה :)
מוצרים לבישים
וואוו אני סובל מדום נשימה... מעניין אם ייצא ל watch 4
APhoto4u
Expert Level 5
מוצרים לבישים
למיטב ידעתי כבר היום ה watch 4 מנטר כמות חמצן מתחת ל 90 שהמשמעות הינה פועל יוצא של דום נשימה.
אין ספק שהתכונה הנ"ל תהיה הרבה יותר ממוקדת ומוכוונת לעניין דום הנשימה
NoamMeir
Expert Level 5
מוצרים לבישים
תודה על השיתוף כפיר!