Original topic:

מיקומים , תאריכים ודברים ששווה לראות !

(Topic created on: 02-16-2022 10:07 PM)
492 Views
kobi-dadon
Expert Level 5
Options
גלריה

בפוסט קודם שלי העליתי הצעה לפרט יותר בתמונות כגון : איך צולם , באיזה זוויות , סיפור מאחורי התמונה 

ואז באה נוי והוסיפה ששווה לדעת מיקומים שיפה לצלם שם . אז...

החלטתי להרים את הכפפה ולפרט לכם קצת מהמיקומים , הפריחות , ובעיקר התאריכים שזה קורה .. 
במיוחד עכשיו שמתחיל "דרום אדום" אבל גם במרכז יש מקומות מעולים ! 
מקווה שפוסט זה ייתן לכם ערך ויעזור . 

נתחיל מהחודש הקרוב הבא עלינו לטובה - חודש מרץ 
זהו חודש שיש בו פריחה מדהימה של שקדיות/ אפרסקים בהמון מקומות בארץ 

163282416_950886479017465_1339264260811558448_n.jpgהתמונה הזו ( של הבן שלי ) צולמה במצלמה ולא מהנייד להמחשת המיקוםs20fe#s20fe#
מקומות שיש פריחת שקדיות כרגע  : בני רא"ם , לטרון , כפר סירקין , מגשימים (צמוד לתחנת דלק) ועוד .. 
הפריחה החלה עכשיו ולא קשה למצוא מקומות מדהימים 

עוד בחודש הזה יש את מנתור המדבר - מסתיים בתחילת חודש מרץ 
יש עוד כמה מקומות אבל אין ספק שבמקום הזה יש את המשטח הכי גדול ויפה ! 

מעייו אלרואי (ליד יקנעם) מעבר למעיין יש פריחה מדהימה גםs20fes20fe

הפריחה שאין ספק שאני הכי אוהב הם החמניות : תאריך פריחה : מאי עד אוגוסט - תקופה ארוכה שניתן ללכת לצלם בה שדה חמניות מדהים המיקומים פה : 
https://www.locate.co.il/Location/1832997

ss20fes20fe
קם.jpg

מיקומים : יער חולדה ( הכי מרשים שיש )  , מבוא חורון-לרשום בוויז חוות עמק אילון , ליד צומת לטרון ליד מאגר לטרון מול מיני ישראל תמצאו שדה חמניות ענקי
ועוד ... 

כמובן יש פריחת רימונים חודש אוגוסט  - שדות מדהימים של רימונים אדומים כמעט בכל המושבים/ קיבוצים שאני מכיר 

המלצה נוספת שלי _ תמיד שווה להתסכל , להביט סביב ולפתוח עיניים 
 איזור דרום/ צפון אבל גם המון באיזור המרכז ישנם מושבים/ קיבוצים / מקומות ששווה מאוד להיכנס ולראות 
יש המון מקומות בחינם ויש כאלה שבתשלום סמלי ניתן גם לקטוף או אפילו לעשות טיול עם הילדים . וכמובן לשלוף s22 ultra ולצלם ! 

וכמובן !!! 
יש פריחה גם במרפסת בבית .חחחח
מרפסת.jpg

טיפ אחרון שאני משתמש בו מלללאאא ויכול לעזור לכם מאוד 
יש אתר שנקרא "לוקייט"
אתר חינמי כמובן שיש בו את כל המיקומים של כל מה שאי פעם חיפשתם . ניתן לרשום בחיפוש חמניות ולראות איפה יש , אוהבים גרפיטי ? לרשום בחיפוש ומיד יופיע לכם כל המקומות היכן יש . תוכלו לגלות מקומות חדשים וכמובן לראות תמונות שאנשים צילמו במקומות האלה . 

11 Comments
גלריה
פשוט וואו!
MonSamsung
Expert Level 5
גלריה
איזו השקעה!!
0 Likes