אנחנו מודים לכל אוהדי סמסונג על העניין שאתם מגלים במוצרים ובשירותים שלנו. שמחים לשתף את כל המידע על גרסת One UI 5 עם Android 13, תכונות חדשות ושינויים... View Post
אנחנו מודים לכל אוהדי סמסונג על העניין שאתם מגלים במוצרים ובשירותים שלנו. שמחים לשתף את כל המידע על גרסת One UI 5 עם Android 13, תכונות חדשות ושינויים... View Post
תהנו 🙂 https://t.me/Update_Phon_Bot View Post
אני שמתי שם כרטיס אשראי ואני לא יכול לשלם אני ראיתי סרטונים שאפשר אז למה לי זה לא נותן? View Post
The option to select a language for an Android device should appear on the first page on the top right corner when you open the device settings. This... View Post
אפשר שהיה בגלקסי אוווטאר שאחרי שיוצרים סרטון היה אפשר לשמור אותו בטלפון View Post
גמיני יכול לתרגם שירים תוך כדי האזנה לשיר? View Post
האם יש דרך להכניס כרטיסי אשראי למי שיש את הארנק של סמסונג?בחו"ל זה עובד, פה אני לא מצליח, איך פונים לסמסונג? View Post
הנה רעיון לסמסונג -dex for cars.עם אפשרות לרכישת ערכות נושא ומוזיקה.בבקשה סמסונג .אני לא מבין למה אני עושה את החשיבה בשבילכם , אין לי בעיה להפסיק את... View Post
אפשר שהיה בכתוביות מיידיות עברית View Post
הפונקציה של auto android לא נתמכת אצלי במכשיר, אני עם מכשיר די מתקדם s23, ועדיין לא מצליחה להתחבר לאף רכב,מה אפשר לעשות? View Post
מתי היה אפשר להפעיל את גמיני בהיי גוגל? View Post