אנחנו מודים לכל אוהדי סמסונג על העניין שאתם מגלים במוצרים ובשירותים שלנו. שמחים לשתף את כל המידע על גרסת One UI 5 עם Android 13, תכונות חדשות ושינויים... View Post
אנחנו מודים לכל אוהדי סמסונג על העניין שאתם מגלים במוצרים ובשירותים שלנו. שמחים לשתף את כל המידע על גרסת One UI 5 עם Android 13, תכונות חדשות ושינויים... View Post
איזה אפליקציות של סמסונג יצאו לאחרונה View Post
הייכבר המון זמן משתמש בערכת אייקונים הזודרך Theme parkכל פעם שהייתי מתקין אפליקציה חדשה, ערכת האייקונים הייתה מזהה אם יש לאפליקציה אייקון מותאם אישית... View Post
הגיע הזמן להשתמש ב-DCG (DUAL CONVERSION GAIN), ולתת לנו להשתמש בזה במצבי פרו וגם לתת לאפליקציות 3RD party גישה.... View Post
יש לי טלביזיה סמסונג מודל UXSQUE65TU8000ממשק הבלוטות' עם אוזניות לא מצליח למצוא את האוזניות. הממשק עבד בעבר והפסיק פתאום.האוזניות עובדות יפה מול... View Post
האם ניתן לשנות שפה לאפליקצייה samsung health? View Post
בוקר טוב ושבת שלום, אני המתרגם הרשמי של Nova Launcher לעברית. פרוייקט שגזל ממני שעות ארוכות, בהתנדבות. אי לכך אני מקבל הודעות מהמפתח. היום בבוקר, לאחר... View Post
מקור: LordLiron מאז עדכון One UI 7 נתקלתי בלא מעט באגים בעברית, חלקם בתכונות מובנות במערכת, חלקם במודולים של Good Lock. בזכות בדיקה שביצע DaOldMan,... View Post
היי ממברזלאחרונה נוסף פיצ'ר חדש בג'מיני שמאפשר לערוך תמונות עם AI בדומה לgenerative edit של סמסונג.כנסו לג'מיני ולחצו על... View Post
שלום לכולם.קניתי לאחרונה מקרר של סמסונג עם חיבור לאפליקציית smart things.אני רואה בפרסומים שונים שהחברה מנסה לשפר ולהוסיף כל מיני אופציות לאפליקציה... View Post
Today I woke you to the Clock app's alarm which was very high volume.Normally the volume is lowest as possible.I checked the Clock app configs and... View Post