Original topic:

עדכון One UI 3.1 - 'מגן נוחות העיניים' לא נכבה אוטומטית

(Topic created on: 02-28-2021 08:39 AM)
937 Views
Digitai
Options
אפליקציות ושירותים
עדכון 3.1 הביא איתו כמה פיצ'רים נחמדים ובעיקר כמה שינויים בטרמינולוגיה.
מצב 'סינון אור כחול' שעכשיו נקרא "מגן נוחות העיניים" היא תכונה מבורכת עוד מה S7 שלי והאפשרות לתזמן את הפעלת התכונה הזו היא מצויינת.

מאז העדכון ל 3.1 התכונה הזו מסרבת לכבות את עצמה לפי התיזמון שלי (רצ"ב צילום מסך) וזה פשוט מציק!

image
מגן נוחות העיניים. גלקסי +S20

למישהו יש בעיה דומה? 
פתרונות/הצעות?

בהערת שוליים, עדכון 3.1 מאכזב בעיני לעומת ה 3.0. קיימים לאגים, למשל בהפעלת המצלמה בזמן לקיחת התמונה ושמירתה ואפילו כשעוברים ממצב אנכי לאופקי.
ולעיתים אפילו במעבר בין מסך הבית למגירת האפליקציות, גלילה 'מקרטעת' בתפריט הראשי (והוא מוגדר ל 120hz אז זה לא עניין של ריענון)

אני לא פותח שרשור לבעיות ה3.1, אבל אשמח להתעדכן מחברים אחרים על בעיות שהן חווים.

בקיצור - אם הייתי יודע לפני לא הייתי משדרג גם לא בשביל שינוי שמות של פיצ'רים במצלמה ובמערכת ההפעלה.

את ה S20FE 5G שלי שעובד טוב מאוד, אני לא אעדכן ל 3.1

8 Comments
NoamMeir
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
תודה על החוו"ד :)
עניין מוזר ובהחלט נשמע מציק. תוכל קצת לפרט לגבי פיצ'רי המצלמה החדשים?
0 Likes
שוקי
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
עדכנתי אתמול את הs20 שלי
עדיין לא התעמקתי במצלמה
אך לפי מה שראיתי כרגע החליפו את השם של מיקוד חי לדיוקן.
אם יהיה חי זמן אני יסתכל מה עשו שם בשדרוג
אפליקציות ושירותים

בגדול? -רק  שינוי שמות של פיצ'רים קיימים וזה הכל (מניח שלטובת אחידות בין דגמי 21 לדגמים "ישנים").
במצב ה"טייק בודד" ניתן לבחור איזו סוגי תמונות לאפשר ואיזו לא (זניח בעיני, אבל למה לא). 

לפי התיאור מחוון החשיפה פועל טוב יותר (לא יודע איך אפשר להשוות את זה. לא ראיתי משהו חדש).

הוסיפו גישה לאפשרות בטא בעורך התמונות המובנה, "מוחק האובייקטים" (עדיין בחיתולים, אבל מגמה שאני שמח עליה).

לא ממליץ לעדכן והייתי שמח לחזור אחורה ל 3.0

MonSamsung
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
לא נתקלתי בבעיה במגן נוחות העיניים, אני משתמשת קבוע בתכונה הזאת. לא ניסיתי לכבות לפי לו"ז.
0 Likes
IrisA
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים

היי איתי,

לא הצלחתי לשחזר את התקלה שאתה מתאר.

אני ממליצה לבדוק אם קיימת שגרה בBixby Routines שמתנגשת עם הלו"ז שהגדרת במגן נוחות העיניים,

נסה לבטל אותה לצורך הבדיקה.

אם אין שגרה כזו תוכל להעביר לנו דוח שגיאות ונבדוק זאת (מומלץ לשחזר את התקלה ומייד לאחר מכן לשלוח את הדוח).

0 Likes
אפליקציות ושירותים

אני לא מצליח להבין מה הקטע, אבל הצלחתי כנראה לצמצם את זה למקרה הבא: 

▪️ מצב מגן נוחות העיניים עובד לפי הלו"ז הנ"ל. (20:00 עד 07:00 למחרת)

▪️ מצב שעת שינה מתחיל ב 23:30 (מסך אפור, השתק וכו') לפי הלו"ז שהגדרתי

כשאני יוצא ממנו לזמן מסוים ואז מפעיל אותו מחדש (הגדרות > שימוש חכם בדיגיטל > מצב שעת שינה וסימן "הפעל ע"פ הלו"ז ) 
המכשיר נשאר על מצב שעת שינה  + "מגן נוחות העיניים" (חייבים לקצר את השם הזה 😄 ).

▪️ בשעה הייעודה מצב שעת השינה נכבה אבל מגן נוחות העיניים נשאר פעיל עד שאני מבטל אותו ידנית.

זה בודאות לא היה לפני העדכון ל 3.1

0 Likes
IrisA
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים

בוקר טוב☀️

תוכל לשחזר את התקלה ולהעביר לנו דוח שגיאות.

אפליקציות ושירותים
בוקר טוב איריס,
סבבה.
אצטרך לחכות ל 2330 😄 ולבוקר שלאחריו ואשלח דו"ח שגיאות.