Original topic:

העדכון החדש UI 7.0

(Topic created on: Sunday)
112 Views
ionbekan
Beginner Level 3
Options
אני לא מבינה למה צריך לשנות את העיצוב ברמה דרסטית כל כך, ולמה לא ניתן לשנות את העיצוב בחזרה למצבו המקורי. זה לא נוח, לא יפה ופשוט מנסים להעתיק אחד לאחד מעיצוב של אייפון... אני עצבנית ממש שמגבילים אותנו למה שסמסונג בוחרים ולא נותנים לנו לבחור, את הטלפון שלנו! לאן בדיוק צריך לפנות אליהם לגבי נושא זה?
12 Comments
תגדירי "עיצוב" כי זה כללי מדי.
פונקציות מסוימות ניתן להחזיר למצב הקודם, כמו למשל את הוילון.
זה לרוב מה שמפריע לאנשים, על זה את מדברת?
akufvi
Expert Level 1
מה עוד חוץ מהוילון למעלה אפשר להחזיר למצב הקודם
0 Likes
ionbekan
Beginner Level 3
כן, וגם במסך הנעילה בגרסה הקודמת, כשלחצתי על השעה הופיעו ברים של נגן מוזיקה ורשמקול, עכשיו לא.. את הפונקציות שרציתי ויכולתי להחזיר למצב המקורי כך עשיתי, אך עדיין נשארו דברים שאינני יכולה לשנות כמו העיצוב החדש של הוילון ומסך הנעילה
DaOldMan
Expert Level 1

כל הדברים שהופיע לך במסך נעילה בלחיצה על השעון עכשיו נמצאים ב Now Bar אז לא צריך את זה יותר. מבחינתי זה הרבה יותר מוצלח. למה את לא אוהבת ?

0 Likes
ionbekan
Beginner Level 3
כבר התרגלתי שהכל נמצא בשעון והnow bar לא מציג את כולם, מה גם שהוא בתחתית ולא למעלה ליד השעון
0 Likes
DaOldMan
Expert Level 1

מתרגלים להכל. אולי יוסיפו שם עוד דברים עם הזמן. נגן וגם השעון מופיעים שם וזה אחלה.

0 Likes
DaOldMan
Expert Level 1

לא הבנתי איפה השינוי הדרסטי בעיצוב, איפה הפגיעה בשימושיות? עברתי ל OneUI 7 והוא מרגיש מאוד סמסונגי. עם Good Lock אפשר לקסטם את הרוב כמו שבא לך, אין דומה לזה באף מכשיר אחר. בכל מקרה אם את אוהבת עיצוב של חברה אחרת תמיד אפשר לעבור בפעם הבאה. אישית, אני מת על OneUI. אם כבר, אז גודל הפונט בלאונצ'ר שלהם קטן לי מדי ולא ניתן לשנותו. אולי פעם.

0 Likes
02021
Active Level 4
וזאת בעיה גדולה
0 Likes
DaOldMan
Expert Level 1

כן, זה די הזוי שזה כך כך קטן ללא שליטה שלנו. אני חושב שבזמנו כאשר עשו modding כבד ללאונצ'ר הזה, הם איפשרו לשנות את גודל הפונט. אני זוכר שהייתי מכניס את ה mod הזה לרומים שלי, הוא היה מעולה.

0 Likes