Original topic:

Fold 7 ריכוז שמועות והדלפות!

(Topic created on: Wednesday)
160 Views
Kfeer
Expert Level 5
Options
Galaxy Z
חברים יקרים, הגיעה השעה לריכוז כל מה שהודלף ונאמר על בסיס מוניטין המדליפים בנוגע לכל החידושים בFold 7 שיושק ממש אוטוטו...

image

ישבתי על המקורות שלי בימים האחרונים והגיע הזמן לשפוך לכם את כל מה שאני יודע על סדרת המתקפלים הבאה של סמסונג, ה-Galaxy Z Fold 7.
תשכחו מכל מה שחשבתם, כי סמסונג מכינה לנו פה מהפכה אמיתית. קבלו את ההדלפות הכי חמות ברשת, ישר מהמקורות, אז יאללה נקפוץ למים!

image
עובי המכשיר פתוח ומקופל

📏 עיצוב: להתראות לבנה, שלום לדף נייר
הדבר הראשון והכי משמעותי שכולם מדברים עליו: העיצוב. ה-Fold 7 הולך להיות דק וקל בצורה קיצונית. המקורות שלי מדברים על זה שסמסונג שמה סוף סוף סוף לעיצוב העבה והכבד. המכשיר ירגיש הרבה יותר כמו סמארטפון פרימיום סטנדרטי כשהוא סגור, ופחות כמו "לבנה" בכיס.

image
רשמי מסמסונג

בנוסף, המסך החיצוני? הוא הולך להיות רחב יותר! כן, כן, שמעתם נכון. סוף סוף נוכל להשתמש בו כמו טלפון רגיל בלי להרגיש שהכל צפוף. זה השינוי שחיכינו לו שנים.
🤔 תעלומת ה"אולטרה"

image
רשמי מסמסונג

זוכרים את כל הטיזרים על "חווית אולטרה"? אז הנה הסקופ: ככל הנראה לא יהיה דגם "אולטרה" נפרד. במקום זה, סמסונג פשוט מכניסה את כל השדרוגים המטורפים האלה לתוך ה-Fold 7 הרגיל. זה מהלך שיווקי גאוני שנועד להראות שהמכשיר הסטנדרטי הוא בעצם האולטרה החדש. הוא הולך להיות כל כך משודרג, שהוא יספק את "חווית האולטרה" בעצמו.

image

📸 מצלמה: סוף סוף מתיישרים עם סדרת S
זה אולי השדרוג הכי מרגש. נמאס לכם לקבל מצלמה של מכשיר ביניים במכשיר שעולה כמו רכב? גם לסמסונג. הדיווחים החזקים ביותר מדברים על שילוב של חיישן 200 מגה-פיקסל ראשי! 🤯
זה אומר שה-Fold 7 יישר קו עם ה-S25 Ultra ויציע איכות צילום חסרת פשרות. זה הולך להיות גיים-צ'יינג'ר אמיתי בעולם המתקפלים.

image
גב המכשיר הודלף (או אולי גב יחידת לבנה לחנויות/יצרני כיסויים)

ומה לגבי העתיד? הטכנולוגיה שתשנה את הכל
וזה לא הכל. בזמן שאנחנו מתעסקים ב-Fold 7, סמסונג כבר עובדת על הדבר הגדול הבא, והצליחה להדגים טכנולוגיה ראשונה מסוגה בעולם: מסך MicroLED שקוף לחלוטין.

image
הטכנולוגיה החדשה שצפויה להיות מוטמעת

תדמיינו את זה: חלון המשרד שלכם הופך למסך שיחות וידאו, והשמשה הקדמית ברכב מציגה ניווט והתראות בלי להסתיר כלום. זה נשמע כמו מדע בדיוני, אבל זה אמיתי וזה קורה. זה לפי השמועות יגיע ל-Fold 7, זה לא מאוד משמעותי זה מראה לאן סמסונג מכוונת ומה צופן לנו העתיד. אני נוטה לחשוב שזה לצורך הסתרה ראויה של המצלמה שמאחורי המסך הגדול, סוף סוף הצפי הוא שלא תהיה פשרה לא בהסתרה ולא איכות!

image
Microled שקוף של סמסונג

אז מה אתם הכי מצפים לראות ב-Fold 7? את העיצוב הדקיק? המצלמה המפלצתית? המשך השקוף? 
שתפו אותי בתגובות! 👇
14 Comments
Galaxy Z
אלו חדשות נהדרות, אני מאוד מתרגש לקראתו השנה, כל השיפורים שציינת כאן ממש מתבקשים ויעלו את הדגם הזה כמה רמות למעלה!
Galaxy Z
נהדר!🔥
DANI_M
Expert Level 3
Galaxy Z
ללא ספק נראה שהפולד 7 משנה מביא אור אחר בתחום המתקפלים עם שילוב של הרבה יכולות שיש לסמסונג להציע. דקיקות, משקל, מצלמה 200mp בגוף דק, עמידות, מצלמת סלפי מאחורי המסך בלי םגיעה באיכות שסמסונג כל כך שאפה להגיע לזה נראה שהיא כמעט בשיא של הטכנולוגיה .
אירוע ההכרזה והמכשיר יהיה מאוד מעניין, ומעניין יהיה לראות את כל התכונות האלו משולבים יחד במכשיר.
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy Z
אמן ויתקיימו כל אלו, חלק מהמידע עדיין בגדר שמועות, כמו עניין המסך השקוף
MonsiuerLeon
Expert Level 3
Galaxy Z
מספיק אחד מהדברים שציינת שיגיע למימוש וכבר מדברים על מהלך מבורך מאוד.
יהיה משמח מאוד לראות את הדברים האלה מגיעים לפולד.
החשש הוא רק שלא יעלו את מחיר המכשיר שגם ככה גבוה בצורה קיצונית לטעמי.
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy Z
חד משמעית 👏
נחום
Expert Level 5
Galaxy Z
תודה רבה על השיתוף כפיר!
David95
Active Level 6
Galaxy Z
תודה רבה על המידע!!! נשמע מעניין מאוד 🔥
NoamMeir
Expert Level 5
Galaxy Z
פוסט נהדר, רשמת בצורה מרתקת, תודה על המידע!