Original topic:

מגן מסך מתרומם. Z flip 3.

(Topic created on: 06-05-2022 03:38 PM)
775 Views
SaritCohenHaham
Active Level 8
Options
Galaxy Z
עורכת
הגעתי לחנות סמסונג בגן שמואל. החלפתי מדבקה בעלות 99 ₪. שילמתי הרחבה לביטוח עבור המדבקה של 99 ₪ נוספים לתקופה לא מוגבלת. כלומר אני יכולה לבוא להחליף מדבקה גם כל חודשיים. התבקשתי להשאיר את הטלפון ישר ולא לקפל במשך 4 שעות. בפועל לא נגעתי בטלפון 9 שעות בהן היה ישר.
חלפו 24 שעות והמדבקה מתחילה להתקלף שוב. מבאס. אני יכולה להבין פעם בחצי שנה או אפילו שלושה חודשים. אבל אם אתחיל לרוץ אחרי מדבקה כל יומיים זה ממש ממש מוריד מהטלפון.

היוש. 
אני שמה לב שמגן המסך התחיל להתרומם באחד הצדדים באזור הקיפול של המסך.
מה עושים מכאן? 
איך ניתן להחליף את זה? 

נ.ב לתת טלפון למעבדה זה כזה שנות ה- 80. פעם כשטלביזיה הייתה מתקלקלת היו לוקחים למעבדה. אין מקום ללכת להחליף וזהו? 

image

15 Comments
תמיתמי
Active Level 5
Galaxy Z
כנראה שמגן המסך לא גמיש ממש ואולי צריך מגן מסך מתאים למסך מתקפל אצל מעבדות שיש להן מגן מסך מיוחד
Galaxy Z
נו באמת, זה המגן המקורי של הטלפון. איתו הוא הגיע. אפילו לא צריך להדביק. זה מגיע עם מגן מיוחד שלו שאסור להחליף. לכן השאלה שלי, מי אני עושה מכאן.
תמיתמי
Active Level 5
Galaxy Z
אולי יש באתר סמסונג מומחה שיעזור לך
Galaxy Z
אנסה. אני מניחה שרק מחר. היום לא יהיה מענה.
IrisA
Expert Level 5
Galaxy Z

היי שרית,

תוכלי להגיע לסניף ולבצע החלפה של המדבקה במקום, ההדבקה נעשית באמצעות מכונה המיועדת להדבקת מגני מסך גמישים.

אם את מעוניינת במגן מסך מקורי תיאלצי להפקיד את המכשיר לתיקון כיוון שהדבקה שלו נעשית במעבדה המרכזית בלבד.

0 Likes
Galaxy Z
הי, לאיזה סניף להגיע? איפה יש סניפים? מה ההבדל בין מדבקה בסניף למדבקה במעבדה? להפקיד את הנייד זה כמו בערך להסכים להיות בקומא. החיים שלי מנוהלים מהמכשיר הזה.
0 Likes
IrisA
Expert Level 5
Galaxy Z

אם המכשיר באחריות סאני תקשורת תוכלי להגיע לסניפי סמסונג, מצורף קישור-

https://www.samsungmobile.co.il/storelocator/

כן אני מבינה שזה לא נוח להפקיד את המכשיר לתיקון בשביל מגן מסך, תוכלי להשתמש באפשרות של מכשיר חלופי בהתאם למלאי בסניף.

המדבקה בסניף היא מדבקה רגילה העשויה מסיליקון, היא מודבקת במכונה ומותאמת בדיוק לצורה של המכשיר, כל מכשיר.

המדבקה המקורית היא המדבקה המומלצת ע"י היצרן ומותאמת לשימוש במכשיר.

לפי ההגעה לסניף אשמח לבדוק לך מלאי של המדבקה המקורית, אעדכן כאן כאשר אקבל מענה.

0 Likes
IrisA
Expert Level 5
Galaxy Z

היי שרית, לצערי אין מלאי של המגן המקורי ואין כרגע צפי.

תוכלי להגיע לאחד הסניפים כדי לבצע הדבקה במכונה.

0 Likes
Galaxy Z
תקראי את העריכה שלי בפוסט.
0 Likes