Original topic:

S25 Ultra S-pen עצומה להחזרת הBT

(Topic created on: 01-31-2025 02:32 PM)
315 Views
Kfeer
Expert Level 5
Options
Galaxy S
קהילת סמסונג ממברז ישראל היקרה,

image

אני פונה אליכם על מנת ליידע ולהזמין אתכם להצטרף לדרישה להחזיר את תכונות ה-Bluetooth לעט ה-S Pen בדגמים הבאים של מכשירי Galaxy S××Ultra

image
התכונה נתמכה לא רק ביישומי סמסונג אלא גם בלא מעט יישומי צד ג כמו יישומי microsoft office השונים

הסרת תכונות אלו פוגעת משמעותית בחוויית השימוש ובפונקציונליות של העט, ומונעת מאיתנו ליהנות מיכולות חשובות כמו שליטה מרחוק על מצגות, שליטה במדיה, פעולות כמו שיגרות מסויימות וכמובן צילום תמונות ועוד.

image
את התכונה קיבלנו עם note 9 בפעם הראשונה והיא השתכללה והתרחבה עם הגעת הnote 10

אנו (אני ושאר חותמי העצומה) קוראים לכל מי שרוצה להחזיר את תכונות ה-Bluetooth לעט ה-S Pen לחתום על העצומה.

לחיצה על הקישור תוביל אתכם לעצומה:
תודה לכל מי שיצטרף למאבק!

15 Comments
נחום
Expert Level 5
Galaxy S
תודה רבה על הקישור כפיר!🖋
тєнιℓα
Expert Level 2
Galaxy S
זה נראה לך יעזור?
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
אני מקווה מאוד, זניחת התכונה היא צעד משמעותי אחורה, שלדעתי החזיק כמה וכמה משתמשים מלפזול אל יצרנים אחרים, הצעד הזה יחד עם עוד כמה צעדים אחרים אפילו עשוי לגרום למשתמשי סמסונג "הנעולים" לקנות מכשיר מיצרן אחר כי הרי כבר אין יתרון חומרתי אצל סמסונג, תוכנה אפשר להוריד תמיד תחליפים
Galaxy S
תכונה מגניבה ממש!!
אבל... אני לא באמת השתמשתי בה ובטוח שכמעט כולם.
מבאס שהורידו... אבל נו באמת, מי משתמש בזה?
שלא תבינו לא נכון, אני נגד הסרת תכונות קיימות אבל בואו- כמעט כולם לא ממש משתמשים בזה *באמת*.
חתמתי.
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
כמעט כולם גם לא משתמשים בexpert raw אז נסיר אותה? ומה לגבי טעינה אלחוטית? מי משתמש בדבר האיטי הזה? מה לגבי רמקול המכשיר? לפי ההיגיון הזה הרוב המוחלט של האנשים לא משתמש בשעון חכם, שלא נדבר על הטבעת שלא באמת עושה פעולות בפקודת המשתמש חוץ מהתכונות שהוסרו מהעט....
Galaxy S
לא אמרתי שאני בעד הסרת תכונות בגלל אי שימוש רב בהן, אבל אני יכול להבין למה הוסרו.
בכל מקרה חתמתי ומקווה שיחזירו בדור הבא 🙏
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
אני חושב שאפילו ניסיון להסביר לעצמנו מסיבות של לא השתמשו בתכונה זה חלק מהבעיה של הכניעה להסרת תכונות שעושים בהם שימוש, זו לא הגישה של אנדרואיד, הגישה של ios היא להכתיב למשתמש איך להשתמש במכשיר שלו על ידי הסרת ריבוי אפשרויות
DANI_M
Expert Level 2
Galaxy S
חתמתי , מקווה שיעזור.
Nehoray_S
Expert Level 5
Galaxy S
חתמתי 🖊
מקווה שיחזירו!