Original topic:

S24 Ultra חסימה 6GhZ

(Topic created on: 03-12-2024 02:37 PM)
511 Views
LMP86
Active Level 1
Options
Galaxy S
מרץ 2024 ועדיין ממשיכים עם החסימה( תדר 6ghz) ללא הסברים.

אתה קונה סלולר ב5500שח, הwifi 6e/7 לא עובד והיצרן לא מסוגל לתת תשובות. 

👍👍👍
14 Comments
Username13344
Active Level 7
Galaxy S
כל כך צודק, אתה לא מבין כמה, גם אני באותה הרגשה, זאת הפעם האחרונה שאני שופך ככה כסף על סמארטפון, ביאסו לי את כל חוויית הקניה/פתיחה של המכשיר.

כשפיצ'רים שעובדים על מכשירים בינוניים מינוס מסדרת A, לא עובדים על הפאקינג s24 ultra, זה מאכזב מאוד!!! מה אני אמור להתרגל לחוויה שאתם רוצים שאני אחווה? לא הבנתי????

אני משתמש בסמארטפון שלי בצורה מסויימת, ואם הוצאתי כמעט 6000 שקל על המכשיר החדש שלי מאותה חברה(אני פאן-בוי של סמסונג כבר שנים, וחבל שכך) אני מצפה שתהיה לי את האפשרות לשלוט בחדש(פרימיום!!!) באותה צורה.

ממש ממש מאכזב....😡😡
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
את התלונות להפנות למשרד התקשורת לא לסמסונג ישראל, זה שהתיר לייבא ולהפעיל ראוטרים שתומכים ב6ghz לא אומר שהוא איפשר גם לנותני השירות להפעיל את התכונה במכשירים סלולריים. להתלונן על עלות מכשיר כשהוא מצויד בתכונה שהרגולטור המקומי עדיין אוסר להפעלה זו בדיחה
Username13344
Active Level 7
Galaxy S
בדיחה זה לשחרר כזאת גרסה של oneui הייתי אומר
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
באגים תכנתיים זה משהו אחר ולא רלוונטי לטענה שלך פה או של הפוסט בכלל, סך הכל הצגתי בפניך שהתכונה קיימת פשוט נעולה בגלל משרד התקשורת, חברה שלא תפעל לפי הנחיות המשרד לא תוכל לפעול פה, ככה זה עובד
Username13344
Active Level 7
Galaxy S
פחות מדבר אליי הwifi 7, וגם פחות אכפת לי מבאגים שלא קשורים לפעילות השוטפת שלי בסמארטפון,
אבל אם אני רגיל להשתמש בטלפון שלי בצורה מסויימת, ופתאום אני לא יכול ועוד אחרי שאומרים לך שזה יתוקן בעדכון הבא, אחרי ששלחתי דוחות וכו', ושום דבר לא באמת זז, ואני יודע שזה קשור לשפה העברית בממשק הoneui, זה פשוט משהו שפחות אכפת לסמסונג ממנו, כל עניין "העברית" וזה מוציא אותי מדעתי,

ואם אני יכול להדהד את זה בפוסטים אחרים אני יהדהד.

שום דבר אישי נגדך :]
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
אתה מתאר פה כמה דברים שונים מעורבבים יחד, העניין עם יישור העברית הוא באג שהיה אמור להיות מתוקן ואני מאמין גם שיתוקן בקרוב, באשר לוייפיי זה לא באג וזה תלוי אישור של הממשלה המקומית להפעלה
Username13344
Active Level 7
Galaxy S
"אמור" זה שם של דג 😕

מעניין מתי זה יתוקן...

ואני לא מתכוון לפתוח עוד פוסט מתבכיין...

אני כבר אחליט מה לעשות, אם לנסות להחזיר את המכשיר

או פשוט להתבאס מהחוויה של טלפון פרימיום ששילמתי עליו במיטב כספי, ולא נותן לי לבצע פעולות פשוטות שבמכשיר בינוני מינוס מסדרות אחרות הכל עובד חלק..., פשוט לבלוע את זה וללמוד לקח, עוד לא החלטתי
0 Likes
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
אם אתה נתקל בתקלות אתה מוזמן להגיש עליהן דוח שגיאות בלשונית השלישית באפליקציה הזו, אותו נציגי סמסונג ישראל יכולים להעביר אל המפתחים שעובדים על הגירסה הבאה
0 Likes
Username13344
Active Level 7
Galaxy S
כמו שאמרתי כבר שלחתי, אולי אני אמור לפתח את התוכנה במקומם?

עזוב, שחררתי, יש לי עוד הרבה מה להגיד, אבל שחררתי.

יום טוב.

ותודה על התגובות שלך, למרות הניסוח הקצת אגרסיבי שלי חחח(שוב זה לא אישי כלפיך)
0 Likes