Original topic:

עדכון One Ul 7.0

(Topic created on: yesterday)
28 Views
shimonelias
Active Level 4
Options
Galaxy S
העדכון החדש One Ul 7.0 הוא עדכון שהרבה זמן כולם מחכים לו ומצפים שיבוא כמה שיותר מהר הרבה זמן אנחנו שומעים על תאריכים חדשים שאומרים שאולי יוציאו את העדכון וגם זה (לפי מה שהבנתי) לא ממש יהיה עדכון מלא כמו של הs25 מה שסמסונג מאכזבת אותי מאוד 
אני הבנתי שהעדכון יצא ב25 לאפריל ואני יצרף למטה תמונה של זה
אבל בואו נחזור לעדכון תוכנה החדש העדכון שוקל מאוד הרבה והרבה אנשים מדווחים שאחרי שהורידו את העדכון One Ul 7.0 הם ראו שיש להם בין פס אחד ליותר פסים על המסך והם בצבע ירוק הדבר נגרם מתוצאה של התחממות יתר של המכשיר בגלל שהטלפון מתאמץ מאוד בהורדה של העדכון
הנה כמה דברים שאפשר לעשות אותם כדי שלא להגיע למצב הזה
1. להטעין את הטלפון לפני העדכון מומלץ יותר מ 50 אחוזים כדי להיות בטוח בזמן העדכון שהבטריה לא תגמר
2. לא להטעין את הטלפון בזמן העדכון זה גורם להתחממות יתר
3. לא להשתמש בטלפון בזמן העדכון פתיחה של אפליקציות ושימוש בטלפון בזמן הזה גורם להתחממות יתר
4. לא להוריד את העדכון בשמש
5. להוריד את העדכון רק במקום שהמעלות בחדר לא גבוהות
6. אחרי העדכון לחכות שהטלפון יתקרר ואז להשתמש בו אחרת המכשיר נהרס

ואם בכל זאת יש לכם פסים ירוקים על המסך זה נגרם שחלק מהחיבור של הכבל (מהטלפון למסך) נשרף ומה שהמעבדה עושה זה לפתוח את גב המכשיר להוציא בערך 6 ברגים להחליף להחליף את החוט ולסגור את הכל דבר כזה לא אמור לעלות יותר מ70 שקל וגם זה אני מגזים 

מאחל לכולם שתהנו מהעדכון החדש One Ul 7.0 

image

42 Comments
Marton134
Active Level 1
Galaxy S
הכוונה בתמונה זה שזה אפריל 2025 ולא ה25/4
shimonelias
Active Level 4
Galaxy S
אני חושב שזה מובן שיוציאו את זה ב2025 ובגלל זה הם לא כתבו שנה הם כתבו את מספר הימים
Marton134
Active Level 1
Galaxy S
אנחנו ב2025. והם כותבים את השנה ולא את היום בחודש. אין הגיון שהם יוציאו בכוונה ב25/5 ו25/6 וב25/4. זה חודש אפריל, מאי ויוני של שנת 2025.
shimonelias
Active Level 4
Galaxy S
בדיוק שזה לא הגיוני להוציא כל עדכון בחודש אחר
shimonelias
Active Level 4
Galaxy S
כל מה שאני אומר על העדכון החדש אני לא ממש יודע עד הסוף אז לא לסמוך עליי
Galaxy S
מקווה שיגיע לכם בהקדם🙏
shimonelias
Active Level 4