- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
07-07-2024 08:24 AM (Last edited 07-07-2024 08:26 AM ) in
Galaxy S- Circle To Search - מסייע לי בחיפוש קל של הכל וגם תרגום והעתקה של טקסט.
- וידאו בהילוך איטי בלחיצת כפתור - מאפשר יצירתיות גדולה בכל סרטון.
- עריכת תמונות - הסרה של אובייקטים והשלמה של תמונות.
- סיכום כתבות ומאמרים (גם בעברית) - מסייע הרבה לחסוך זמן ולהבין במהירות מה העיקר.
- אפליקציית Enhance-X שגם עובדת עם AI כדי לבצע שלל פעולות לתמונות וסרטונים.
- טפטים עם AI - התאמה אישית זורמת בדמי, התכונה הזו פשוט נהדרת כדי לגוון בטפטים.
הרי כולנו מחפשים שילוב טוב בין ביצועים לחיי סוללה מעולים, ודגם האולטרה פשוט נותן מענה לזה. אפרט יותר בהמשך על הסוללה, אך יכול לומר שביצועים לא חסרים ל-S24 Ultra, אבל הוא גם יודע להתחשב בחיי הסוללה.
בנוסף, אני אישית משתמש בפרופיל ביצועים שנקרא קל כדי לסחוט מהסוללה קצת יותר, ובפועל אין פגיעה בביצועים.
- טפט ע"פ מזג האוויר - אמנם מדובר בבטא, אך עובד בצורה טובה. אם נעזוב לרגע את זה שבארץ שמשי ברוב ימי השנה, התכונה הזו מאוד כיפית.
- טפט ב-AOD: בתור אחד שאוהב התאמה אישית, השילוב של טפט ב-AOD מוסיף עוד אספקט מגניב, ובשילוב עם Wonderland דרך Good Lock, זה אפילו מגניב יותר.
- Mic Mode - מאפשר לתת פוקוס למיקרופון בעת שיחה ולסנן רעשי רקע, כך שהצד השני יוכל לשמוע אותנו יותר טוב.
- אפליקציית Find - פירטתי עליה בפוסט נפרד, אך בקצרה: אפליקציה ייעודית נוחה לאיתור מכשירים ושיתוף מיקום.
- תמיכה ב-Drag & Drop בשלל תחומים במערכת.
- ווידג'טים בסיסיים אך מועילים במסך הנעילה. (ניתן להוסיף ווידג'טים מלאים עם LockStar)
- Super HDR - טווח דינמי אף רחב יותר של צבעים שנתמך בגלריה וגם ברשתות חברתיות מסוימות (אינסטגרם לדוגמה).
- תמיכה בעדכוני תוכנה למשך 7 שנים - כולל עדכוני מערכת ההפעלה אנדרואיד ועדכוני אבטחה.
- קישוריות - תמיכה ב-Wi-Fi 7 וגם שימוש בשני קווי eSIM במקביל.
- Flipsuit - כעת נתמך גם ב-S24! תוכלו להתרשם בלחיצה כאן
- העט מעט בולט יותר מהמסגרת, מה שמאפשר חילוץ קל יותר.
- « Previous
- Next »
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-08-2024 02:41 PM in
Galaxy Sנהנתי לקרוא אותה ואני מסכימה עם המון דברים.
אין ספק שזה מכשיר הצגה
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-08-2024 02:53 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-09-2024 11:30 AM in
Galaxy Sאלוף אתה, סקירה לעניין.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-09-2024 11:43 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-09-2024 12:26 PM (Last edited 07-09-2024 12:38 PM ) in
Galaxy Sאני מאוד אוהב את הפינות החדות של המכשיר הן קודם כל יוצרות הבדלה חד משמעית ממתחרים-גם ממכשירי אנדרואיד אחרים והן נראות פשוט מעולה ומרשימות - המסך מושך עליו עניים מכל מקום ופשוט נראה טוב! ובמיוחד עם שדרוג הבהירות המשמעותי יחד הציפוי נגד השתקפויות והמסך השטוח!
חבל שלפי השמועות שמתפרסמות רוצים להוריד את הפינות החדשות ולחזור למעין לפינות עגולות כמו s7 או s21 למרות שאני בטוח שסמסונג יעשו את זה בסטייל כמו שהם יודעים ועושים כל פעם מחדש- לדעתי פינות המסך ישארו חדות ופינת מסגרת המכשיר תיהיה עגולה במעט מה שלא יראה הבדל ניכר וניתן מענה ראוי להתלונות מצד משתמשים ברשת על כך שהפינות המכשיר לא נוחות וגם מונעות מהם להגיע לנקודות מסוימות במסך .
לגבי עניין המשקל , המשקל ירד בגרם 1 משום שסמסונג בדגם הזה שינו רק את המסגרת לטיטניום ולא רק את השלדה כמו במתחרה הידועה אך זה עניין של זמן ולפי דעתי הטיטניום הופך אט אט לסטנדרט במכשירי דגל והצד הזה לטיטניום שהוא לא גם בשלדת המכשיר בא ככל העניין מצד ראיה של עלות למכשיר וטוב שזה נעשה בהדרגה בכל מה שקשור לטכנולוגיה באופן כללי.
סקירה מעולה אין צורך לקצר - " כל המרבה הרי זה משובח" 😅 וזה עוד על קצה המזלג אני מאמין כי יש עוד המון להגיד על המכשיר המטורף הזה
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-09-2024 01:24 PM in
Galaxy Sתודה על הפרגון 😄
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 06:57 PM (Last edited 09-11-2024 08:14 PM ) in
Galaxy Sיש לי שאלה,
האם אתה מרגיש שעם הזמן ההפחתת התשתקפויות של המסך הופחתה?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2024 07:10 PM in
Galaxy S- « Previous
- Next »