Original topic:

חיי סוללה מזעזעים בS22 Ultra

(Topic created on: 01-05-2025 10:58 AM)
45 Views
amir_ha
Active Level 5
Options
Galaxy S
כבר שנתיים וקצת יש לי את המכשיר הזה, ודווקא בתקופה האחרונה (בעיקר מאז העדכונים האחרונים) חיי הסוללה שלי הידרדרו משמעותית.
בהשוואה לבעבר שהייתי מגיע הביתה בערב עם 20-30% סוללה בלי להטעין במהלך היום, היום כבר ב12:00 אני על רמת סוללה זהה.
אני ניסיתי כל פתרון אפשרי לבעיה:
  • שמתי את כל האפליקציות הלא נחוצות בשינה עמוקה.
  • כיביתי כל מיני פיצ'רים ושירותים.
  • הסרתי אפליקציות ושירותים לא נחוצים עם adb.
  • ניסיתי לכבות Adaptive Battery.
  • הגדרתי עם GalaxyMaxHz שהמכשיר ייכנס למצב חיסכון בסוללה כשהצג כבוי, שקצב הרענון יהיה על 10Hz, ושהמכשיר ייכנס למצב Quick Doze.
  • החלפתי לסוללה מקורית חדשה (שגם עשיתי לה תהליך כיול בעצמי.)
  • אני מסתובב עם סוללה ניידת בתיק (לא פתרון אמיתי לבעיה.)
אני כבר אובד עצות, וגם חייב להודות שאני מאוכזב מאוד מהמכשיר.
הנחתי שחיי הסוללה ירדו קצת עם הזמן (כי עדכונים מוסיפים תכונות חדשות וזוללים יותר אנרגיה, וכי המכשיר מתיישן מעט), אבל הידרדרות כל כך קיצונית - לא הייתה לי מעולם.
אני אשמח אם יש כאן הצעות כלשהן לפתרונות אחרים שאפשר לנסות, כי מוקד התמיכה של סמסונג ישראל היו לא מועילים בכלל, ופרט לאיפוס, שזה פתרון שאני אשמח להימנע ממנו - עשיתי הכל.

5 Comments
2tall4u
Active Level 4
Galaxy S
אין מה לעשות עם זה..
או שזה מכוון מצד סמסונג
או שלא, ואז נקווה שבעדכון הבא יסדרו את זה.
אבל ככל הנראה המצב הולך להשאר ככה או רק יחמיר.
אני עם S23 שנה כבר והמצב ממש התדרדר
זה לא אמור לקרות למכשיר פרימיום שמשלמים עליו כמה אלפי שקלים.
ממש מאכזב!
тєнιℓα
Expert Level 2
Galaxy S
וואי, מלחיץ לשמוע.
מקווה לא לחוות את זה
amir_ha
Active Level 5
Galaxy S
לגמרי מסכים. זה באמת מרגיש מכוון מצד סמסונג כי זה מחמיר בייחוד בעדכונים אחרי שיוצא דגם חדש.
בכל מקרה מאוד מאכזב ומעלה שאלה אם להמשיך עם סמסונג במכשיר הבא.
0 Likes
omaaaaaaaar
Active Level 6
Galaxy S
המכשיר כבר שלוש שנים אז עם הזמן הסוללה נהרסת.
ופעם דיברו שאפל וסמסונג לקראת השקת מכשירים חדשים מאטים את המכשירים דרך תוכנה. למה לא תבעו את החברות לא יודע..אישית חוויתי את זה תמיד אחרי שלוש שנים מתחילות הבעיות האטת מכשיר סוללה נתקע נכבה. חוויתי את זה באיפון ובסמסןנג
SivanV
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

היי 🌻

אני מצטערת לקרוא על החוויה הלא נעימה מצריכת הסוללה במכשיר שלך.

אני מבינה שניסית לבצע כמה פעולות ולהחליף לסוללה חדשה אך הבעיה ממשיכה, אני ממליצה במקרה כזה לשלוח לנו דו"ח שגיאות.

דו"ח שגיאות הינה הדרך של מתכנתי Samsung לבדוק את פרטי התוכנה של מכשירך ולפיו לבדוק ממה הבעיה בצריכת הסוללה נובעת. 

תוכל לשלוח את הדו"ח דרך אפליקציה זו, על ידי כניסה ללשונית 'תמיכה' > 'שלח משוב' > לחץ על סמל העיפרון בפינה השמאלית התחתונה > בחר בנושא המתאים מתוך הרשימה > בחר בתדירות ופרט על התופעה שאתה חווה. חשוב בעת שליחת הדו"ח להשאיר את הסימון לצד 'שלח נתוני יומן מערכת' ב V. 

0 Likes