Original topic:

הצעה לגבי שגיאת זיהוי לחות בסמסונג

(Topic created on: 06-28-2022 12:43 PM)
999 Views
Emano17
Active Level 3
Options
Galaxy S
שלום, לכולם ולמנהלים!
אני חווה בערך כל חודש וחצי שגיאה של זיהוי לחות במטען USB עם סמל של טיפת מים. לכל מי שמכיר את זה יודע שזה מאוד מתסכל ממש כמו לראות במחשב שהווינדוס במצב eror מסך כחול עם סיימלי עצוב.
כל פעם אני מתעסק בזה פניתי לכל עזרה שיש, ואין פתרון אמיתי לבעיה שמהווה מטרד לחווית המשתמש באופן שגורם לי פשוט לוותר על הטלפון ולא לחזור.
עד היום לעולם לא החלפתי סוס מנצח אבל נראה שהסוס כבר איבד את הכושר שלו וזה סוס שכן התחברתי בסך הכל ואני לא מוותר על בקלות..
זה המקום האחרון שאני פונה, ואשמח מאוד שתעזרו בעניין!

התקלה הזאת מאוד מציקה, ואני יכול לסבול ימים בלי טלפון וזה משפיע מאוד על החיים אם זה עבודה, חברים כמובן שאין צורך להסביר הרבה..
לוקח הרבה זמן עד שהשגיאה חולפת כדי להטעין שוב, ואל נשכח שבמידה ואין למישהו מטען אלחוטי התקלה הזאת יכולה לא לחלוף אם נגמרה לו הסוללה לא שאני בדקתי את זה לעומק אבל ככה זה היה נראה עד שהשגתי אחד.
ניסיתי באמת לעשות הכל כדי לבטל את ההודעה המציקה לפי המדריך ונציגים גם לנקות כמובן, וזה לא עוזר.. 

אם כל הכבוד לטלפון שמגן מלחות הסבל גדול יותר!
אני מוכן להמשיך להשתמש בו גם אם הוא ייהרס בסופו של דבר כי אין משהו שמחזיק לנצח.
גם טלפון ישן שאין לו את התוכנה הזאת שמזהה שגיאת זיהוי לחות באזור הטעינה ישרוד ויטעין ויעבוד בלי בעיה וגם אם יש שם אבק משנת 2000 .
זה מאוד תמוהה שטלפון מהדור החדש והחכם עושה לי חיים קשים.

לגבי ההצעה:

אשמח מאוד אם תוכלו להוסיף מתג לבטל את פעולת ההגנה מלחות באישור המשתמש כמובן!
אזהרה באופן מודגש וברור שהמשתמש מודע לכל הסיכונים הכרוכים במידה והוא מבטל את פעולת זיהוי הלחות בטלפון, ואין סמסונג תהיה אחראית במידה והטלפון יינזק...

זה יעזור מאוד אם תוכלו לבצע את זה כי אם עוד פעם אחת זה יקרה אחרי יותר מ7 פעמים ובאמת שכבר הפסקתי לספור.. אני בנאדם הכי סובלני שיש אני לא מוכן לרכוש טלפון כזה אגואיסטי חח אני במקביל רושם את ההודעה הזאת ויש לי 5% סוללה ואני מחזיק כרגע את המטען האלחוטי כדי להטעין את הטלפון ולכתוב במקביל בלי שזה יפסיק את הטעינה אני מרגיש כמו בנאדם ... לא אשתמש במילים לא נאות פה תבינו לבד.
 תודה רבה על הקריאה והמשך יום טוב לכולם!

הערה! חשבתי על זה בעיקרון יש לי לחות בחדר או בים ואם אני נוסע ברכב.. עכשיו זיהיתי את רוב הפעמים שזה קרה לי. וזה פשוט כי אני מניח את הטלפון באזור הבטן כשאני צופה במשהו תנוחה רגילה ועצלנית שאנשים מבצעים ביום יום על המיטה כשצופים בסרטון או רושמים משהו.. גם האצבע שלי לרוב מתחת לאזור ההטענה כדי לייצב את הטלפון.. כמובן שיש לחות של החדר וזה משפיע לי על הטלפון כנראה, ואז מופיעה לי שגיאה.
 גם קרה שהטלפון סתם היה מונח על המיטה או הפעם הזאת כשזה ישב על שולחן העבודה..

חשוב! הטלפון לא נפל למים אחרת לא הייתי פונה מלכתחילה.
דגם הטלפון: S10

25 Comments
Emano17
Active Level 3
Galaxy S
דבר נוסף
תיקנתי את המסך כי הוא נשבר, וגם את הסוללה לפני פחות מחודשיים חשבתי לקנות אחד חדש ושאלתי
את הבחור שתיקן לי אם הוא מזהה קורוזיה הוא טען שלא וגם אני הסתכלתי ובאמת הוא נקי לגמרי.. אני מכיר אותו מחבר שעובד בחנות והוא אמין לחלוטין פשוט רק הוא היה מוסמך להתעסק עם הטלפון. אני אם הייתי יודע שיש קורוזיה הייתי זורק אותו וקונה חדש ולא מבזבז תזמן שלי עליו. כמובן שיש לי עוד בעיה עם הסוללה שמתרוקנת מהר וחימום שהיה לי בטלפון מלפני בלי להשתמש בו. אבל זה פחות מתסכל אותי. אני מציע את ההצעה במיוחד בשביל אנשים שלרוב אין להם כח וזמן להתעסק, ולטרטר את עצמם בשביל תקלה כזאת זניחה שעוצרת אותך מלהשתמש בטלפון מילא נשבר מסך ברור שאלך לתקן אין לי ברירה. אבל עם תקלה שהיא בסך הכל תוכנה או חיישן שזה לא ממש מעניין אותי איך היא פועלת אני רק רוצה שתיפסק זה לא קרה לי לעולם ב s8 plus והטלפון עבר את מה שאני עובר איתו עכשיו.
המסך והסוללה מקוריים כמובן!
מי שתיקן את המסך המליץ לי לקנות חדש ואני התעקשתי לתקן ככה שזה על אחריות שלי
0 Likes
IrisA
Expert Level 5
Galaxy S

לא מדובר בתקלה מוכרת בדגם זה ולכן אני חושבת שכדאי לגשת למעבדה של יבואן רשמי לבדיקה.

0 Likes
Emano17
Active Level 3
Galaxy S
אני בדרך כלל או שמתקן במקום או שאני זורק אותו אחד מהשניים חח
אין לי כח לחכות ולהיתקע ללא טלפון זה בעיה.
אין לי מושג אם יש לי אחריות עליו או איפה שמתי את הקבלות בעיה בעייתית מאוד לצערי
0 Likes
Emano17
Active Level 3
Galaxy S
יש לי בנוסף תקלות מגע פתאום נלחצים לי דברים זה נדיר מאוד אבל זה קרה לי היום למרות שהחלפתי מסך והחיישן אצבע לא כזה וואו וזה היה ככה עוד מלפני אבל בסדר אני סובל בשקט חח
0 Likes
Emano17
Active Level 3
Galaxy S
הערה! חשבתי על זה בעיקרון יש לי לחות בחדר או בים ואם אני נוסע ברכב.. עכשיו זיהיתי את רוב הפעמים שזה קרה לי וזה פשוט כי אני מניח את הטלפון באזור הבטן כשאני צופה במשהו תנוחה רגילה ועצלנית שאנשים מבצעים ביום יום על המיטה כשצופים בסרטון או רושמים משהו.. גם האצבע שלי לרוב מתחת לאזור ההטענה כדי לייצב את הטלפון.. כמובן שיש לחות של החדר וזה מחמם לי את הטלפון כנראה ואז מופיעה לי שגיאה גם קרה שהטלפון סתם היה מונח על המיטה או הפעם הזאת כשזה ישב על שולחן העבודה..

רשמתי הערה חשובה בעקבות מה שרשמתי למעלה, ובאמת זה עלה לי עכשיו כסיבה שזה קורה לי לרוב
0 Likes
שלומי99
Beginner Level 2
Galaxy S
יש לי את אותו בעיה מכשיר חדש 23fe
היה במעבדה 3 פעמים
היום אני ישלח שוב
הטל אצלי 3 חודשים
וכל פעם זה קורה
ומאז שקנית אותו אני לא משתמש בו
עד שאני מעביר את הכל מהטל הישן לחדש שוב תקלה
והטל חוזר שוב חודש עד שאני מעביר מהבעסה ושוב יום יומיים עובד והתקלה של הלחות חוזרת טירוף
0 Likes