Resolved! Solved

Original topic:

המרת כתב לטקסט הגלקסי 23

(Topic created on: 08-20-2023 06:18 PM)
510 Views
linoy0191
Active Level 1
Options
Galaxy S
היי כולם!
אני מנסה להמיר כתב בעברית לטקסט בגלקסי 23 אולטרה אך לצערי ללא הצלחה. בהגדרות שלsamsung notes, שיניתי את שפת כתב יד לעברית אך ללא הועיל.
האם ישנה אפשרות אחרת?
תודה רבה לעוזרים!

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
בשורה של בחירת צבע/סוג וכו' יש עט עם האות טי בקטן, תלחצי על זה ותתחילי לכתוב זה ימיר את הכל לדפוס 🙂
במידה והתשובה שלי עזרה לך, אשמח אם תסמני אותה כפתרון, כך מי שיחפש תשובה לשאלה כמו ימצא את זה בקלות 🙂Screenshot_20230820_203225_Samsung Notes.jpg

View solution in context

8 Comments
Galaxy S
היי לינוי ברוכה הבאה 🙂
ניתן להמיר כתב יד לטקסט בזמן אמת, המרת טקסט בכתב יד אחרי שהוא כבר נכתב לא תומך בשפה העברית לצערי
linoy0191
Active Level 1
Galaxy S
תודה רבה!
אז אני מבינה שניתן להמיר כתב יד בעברית לטקסט בזמן אמת? הבנתי נכון?
אם כן, איך אפשר לעשות זאת? 🙏
Solution
Galaxy S
בשורה של בחירת צבע/סוג וכו' יש עט עם האות טי בקטן, תלחצי על זה ותתחילי לכתוב זה ימיר את הכל לדפוס 🙂
במידה והתשובה שלי עזרה לך, אשמח אם תסמני אותה כפתרון, כך מי שיחפש תשובה לשאלה כמו ימצא את זה בקלות 🙂Screenshot_20230820_203225_Samsung Notes.jpg
linoy0191
Active Level 1
Galaxy S
אז קודם כל תודה רבה! בהחלט למדתי עוד אופציה!
ועוד משהו... אני לא מוצאת שיש שם עברית.. יש עוד מקום שניתן להוסיף דרכו?Screenshot_20230820_204419_Samsung Notes.jpgScreenshot_20230820_204454_Samsung Notes.jpg
Galaxy S
בכיף!
גשי ל3 הפסים באפליקציה הפתקים, ב3 הפסים יש הגדרות, בהגדרות תגללי למטה עד הסוף וכמה הגדרות מהסוף יש שפת כתב יד, שם תוכלי לבחור עברית.Screenshot_20230820_223811_Samsung Notes.jpg
linoy0191
Active Level 1
Galaxy S
תודה רבה על הסיוע!
סנטנה
Beginner Level 2
Galaxy S
רכשתי גלאקסי 23 אס פלוס בקיי אס פי אבל אין לו מקליט שיחות, יש למישהו רעיון איך כן להקליט?
0 Likes
IrisA
Expert Level 5
Galaxy S

היי, היכנס לחייגן של סמסונג > 3 נקודות מצד שמאל למעלה > הגדרות > הקלט שיחות

בכל המכשירים הרשמיים בישראל קיים מקליט שיחות מובנה, אם לא קיים מקליט מובנה סימן שהמכשיר לא רשמי ויובא ממדינה אחרת. במדינות אחרות שירותים ואפליקציות מסוימות של סמסונג לא מופצות בעקבות אי גיבוי חוקי לאותו שירות לדוגמא מקליט השיחות המובנה בסמסונג אינו מאושר מדינות מסוימות כיוון שבאותן מדינות קיים חוק האוסר על הקלטת שיחות.

בדוק אם קיים מקליט שיחות בנתיב הבא:

0 Likes