Resolved! Solved

Original topic:

היי, s21 אולטרה. ניתוקי אינטרנט. עשיתי איפוס רשת, לא הועיל. מישהו?

(Topic created on: 04-15-2021 10:17 AM)
4069 Views
Dansr
Active Level 1
Options
Galaxy S

0 Likes
Resolved!
AdirM
Active Level 10
Galaxy S

היי אביב, ברוך הבא לקהילת Samsung Members בישראל.

תוכל לומר לי אם הניתוקים מתרחשים בזמן חיבור לרשת אלחוטית (Wi-Fi) או בזמן שימוש ברשת הסלולרית? בנוסף, אמליץ לוודא שלא מותקן במכשיר שלך יישום VPN שעלול להשפיע על הפעילות התקינה של הרשת. 

תוכל לראות סמל בצורת מפתח בחלקו העליון של המסך בשורת המצב שמציין שקיים שירות VPN פעיל.

0 Likes
Members_LNqVVQu
Beginner Level 3
Galaxy S

גם אני סובל מזה בכל מקום ומכל רשת

כל האיפוסים לא עזרו הגרסאות מעודכנות 

ממש מאוכזב מהמכשיר וכמובן שגם הכנסתי למעבדה יצא תקין גם כשהראתי לנציגה את הבעיה מצילום מסך לא ממש ניתן פתרון אולי תקח חדש במחיר מלא ...

שוקל לעבור לאפל..

0 Likes
IrisA
Expert Level 5
Galaxy S

ברוך הבא לקהילת Samsung Members.

מציעה לעבור על התגובות לפוסט ולנסות את הפתרונות שהצענו כאן.

מלבד האיפוס הגדרות רשת ניתן לבדוק הגדרות נוספות שעלולות להשפיע על מצב הקליטה.

0 Likes
OfirHalawany
Beginner Level 5
Galaxy S
אני קורא כאן את ההודעות ומבין שזה לא רק אצלי, האינטרנט כל הזמן מתנתק לי בלי שום סיבה גם בוויפי וגם בסלולר. מישהו הצליח לפתור את זה?
0 Likes
NoyS
Expert Level 3
Galaxy S

היי אופיר,
נמליץ לעבור על התשובות שניתנו בפוסט זה. נית ןלבצע בדיקות נוספות למכשיר מלבד איוס הגדרות הרשת.
נמליץ במיוחד לבדוק האם הניתוקים מתרחשים עם סים אחר במכשיר.

0 Likes
orenyz
Active Level 1
Galaxy S
היי ,
המכשיר מתנתק ומתחבר לסירוגין,ללא קשר למיקום מסויים.
החלפתי שלושה כרטיסי סים,התקלה עדיין קיימת.
נציג השירות של סמסונג בתחנת השירות במלחה,הכניס סים שלו (הגעתי אליו בזמן ניתוק) ואימת את התקלה.
כשמאתחלים את המכשיר,חוזר לחיים כאילו כלום למשך חצי שעה עד שעה ששוב הוא מתנתק וחוזר לסירוגין.
כרטיס הסים שלי עבד מצויין במהלך השבוע שהטלפון היה בתיקון בתוך ה-S7 הישן,ללא ניתוקים וקליטה מצויינת.
אין לי קליטה פתאום במהלך ניווט,(מתנתק מהרשת) ,שימוש באפליקציות בעלות גישה לאינטרנט כמו יוטיוב,סלקום tv,יילו.
בכל פעם בו אני עושה בדיקת מהירות גלישה ookkla speed test בעת ניתוק,ההודעה היא -אין חיבור לשרת.
מאתחל את הטלפון,והוא מגיע למהירות גלישה שבין 8-96 מגה ביט בתלות במיקום.
הטכנאים שלכם מאוד מקצועיים אני בטוח,אך לי אין אינטרס להגיע למרכזי השירות שלכם ולשרוף שעות רבות בתמיכה טלפונית של נציגי שירות לקוחות שטוענים שאני הוזה.
אני איש כוחות הביטחון ,זמינות מאוד חשובה לי ,אני מקבל הודעות וואצאפ בדיליי מאוד ארוך,כולם מתלוננים שקשה להשיג אותי(חוץ מאשר אני בבית עם wifi).
אז התעוד שלכם במערכות לאחר איתחול בנייד ואיפוסו לא משקף את התנהגות המכשים בשוטף.
אני איש טכני מבין שניתן לאמת תקלה רק בזמן התרחשותה.
אך פיתרון ריגעי לאחר איתחול אינו פיתרון.
ולשאלתך,תקלת הסים נשללה,היא תקין לחלוטין ,לראייה,עבד מצויין בטלפון הישן שלי.
חברת הסללולאר עשתה את כל ההגדרות רשת האפשריות ,עשרות שיחות ושלושה ביקורים במרכזי סלקום,הטלפון בשלו.
אני כרגע בהרצת המכשיר על מנת שיצבור זמן עבודה בכדי שהטכנאי של סמסונג יוכל לקבל היסטוריית שימוש בתוכנה שלו.
עדיין יש לי ניתוקים ,לאחר עדכון הגרסא שבוצע במכשיר ,בתדירות נמוכה יותר אבל יש,וזה פוגש אותך המקומות שאתה הכי צריך קישוריות.
מעצבן ,מיותר ולא אמור להיות כך.
רוב הזמן אני עם עמיתים לעבודה ,בזמן ניתוק בודק עם עוד 2 מכשירים לפחות קליטה, כולם מחוברים פרט לטלפון החזק שלי שנמצא ללא קישוריות לרשת.
Dansr
Active Level 1
Galaxy S
עם אותה בעיה. נתנו לי כאן פתרון (חיבור חוזר לספק) שעבד למספר ימים ושוב ניתוקים באינטרנט. סימים שונים לא תיקנו את הבעיה. אין קשר למיקום, לעיתים יש אינטרנט ולעיתים אין. כיבוי והדלקת המכשיר פותרים את הבעיה עד לפעם הבאה. נראה שמדובר במכשירים תקולים. כנראה שסמסונג ישראל לא יספגו את החלפת המכשיר.
orenyz
Active Level 1
Galaxy S
הגעתי עכשיו ,ללא קליטה למרכז של סמסונג במלחה בכדי להראות בזמן אמת את התקלה.
למזלי הרע ,טכנאי החברה שאמור להיות פה לא הגיע היום.
חוזר כלעומת שבאתי...
ולא ,סמסונג לא מוכנים לספוג את החלפת המכשירים.
פגשתי פה לקוחה שרכשה את אותו מכשיר (האולטרא) ויש לה בעיית התחממות חריגה עד השבתת מכשיר בזמן הפעלת המצלמה,קיבלה את אותה תשובה שאני קיבלתי
אין להם אפשרות החלפה,אלא תיקונים בלבד.
המכשיר שלה חדש,אין צורך לומר כמה מאוכזבת היא..חבל!!
Lior
Community Manager
Options
Galaxy S

היי אורן,

חשוב לי להתייחס למה שכתבת.

קודם כל, ברור לי שזה מאכזב לחוות תקלה במכשיר חדש ואנחנו כאן כדי לעזור.

כמו שאיריס כתבה, אתה נמצא בטיפול מול תום ואני מבטיחה לך שאתה בידיים טובות!

אני רואה שהוא קבע איתך חזרה ליום שלישי להמשך טיפול.

מבחינת אחריות היצרן אנחנו מתחייבים לתקן כל תקלה ללא עלות תוך שימוש בחלקי חילוף חדשים ומקוריים.

יש לנו את כל הכלים כדי לאבחן ולתקן את המכשיר בצורה הטובה ביותר, ובסיום התיקון מבצעים בדיקות איכות כדי לוודא שפתרנו את התקלה.

ציינת שאתה ממשיך לחוות את אותה התקלה, אם אתה עדיין בסניף אני ממליצה שתשאיר אותו להפקדה נוספת.

אשמח לעדכון אם הפקדת כדי שאוכל לעקוב אחר התיקון.

0 Likes
orenyz
Active Level 1
Galaxy S
היי ליאור ,
ברור לי שאחריות היצרן בסמסונג ישראל כוללת תיקונים בלבד.
אבל ברור לי גם שזה רק בסמסונג ישראל.
בחו"ל חברת סמסונג מחיליפה מכשירים תקולים שהם מוכרים בגלל סיבות מובנות.
אף אחד לא שמח לקנות מכשיר חדש ולשלוח אותו לחברה לפתיחה.
לא משנה כמה את חושבת שהם מקצועיים,המכשיר כבר לא אותו מכשיר.
4500 שח לתת על מכשיר חדש רק בכדי להפקיד אותו בתיקונים חוזרים ונשנים עם חברות כאלו ואחרות ממש לא היה בתכנון שלי.
שוקל בהחלט תביעה יצוגית כנגד סמסונג ישראל.
מסתבר שאני איני היחיד עם התקלה הזו ,כמו כן ,מתברר שיש לאולטרה מגוון תקלות שעליהם שכחתם לעדכן את הלקוחות במסגרת מסע הפרסום המאסיבי של מכשיר הדגל שלכם שהפך להיות הבעיה שלי בעל כרוחי.