Original topic:

ביקורת על תכונת החיפוש מבית גוגל והצעה לעטים המובנים

(Topic created on: 05-20-2024 03:25 PM)
133 Views
Itay2000
Active Level 7
Options
Galaxy S
שלום Members!, לאחר שהגיע אליי עדכון OneUI 6.1 (Galaxy S21 Series), החלטתי לבחון את תכונת החיפוש "Circle-To-Search" של Google ולראות אם פועלת באותה צורה כמו Google Lens.

להפתעתי, היא לא פועלת בדיוק באותה צורה למרות שפועלת באותה דרך בדיוק. כרגע Circle-To-Search מוגבלת ממש ולא מצליחה למצוא מקומות באופן מדויק, ולא מצליחה למצוא מתכונים מסויימים. Circle-To-Search מנסה למצוא תמונות זהות לתמונה שמופיעה על המסך, כמו Google Lens אך לא מספקת מספיק תמונות ואתרים רלוונטים (במקרה של אוכל, לא מצליחה למצוא מתכון גם אם אוסיף Recipe למטרת החיפוש שלי).

למרות החסרונות שלה, היא מגיעה עם אפשרות תרגום ישיר של כל המסך בלחיצת כפתור. תכונה יעילה מאוד במקרים בהם נאלצים לקרוא כתבה בשפה זרה או צריכים עזרה והסבר על מילה שלא מבינים.

סך הכל, המערכת עובדת נהדר, כל עוד לא מנסים לחפש מידע ספציפי במיוחד.

עכשיו, להצעות לגבי ה-S Pen:
  • הוספת כפתור ישיר ל-Circle To Search דרך מסך הקיצורים של ה-S Pen במכשירי ה-Ultra מסדרת S21 ואילך. כך שאנשים שהפעילו את "Block Gestures with S-Pen" יוכלו להשתמש בתכונת החיפוש המהיר בלי להניח את העט.
  • התאמת לחצן ה-S-Pen לביצוע פעולות נוספות באמצעות 2 לחיצות מהירות או לחיצה אחת ארוכה.

5 Comments
Galaxy S
וואו לגבי הS pen זה מטורף
NoyS
Expert Level 3
Galaxy S

היי איתי, 
האם בהצעה שלך אתה מתכוון להוספת התכונה לתפריט פקודות האוויר? 
בכל הנוגע להתאמת לחצן הS Pen, בהגדרות של פעולות האוויר אתה יכול להגיד פעולה ללחיצה ארוכה. 
הגדרות > תכונות מתקדמות > S Pen > פעולות אויר > לחץ לחיצה ארוכה על לחצן העט.
האם אתה מתכוון להוספת פעולה מסויימת שכרגע לא זמינה?

0 Likes
Itay2000
Active Level 7
Galaxy S
היי נוי, אני אכן מתכוון לתפריט פקודות האוויר, אשמח שהאפשרות לחיפוש המהיר של גוגל תיווסף לרשימה. לחיצה כפולה לא קיימת בזמן זה והאופציה ללחיצה ארוכה לא זמינה בכל הסדרות כרגע.
0 Likes
NoyS
Expert Level 3
Galaxy S

באיזה עט אתה משתמש עם הS21? 
בעט שהושק עבור המכשיר או בS Pen Pro?
רק בשימוש בS Pen Pro תהיה אפשרות לשימוש בפעולות אוויר.

0 Likes
Itay2000
Active Level 7
Galaxy S
אני לא משתמש בפרו, אלא בגרסה שיוצרה במיוחד בשביל המכשיר עם המגן.
0 Likes