Resolved! Solved

Original topic:

אפשר לבטל עדכון תוכנה?

(Topic created on: Friday)
191 Views
תמר1111
Active Level 1
Options
Galaxy S
הורדתי את עדכון התוכנה האחרון (One UI 7 או איך שלא קוראים לזה) והתחרטתי מיד.
זה כיער לי לגמרי את מסך הבית, וכל היישומונים שלי קטנטים וקשים לשימוש. למה לנסות לתקן משהו שלא היה מקולקל?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
תיאורטית כן, דורש התעסקות טכנית עם צריבת קושחה, וכדי לחזור אחורה בגרסה בהכרח צריך לאפס את כל המכשיר - כלומר הכל נמחק.

אין שום סיבה לעשות זאת, שכן עדכונים עתידיים שכוללים אבטחה יצטרכו עדכון מחדש ל-One UI 7, לכן זה מיותר לחלוטין.

הכל עניין של הרגל.
לגבי אייקונים: אפשר להגדיל אותם ואפשר גם לשנות אותם.

View solution in context

0 Likes
Solution
Galaxy S
אפשר להשתמש ב-Good Lock כדי להגדיל אותו, אבל זה קצת Overkill בשביל זה לדעתי.

אם זה ממש חשוב לך, תפעילי Home Up עם DIY home screen ודרכו תגדילי את זה, אבל זה יבוא על חשבון זה שצריך קצת לסדר את מסך הבית.

View solution in context

15 Comments
Solution
Galaxy S
תיאורטית כן, דורש התעסקות טכנית עם צריבת קושחה, וכדי לחזור אחורה בגרסה בהכרח צריך לאפס את כל המכשיר - כלומר הכל נמחק.

אין שום סיבה לעשות זאת, שכן עדכונים עתידיים שכוללים אבטחה יצטרכו עדכון מחדש ל-One UI 7, לכן זה מיותר לחלוטין.

הכל עניין של הרגל.
לגבי אייקונים: אפשר להגדיל אותם ואפשר גם לשנות אותם.
0 Likes
תמר1111
Active Level 1
Galaxy S
אני מדברת על היישומונים שאפשר להוסיף במסך הבית, לא על היישומים. כמו הספר אודיו שלי שנראה ככה עכשיו.1748022744724.jpg
0 Likes
Galaxy S
הבנתי, את מתכוונת לווידג'טים.
מה הבעיה להגדיל אותו? יש לך שם עוד מקום פנוי.
0 Likes
תמר1111
Active Level 1
Galaxy S
זה לא נותן לי להגדיל אותו
0 Likes
Solution
Galaxy S
אפשר להשתמש ב-Good Lock כדי להגדיל אותו, אבל זה קצת Overkill בשביל זה לדעתי.

אם זה ממש חשוב לך, תפעילי Home Up עם DIY home screen ודרכו תגדילי את זה, אבל זה יבוא על חשבון זה שצריך קצת לסדר את מסך הבית.
תמר1111
Active Level 1
Galaxy S
יש עוד דברים שמעצבנים אותי עם העדכון, אבל אני יכולה להבליג על רובם. בעל מקרה, הורדתי אפליקציית diy, אז זה בעיה אחת פחות.
Galaxy S
אני שמח שפרתנו את זה.
תודה על הסימון 🙏
0 Likes
OfirK
Active Level 2
Galaxy S
תמחקי את הווידג'ט הזה ותוסיפי אחד חדש, בעדכון התווספו ווידג'טים דינמים חדשים וחלק מהישנים נמחקו
0 Likes
UriUltra-s24
Active Level 8
Galaxy S
לפי מה שאני יודע, (ואני אומר מניסיון), אי אפשר להחזיר אחורה את גרסת מערכת ההפעלה בגלל שהטלפון לא נותן להחזיר לגרסאות קודמות את ה-BootLoader בגלל שזה מוריד את רמת האבטחה של הטלפון