Original topic:

אני כל כך מאוכזב מהאולטרה 25! ממש!

(Topic created on: 4 weeks ago)
215 Views
oriel
Expert Level 2
Options
Galaxy S
קניתי את האולטרה 25 מיד כשהוא יצא, אחרי שהיה לי אולטרה 23 (שמכרתי כשקניתי את החדש) -ופשוט גיליתי שהוא פחות טוב. 

הצילום הוא הדבר שהכי חשוב לי בטלפון, ופה נפגעתי בגדול: 
- מצלמת הזום של האולטרה 25 פחות טובה, לא הצלחתי לשחזר איכות ותמונות שצילמתי עם ה23 ב25.
- המצלמה נתקעת לי באמצע צילום המון פעמים (בטיפול של הטכנאים של סמסונג כחודש+) 
- הווידאו מקרטע פתאום באמצע צילום, המון קפיצות על FHD, אי אפשר לצלם ככה סרטונים! 
-וגם הורידו את אפשרות הצילום עם העט- שהייתי משתמש בזה כל הזמן, ובכלל העט כבר לא יכול לשלוט במכשיר. 

חוץ מזה: 
- המסך פחות מואר בשמש, והצבעים נראים דהויים ופחות טובים מהאולטרה 23 - בדקתי אחד מול השני עם אותן הגדרות בדיוק, ממש רואים חלש ופחות יפה באולטרה 25
- וואטסאפ נתקע לפעמים - מוזר! פעם ראשונה שקורה לי במכשיר של סמסונג 
- ומערכת ההפעלה גרסה 7 פשוט פחות טובה, יש לה באגים בממשק משתמש שגם פחות יעיל ונגיש, שלא היו ב6.1 (לדוגמה, המספרים של השעון למעלה זזים בקפיצות, מספר האחוזים של הסוללה לא מוצג נגיש, מסובך להשתיק מוזיקה שפועלת בדפדפן או במכשיר)
- מניסיון שלי לא הרגשתי שום שיפור במהירות עריכת וידאו או תמונות במכשיר על פני ה23. שניהם איטיים אותו דבר, אבל יש יתרון של כמה שניות במהירות הההדלקה של אולטרה 25 מול 23 

בקיצור, אני מוכר את האולטרה 25. ומקווה שאצליח למכור אותו כדי שאוכל לקנות אולטרה 23 חדש. 

ובדקתי עכשיו כמה עולה אולטרה 23 באתר של סמסונג, והוא עולה בערך כמעט כמו אולטרה 25 במחיר שקניתי לפני כמה חודשים. מוזר! לא ירד מחיר מאזור ה5,000₪

רק אציין אנקדוטה קטנה, כשהצעתי את האולטרה 23 למכירה פנו אלי כמה שרצו לתת לי את האולטרה 24 שלהם ולהוסיף כסף ולקבל את האולטרה 23 הישן שלי.
17 Comments
Ariel323
Active Level 8
Galaxy S
הגרסה שיש לך עדיין היא בבטא ככה שאפילו בבטא של הs24 הגיעו דברים שאין בגרסה של הs25
לגבי המצלמות יצאו עדכונים בהמשך שישפרו אותם כמו כל שנה
לגבי המסך תכנס להגדרות מסך ולהגדרות מתקדמות תגדיר על ססגוני ועל עזות הכי גבוהה ותראה שהמסך יהיה כמעט כמו בs23
oriel
Expert Level 2
Galaxy S
לגבי המסך, דאגתי לקרר את שני המכשירים לפני שעשיתי בדיקה, ודאגתי שההגדרות של המסך יהיו בדיוק אותו דבר בשניהם - אני מכיר את הססגוני וגם את הרזולוציה וכן הלאה בהגדרות.
Galaxy S
ממש מצטער לשמוע...
אני עם חוויה אחרת לחלוטין.
חייב לציין שהמסך נאמן למקור = למה שמוצג לאחר מכן במחשב/פרינט.
כן השארתי לי את ה S23U כמצלמה שניה (וגם כי יש לי מלא אביזרים ייעודיים)

האחוזים של הסוללה לא מוצגים בצורה טובה. ככה זה עם ה OneUI7ואני ממש מקווה שיעשו שינוי או אפשרות בחירה אחרת. העט כשלט - כנ"ל.

אני מאמין שתוכל למצוא את ה S23U די בקלות (ראיתי בזאפ שעוד נמכר. אחי קנה בסוף את הS23)
בהצלחה ותהנה ממה שעובד בשבילך
oriel
Expert Level 2
Galaxy S
תודה רבה! ויכול להיות שאתה צודק לגבי הכיול של הצבעים אבל בשביל זה יש מסך ips מדוייק שמכוייל להדפסה
Galaxy S
לזה אני מתכוון
יש לי מסך ייעודי לפרינט
לכן המסך ב 25U מוצלח בעיניי
oriel
Expert Level 2
Galaxy S
אני גם מדפיס, אבל יותר חשוב לי בסמארטפון שהמסך יהיה מואר חזק באור שמש ושאני אראה מה קורה בו - ומה אני מצלם, מאשר שהוא יהיה מכויל
Galaxy S
שוב - לא נתקלתי בבעיות כמו שאתה מתאר.
אולי זה מגן המסך שלך , אולי התחממות המכשיר שלך, כך או כך מתבעס בשבילך ולגמרי מבין את הסיטואציה.
תסתכל בזאפ יש שם לא מעט אפשרויות. ראיתי משווק שהאחריות היא פרטנר - מניח שזה רשמי ( נראה שזה חשוב לך )
oriel
Expert Level 2
Galaxy S
כן, אני לא מסתובב בכלל עם מגנים, תודה רבה אני אחפש
oriel
Expert Level 2
Galaxy S
אגב גם בלי לשים אותם אחד ליד השני בגלל שהייתי רגיל לאולטרה 23 ברכב שמתי לב שאני בקושי מצליח לראות מה שיש במסך, אולי זה בגלל המונע השתקפות החדש שהם שמו במסך אני לא יודע