ramosss
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-07-2024 12:56 PM in
Galaxy S
לאחרונה כשאני מצלם תמונות במצלמה שלי ומנסה להעלות אותם לאינסטגרם אוטומטית התמונה משטשטשת לי יש לי 24 אולטרה ולעולם לא קרה לי במכשירי סמסונג תמונה לדוגמא
5 Comments
יעןגוטן
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2024 03:58 PM in
Galaxy S
היי,
באינסטגרם, לחץ על הפרופיל, וגש להגדרות.
בתיבת החיפוש, חפש "שימוש בנתונים ואיכות המדיה".
שם, הפעל את האפשרות "העלאה באיכות הגבוהה ביותר".
נסה להקפיד להעלות את המדיה ברשת Wi-Fi חזקה.
באינסטגרם, לחץ על הפרופיל, וגש להגדרות.
בתיבת החיפוש, חפש "שימוש בנתונים ואיכות המדיה".
שם, הפעל את האפשרות "העלאה באיכות הגבוהה ביותר".
נסה להקפיד להעלות את המדיה ברשת Wi-Fi חזקה.
Ariel323
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2024 04:58 PM in
Galaxy S
אינסטגרם בכללי בs24 באגית מאוד במיוחד בסדרה הזאת אין לי שמץ למה לא מסדרים את זה , בכל מקרה תנסה לעשות מה שיען גוטן אמר ולעשות ניקוי קאש ונתונים לאפליקציה ולראות אם יש עדכון בחנות האפליקציות, לי אישית אין בעיה עם איכות התמונות אבל תנסה את מה שרשמתי
יעןגוטן
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2024 05:26 PM in
Galaxy S
אם אני לא טועה, דווקא בסדרה הזאת הם עבדו עם אינסטגרם ועוד רשתות כדי שאיכות המדיה תהיה טובה.
Ariel323
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-07-2024 05:27 PM (Last edited 10-07-2024 05:28 PM ) in
Galaxy S
זה נכון וראוי לשבח את זה , התכוונתי לבאגים אחרים כמו הhdr שיש בכל סרטון ועושה לך בהירות מקסימלית בסרטונים שרק באינסטגרם זה קורה , יש מלא באגים עם השפה העברית שלא קשורה לסדרה אלא יותר לאנדרואיד שאם השפה בטלפון בעברית אז האינסטגרם יהיה בעברית ולא יהפוך לאנגלית וזה מבאס שהם לא מטפלים בזה כבר מלא זמן
Digitai
★
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-08-2024 12:10 AM (Last edited 10-08-2024 11:47 PM ) in
Galaxy S
שמתי לב לזה מדי פעם גם אצלי.
אני רק מנחש שזה משהו מהצד של אינסטגרם וזה מבעס (ואפילו מקומם?) כי התמיכה לסדרה 24 ברשתות חברתיות בדגש על אינסטגרם, היתה בשת'פ איתם.
נסה להעלות כשאתה עם נתונים ניידים ולאו דווקא WiFi, מאחר ולרוב החיבור הזה יציב יותר.
מבחינת הבאגים עם השפה העברית - נתקלתי (שוב) בבעיות של הממשק של אינסטגרם כשמקלידים ומנסים לשנות פונטים (לא ניתן להגיע ולבחור פונטים מסויימים, ה UI עולה על הטקסט ומקשה על כתיבה/עריכה ועיצוב)
לצערנו לא ניתן להגדיר לאינסטגרם לרוץ בממשק אנגלית כשהמכשיר מוגדר לעברית. מה שכן עובד, זה להכנס להגדרות האינסטגרם, לשנות לעברית ואז שוב לאנגלית וזה מסתדר עד לפעם הבאה שפותחים את האפ.
אני רק מנחש שזה משהו מהצד של אינסטגרם וזה מבעס (ואפילו מקומם?) כי התמיכה לסדרה 24 ברשתות חברתיות בדגש על אינסטגרם, היתה בשת'פ איתם.
נסה להעלות כשאתה עם נתונים ניידים ולאו דווקא WiFi, מאחר ולרוב החיבור הזה יציב יותר.
מבחינת הבאגים עם השפה העברית - נתקלתי (שוב) בבעיות של הממשק של אינסטגרם כשמקלידים ומנסים לשנות פונטים (לא ניתן להגיע ולבחור פונטים מסויימים, ה UI עולה על הטקסט ומקשה על כתיבה/עריכה ועיצוב)
לצערנו לא ניתן להגדיר לאינסטגרם לרוץ בממשק אנגלית כשהמכשיר מוגדר לעברית. מה שכן עובד, זה להכנס להגדרות האינסטגרם, לשנות לעברית ואז שוב לאנגלית וזה מסתדר עד לפעם הבאה שפותחים את האפ.