Original topic:

איכות תמונה

(Topic created on: 10-07-2024 12:56 PM)
95 Views
ramosss
Active Level 1
Options
Galaxy S
לאחרונה כשאני מצלם תמונות במצלמה שלי ומנסה להעלות אותם לאינסטגרם אוטומטית התמונה משטשטשת לי יש לי 24 אולטרה ולעולם לא קרה לי במכשירי סמסונג תמונה לדוגמא

image

5 Comments
Galaxy S
היי,
באינסטגרם, לחץ על הפרופיל, וגש להגדרות.
בתיבת החיפוש, חפש "שימוש בנתונים ואיכות המדיה".
שם, הפעל את האפשרות "העלאה באיכות הגבוהה ביותר".

נסה להקפיד להעלות את המדיה ברשת Wi-Fi חזקה.SmartSelect_20241007_155703_Instagram_1000032587_1728305824.png
0 Likes
Ariel323
Active Level 8
Galaxy S
אינסטגרם בכללי בs24 באגית מאוד במיוחד בסדרה הזאת אין לי שמץ למה לא מסדרים את זה , בכל מקרה תנסה לעשות מה שיען גוטן אמר ולעשות ניקוי קאש ונתונים לאפליקציה ולראות אם יש עדכון בחנות האפליקציות, לי אישית אין בעיה עם איכות התמונות אבל תנסה את מה שרשמתי
Galaxy S
אם אני לא טועה, דווקא בסדרה הזאת הם עבדו עם אינסטגרם ועוד רשתות כדי שאיכות המדיה תהיה טובה.
0 Likes
Ariel323
Active Level 8
Galaxy S
זה נכון וראוי לשבח את זה , התכוונתי לבאגים אחרים כמו הhdr שיש בכל סרטון ועושה לך בהירות מקסימלית בסרטונים שרק באינסטגרם זה קורה , יש מלא באגים עם השפה העברית שלא קשורה לסדרה אלא יותר לאנדרואיד שאם השפה בטלפון בעברית אז האינסטגרם יהיה בעברית ולא יהפוך לאנגלית וזה מבאס שהם לא מטפלים בזה כבר מלא זמן
Galaxy S
שמתי לב לזה מדי פעם גם אצלי.
אני רק מנחש שזה משהו מהצד של אינסטגרם וזה מבעס (ואפילו מקומם?) כי התמיכה לסדרה 24 ברשתות חברתיות בדגש על אינסטגרם, היתה בשת'פ איתם.
נסה להעלות כשאתה עם נתונים ניידים ולאו דווקא WiFi, מאחר ולרוב החיבור הזה יציב יותר.
מבחינת הבאגים עם השפה העברית - נתקלתי (שוב) בבעיות של הממשק של אינסטגרם כשמקלידים ומנסים לשנות פונטים (לא ניתן להגיע ולבחור פונטים מסויימים, ה UI עולה על הטקסט ומקשה על כתיבה/עריכה ועיצוב)
לצערנו לא ניתן להגדיר לאינסטגרם לרוץ בממשק אנגלית כשהמכשיר מוגדר לעברית. מה שכן עובד, זה להכנס להגדרות האינסטגרם, לשנות לעברית ואז שוב לאנגלית וזה מסתדר עד לפעם הבאה שפותחים את האפ.