Original topic:

תמונות נמחקו מהטלפון

(Topic created on: 03-31-2024 03:08 PM)
625 Views
Belliz
Active Level 3
Options
Galaxy A
היי לכולם, 
משהו שהשתנה מעצמו בהגדרות הטלפון ופשוט הביא לכך שנמחקו לי המווון תמונות.
אני חברה בקבוצות לימודים בקורסים שונים בוואצאפ.. והמון תמונות יורדות אוטומטית לנייד. מה שגורם לעומס ולבלאגן... 
ניסיתי לבטל הורדה אוטומטית וזה חזר לעצמו. 

השאלה החשובה שלי היא, האם ניתן לשחזר את התמונות שנמחקו?.. ביניהן היו תמונות עם קרוב משפחה שנפטר.. ואלה היו הרגעים והזיכרונות האחרונים שהיו לנו איתו.. 🙏🏼💔

12 Comments
Galaxy A
בדקת בסל המחזור?
עצוב לשמוע😔, שנדע דברים טובים יותר 🙏
Belliz
Active Level 3
Galaxy A
תודה,🙏🏼 כן אני בדקתי.. זה פשוט נעלם מעצמו.
NoyS
Expert Level 3
Galaxy A

היי,

התופעה יכולה להתרחש בשל סנכרון לענן גיבוי חיצוני.

אם התמונות לא מופיעות בסל המחזור נסי להיכנס ליישום Photos של Google בטלפון ולבדוק אם הקבצים מופיעים בתקיית הגיבוי.
בנוסף, ניתן לבדוק אם קיים גיבוי לענן One Drive.
1. היכנסי להגדרות המכשיר > חשבונות וגיבוי > נהל חשבונות > One Drive
2. אם החשבון מקושר למכשיר היכנסי למסך היישומים > רשמי בחיפוש One Drive והיכנסי ליישום. 
הקישי על 'תמונות' ונסי לבדוק האם האלבומים מופיעים בתקיה בענן.

לאחר מכן  נסי לבדוק האם התכנים נמצאים באחסון הפנימי של המכשיר- היכנסי לתיקיית 'הקבצים שלי' > אחסון פנימי > DCIM

אם זה קרה רק עבור תמונות שהורדו מיישום WhatsApp והתמונות עדין שמורות בשיחות, ייתכן שאין הרשאה לתצוגה בגלריה.

1. היכנסי להגדרות המכשיר > יישומים > WhatsApp > הרשאות > וודאי שישנה הרשאה ל'תמונות וסרטונים'.
2. היכנסי ליישום WhatsApp > לחצי על 3 הנקודות בפינה העליונה > 'הגדרות' > 'צ'אטים' > הפעילי את המתג ליד הצגת מדיה'.
3. היכנסי אל הגדרות המכשיר > יישומים > 3 נקודות למעלה > גישה מיוחדת > גישה לכל הקבצים > אפליקציית MTP + מדיה + מארח MTP > וודאי שכל שלושת האפליקציות הללו מופעלות.
4. היכנסי אל הגדרות המכשיר > יישומים > גלריה > הרשאות > וודאי שכל ההרשאות הרלוונטיות ניתנו לאפליקציה.
5. בצעי אתחול למכשיר.

Belliz
Active Level 3
Galaxy A
תודה לעזרה🙏🏼ניסיתי לבדוק גם בone drive וגם באחסון גוגל.. לא היה לי גיבויי פעיל באף אחד מהם. האם זה אבוד??
LinoyP
Active Level 7
Galaxy A

היי,
האם התמונות נמצאות ב- DCIM?
היכנסי לתיקיית 'הקבצים שלי' > אחסון פנימי > DCIM. 
בדקי האם התמונות נמצאות שם, אני ממתינה לעדכונך.

Belliz
Active Level 3
Galaxy A
באחסון פנימי DCIM יש כמה תמונות שלא הופיעו לי 'תמונות שלי' בטלפון.. ויש שם תיקיות של תמונויות שיצרתי, אבל אין בתקיות האלה תמונות. זה פשוט נמחק מעצמו...
אני זוכרת שקפצה לי איזו הודעה מסמסונג, כמו אלה שמזכירות לעשות עידכון גרסא..
אז הייתה איזו הודעה על עדכון תמונות או משהו כזה. אבל, זה לא שלחצתי על קישור כלשהו לאשר או לבצע עידכון. רק פתחתי את הקישור.. לא ממש התעמקתי וסגרתי.
את מכירה משהו כזה? הודעה על שינויים באפליקציית התמונות?..
LinoyP
Active Level 7
Galaxy A

לצערי איני מכירה תופעה שכזו.
אשמח להבין האם התמונות שהינך מאתרת הינם ספציפית מאפליקציית Whasapp או מיישום אחר מסויים?

Belliz
Active Level 3
Galaxy A
זה לא מוואצאפ.. זה תמונות שהיו פשוט בגלריה של הטלפון.
מעולם אגב לא הפעלתי גיבויי כי לא רציתי לשייך לחשבון גוגל.. אבל, אחרי שכתבת לי לבדוק אם יש גיבויי בone drive.. הפעלתי גיבויי.
באחסון שלי, אחסון פנימי, כן היו תמונות נוספות.. אבל כמו שאמרתי, התיקיות היו רייקות ולא כל התמונות הופיעו שם.
NoyS
Expert Level 3
Galaxy A

היי, מה דגם המכשיר שלך?
האם יש לך כרטיס SD להרחבת זיכרון במכשיר?
אם לא, האם התופעה התרחשה לאחר שינוי במכשיר כמו הורדת תוכן או יישום חדש, עדכון ליישומים קיימים, שינוי חשבונות וכדומה?

0 Likes