Original topic:

מחובר ללא אינטרנט

(Topic created on: 06-20-2022 04:24 PM)
5201 Views
רגב
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

מכשיר A72 גם במשרד וגם בבית אני מתחבר ל-WIFI וכל פעם אותה הודעה "מחובר ללא אינטרנט"

תודה מראש על העזרה מכיוון שאני כבר מיואש.

15 Comments
AdirM
Active Level 10
Galaxy A

היי רגב, ברוך הבא לקהילה!

לעתים רחוקות המכשיר עשוי להתחבר לרשת Wi-Fi ולהיתקל בבעיה בזמן שהוא מנסה למשוך את כתובת ה IP של הרשת.

במקרים כאלו מומלץ לשכוח את הרשת או לבצע איפוס להגדרות הרשת במכשיר, עקוב אחר השלבים הבאים:

1. כדי לשכוח רשת היכנס להגדרות > חיבורים > Wi-Fi > הקש על גלגל השיניים ליד הרשת אליה אתה מחובר > שכח

2. כדי לאפס את הגדרות הרשת במכשיר עבור להגדרות > ניהול כללי > איפוס > איפוס הגדרות הרשת

איפוס הגדרות הרשת מאפס את הגדרות ה Wi-Fi והגדרות ה Bluetooth, כך שאם אתה מחובר להתקן Bluetooth כלשהו, החיבור בינהם יבוטל ותצטרך לבצע חיבור מחדש.

דבר נוסף שעלול למנוע חיבור לרשתות Wi-Fi הוא שירות VPN שפועל ומשפיע על הגדרות האינטרנט, אם יש לך במכשיר יישום/שירות VPN פעיל, בין אם זה מסופק על ידי ספקית הרשת הסלולרית שלך או אם מדובר ביישום חיצוני, תוכל לראות סמל של מפתח בשורת המצב בחלקו העליון של המסך. אם אתה רואה סמל כזה, אמליץ לנסות לבטל את היישום/שירות ולנסות להתחבר מחדש לרשת Wi-Fi.

רגב
Beginner Level 2
Galaxy A

קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה.

שתי העצות לא עזרו לי, לצערי.

ShalomS
Active Level 10
Galaxy A
בדקת במכשיר אחר אם זה קורה
יכול להיות להיות שהבעיה ברשת וצריך לבצע ריסטרט למודם/ראוטר

לפי דעתי זה פחות סביר שיהיה בעיה בהגדרות רשת של המכשיר הסלולרי

אם אתה בחברת הוט באינטרנט הביתי / עבודה או שביצעת הדלקה מחדש למודם/ראוטר וזה הסתדר
מוזמן לצור איתי קשר בפרטי (לחיצה על השם שלי ואז הודעה ישירה)
אתן לך פתרון לסידור הבעיה
רגב
Beginner Level 2
Galaxy A

תודה רבה, אני אנסה.

אני כבר מיואש מהשטות הזו.

AdirM
Active Level 10
Galaxy A

נסה לבדוק אם מכשירים אחרים מצליחים להתחבר לרשת, זה יכול מאוד להיות בעיה שפשוט דורשת הפעלה מחדש של הנתב/ראוטר כמו ששלום אמר.

יונתן-מ
Expert Level 2
Galaxy A
תנסה להכנס להגדרות חיבור נוספות ב wifi ותראה שיש לך הגדרת ip DHCP ,ולא כתובת סטטית
יונתן-מ
Expert Level 2
Galaxy A
ראה תמונהScreenshot_20220620-183019_Settings.jpg
orlouche
Beginner Level 2
Galaxy A
היי קניתי טאבלט Samsung A8
ואני לא מצליחה להתחבר לWI FI
פעם זה כותב מחובר ללא אנטרנט פעם זה כותב לא ניתן להשיג כתובת IP. ניסיתי הכל , כל מה שכתבתם ושום דבר לא עזר מה עליי לעשות בבקשה? דרך הגב זה עושה לי את זה רק בטאבלט במכשירים אחרים הכל תקין
0 Likes
NoyS
Expert Level 3
Galaxy A

צהריים טובים,
האם זה קורה בניסיון חיבור לכל רשת Wi-Fi? אם כן אמליץ לבצע איפוס להגדרות הרשת.

היכנסי להגדרות המכשיר > ניהול כללי > איפוס > איפוס הגדרות הרשת > איפוס.

חשוב לציין שהפעולה הזו מבצעת איפוס להגדרות ה Bluetooth לכן אם התחברת בעבר או אם את כרגע מחוברת להתקן Bluetooth מסויים החיבור בין המכשיר להתקן יתבטל ויש לבצע חיבור מחדש.

בשלב הבא אמליץ לבצע עדכונים למכשירך:
1. הגדרות > 'חפש עדכוני מערכת' > 'הורד והתקן'
2. היכנסי ליישום Galaxy Store > תפריט > עדכונים > 'עדכן הכל'

אם התופעה מתרחשת רק בניסיון חיבור לרשת אחת, אמליץ לאתחל את הנתב ולבדוק את תקינותו מול הספק.

0 Likes