Ofernicus
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
3 weeks ago in
נושאים כלליים
אתמול אשתי ואני היינו בהופעה במסגרת פסטיבל מחול ברחובות. לידינו ישבה מישהי די מבוגרת שסיפרה לנו שיום קודם היא רקדה על הבמה במסגרת הלהקה שהיא חברה בה, אז עברתי על הסרטונים שצילמתי באותו ערב ומצאתי אותה ואת הלהקה שלה. היא ביקשה שאעביר לה אז שאלתי איזה טלפון יש לה, והיא "כמובן" "התנצלה" שזה לא אייפון. אמרתי לה "מצויין! אז איזה טלפון זה?" והיא ענתה "גלקסי".
הראיתי לה מה זה QuickShare והיא "עפה" על המהירות שהסרטון עבר בלי לפגוע באיכות - ואחרי זה כל ההופעה היא ביקשה שאעביר לה דברים שצילמתי לאורך הערב, כשהיא לא מפסיקה למלמל "למה הנכדים שלי לא מלמדים אותי דברים כאלה???"
אז בבקשה: תהיו נכדים טובים, תדאגו לסבתא וסבא ותלמדו אותם על QuickShare ועל כל הדברים הטובים שהסמסונג שלהם מאפשר להם לעשות! 😎
14 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
elian109
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
נושאים כלליים
סבתא שלי לא אוהבת דברים כאלה הלוואי ואמא שלי בכלל היא מתעבת תכנולוגיה לא היה לה פלאפון טאץ' אם לא אני הייתי משכנעת אותי כשאקנה את הs26אתן לה את הs23 שלי ואז בכלל אפתח לה עולמות לא תהיה לה ברירה😊
Ofernicus
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
נושאים כלליים
זה כנראה משתנה מאדם לאדם, אבל יש סבתות בנות חמישים ואפילו פחות, וזה לגמרי גיל טכנולוגי... ולפני שאת אומרת שחמישים זה זקן - אני בן ארבעים ושמונה 😂
elian109
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
נושאים כלליים
ממש לא אמרתי את זה אל תעליב את אמא שלי באמירה הזאות או את אבא שלי בן 53 זה גיל שהם מבינים מספיק כמוך הם פשוט יכולים להחליט אם הם רוצים או לא לא כמו סבתא שלי בת 89 שתזכה לחיים ארוכים למרות שסבתא שלי שנפטרה הייתה בת 83 והיה לה טבלאט ופלאפון וטלוויזיה הכל עניין של רוצים או לא ואתה לא יכול להחריך יש גם אנשים שעושים סדנאות וצעירים שהולכים לכל מועדוני גיל הזהב בשביל זה ויש תוכנית התנדבות של צעירים שהולכים לבתים של מבוגרים לא כדי לעזור להם בתרופות אלה כדי להסביר על טכנולוגיה אם בן אדם היה רוצה הוא מספיק גדול להגיד תסביר לי איך והם מספיק גדולים כדי לראות ולחכות ונכון יש לא סבלנים אבל לא מחליפים את התלמידים מחליפים את המורה ..... סליחה בגיל של 50 לרצות לדעת טכנולוגיה ולהאשים את הנכדים זה כמו בגיל 15 לרצות לדעת לסרוג ולא לפתוח גוגל ואל תגיד לי שזה לא אותו הדבר זה תירוץ מאוכל ואני יודעת את זה כי אני רואה על ההורים שלי אמא שלי סולדת טכנולוגיה ואבא שלי מתחבר אז כשהוא לא יודע משהוא או רוצה לעשות בעצמו להבא הוא אומר לי לא אל תעשי לי אלה תגידי לי מה לעשות שאני יעשה וידע להבא וזה עובד כמו קסם
UriUltra-s24
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
נושאים כלליים
חד משמעית!
MonsiuerLeon