efratk3
Beginner Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-25-2024 10:50 PM in
נושאים כלליים
שלום לכולם ולכולן, קניתי מכשיר סמסונג m54 5g. העברתי תמונות למכשיר החדש באמצעות smart switch.
כלל התמונות מוצגות עתה בגלריה **bleep** תאריך ההעברה ולא תאריך הצילום המקורי וזה מאוד מפריע. בנוסף זה גורם לזה שגוגל photos חושב שיש מלא תמונות חדשות לגבות ולכן הוא סותם את נפח האחסון.
האם יש דרך למיין את האלבום "אחרונים" לפי התאריך הנכון? האם ניתן למחוק את תכולת הגלריה כולה במכשיר החדש בלי חשש שימחקו התמונות במכשיר הישן (ואיך?) ומה הדרך להעביר לטלפון החדש בסדר הנכון?
תודה רבה מראש
אפרת
1 Comment
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-25-2024 11:28 PM in
נושאים כלליים
היי,
"אחרונים" לא מתחשב בתאריך הצילום של התמונה, אלא מתי הקובץ נוצר, וכשהוא עובר למכשיר חדש, הקובץ מבחינתו נוצר עכשיו, בעת ההעברה.
באלבומים אמתיים ניתן לראות שהתמונות אכן מסודרות לפי תאריך הצילום.
לא נראה לי שיש פתרון לזה.
מה המטרה של מחיקת תכולת הגלריה?
בעיקרון, העברה עם Smart Switch לא גורמת למחיקת התוכן במכשיר הישן, אז אין ממש סיבה שזה ימחק גם מהמכשיר הישן. מנגד, אני לא בטוח איך זה מתנהג כאשר סנכרון של גוגל פוטוס הוא חלק מהעניין.
"אחרונים" לא מתחשב בתאריך הצילום של התמונה, אלא מתי הקובץ נוצר, וכשהוא עובר למכשיר חדש, הקובץ מבחינתו נוצר עכשיו, בעת ההעברה.
באלבומים אמתיים ניתן לראות שהתמונות אכן מסודרות לפי תאריך הצילום.
לא נראה לי שיש פתרון לזה.
מה המטרה של מחיקת תכולת הגלריה?
בעיקרון, העברה עם Smart Switch לא גורמת למחיקת התוכן במכשיר הישן, אז אין ממש סיבה שזה ימחק גם מהמכשיר הישן. מנגד, אני לא בטוח איך זה מתנהג כאשר סנכרון של גוגל פוטוס הוא חלק מהעניין.