- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-03-2024 03:38 PM (Last edited 10-03-2024 06:06 PM ) in
נושאים כללייםאז בין אם אתם מתלבטים במה לבחור במידה ואתם לפני רכישה או שדרוג לבין אם אתם סתם מתעניינים ואוהבים לקרוא תוכן טכנולוגי הכנו לכם פוסט השוואה כי שמנו לב שישנם התלבטויות רבות בבחירה בין המכשירים הללו לפני קניה, בדיוק כמו בשנה שעברה בדגמים הקודמים ה a54 וה m54 שעלו לגביהם המון שאלות בפוסטים ובפורומים השונים ולא מעט התייעצות, ושאלות של מה ההבדל בינהם וכו'
כאשר כל אחד מהדגמים יש לו מפרט שונה וכל אחד מתאים לצרכים שונים וברמות שונות של מחיר.
הבולט ביותר והפופולארי מבינהם הוא הa55 'שמתחרה' בארץ במכירות עם הm55.
סמסונג התחילה עם הסדרה הזו כדי להתחרות עם שוק הבניים של המתחרות הסיניות כגון שיאומי שבמחירים האלה נותנות תמורה גבוהה מאוד למחיר.
מפני שמדובר בסדרת ביניים המכשירים מגיעים עם אופציה של 128/256gb בלבד נכון להיום.
M55
יתרונות:
חסרונות:
• עמידות למים - לא עמיד בתקן מים ואבק!
* ייתכן שיישום הGood Lock לא יהיה זמין להורדה בGalaxy Store מפני שכנראה מדינות מסויימות אוסרות על השימוש בגוד לוק ולא זמינות שם וכפי שציינתי המכשיר יועד למדינות מתפתחות.
•עיצוב - בעל גב זכוכית המשדר יוקרתיות ומערך המצלמות יפה יותר כי העדשות בעלות מסגרת.
•Esim - תמיכה ב Esim
•מחיר - זול יותר בכ -200₪.
• עדכון תוכנה - עדכוני תוכנה ל4 שנים ועדכוני אבטחה ל5 שנים.
• חיי סוללה ארוכים- (לפי דיווחים וכתבות לא נבדק אישית)
• עיצוב- אומנם עיצוב כמו של שנה שעברה אך עיצוב המזכיר את דגמי הs הרגילים, מערך אחורי של 3 מצלמות בצד שמאל ונקי, שמרו על קו עיצובי של כדי להדגיש זה סמסונג! ולגבי צבעים ישנו שוני בצבעים שמשווקים אם קריטי לכם הצבע תדעו שיש הבדלים בכמות הצבעים למכשירים.
בשורה תחתונה: המעבדים של שני המכשירים טובים, חזקים, נותנים תמורה מעולה למחיר ויעשה לכם את העבודה השוטפת ביום יום במכשיר לא תרגישו בהבדל בינהם כלל בשימוש בפועל.
מערך המצלמות של המכשיר -
כמו כן, למרות שמערך הצילום זהה בשל עיבוד התמונה ומשתנים נוספים איכות התמונה בינהם לא תיהיה זהה וגם כאן אני משאיר לכם את האפשרות לבחון בעצמכם מה יותר איכותי בעניכם -תוכלו לצפות במבחני השוואות שיש מהם לא מעט ביוטיוב ובכל פלטפורמה אחרת ולקבל את ההחלטה.
• מסגרת מאלומיניום במקום מפלסטיק.
• ציפוי גב המכשיר בזכוכית ההגנה Gorilla Glass Victus
• קצב רענון משתנה שנע בין 60 ל120 הרץ.
• שיפור של כ-20% בביצועי המעבד .
• תמיכה בeaim שהזכרנו למעלה ביתרונות שנהפך אט אט לפופולארי ועוד ועוד חברות מיישרות קו עם זה .
• עדכון תוכנה ל4 שנים ועדכוני אבטחה ל5 שנים.
בהנחה שאתם מתבלטים בין שני הדגמים הנ"ל והתקציב שלכם הוא כ 1500-1800
התשובה היא תלוי בשימוש שלכם ומה יותר חשוב לכם במכשיר תראו לפי החסרונות והיתרונות ולפיכך תוכלו לבחור.
אם אתם שואלים אותי קל שהייתי בוחר בA55😎
ככל שיתבהר יותר מידע על דגם m55 הוא יתוקן ויעודכן בפוסט .
*ייתכן שמידע שציינתי פה יסתור מידע אחר שמופיע ברשת מפני שיש חוסר בנתונים ודאים לגבי הm55 וכמו שציינתי יש הרבה מידע סותר במפרטים השונים .
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-03-2024 03:45 PM in
נושאים כללייםאם אני הייתי הולך על טלפון ביניים, זה כנראה היה הA50+ ו.... אז הייתי כבר בוחר את הA55 כי המחיר ממש טיפה גבוה יותר, ויש יותר יתרונות 🧌🪽
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-03-2024 09:03 PM in
נושאים כלליים- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-03-2024 03:59 PM (Last edited 05-03-2024 04:01 PM ) in
נושאים כללייםאבל כן הייתי רוצה לציין כמה נקודות.
ההצהרה שלך על כך שהמידע מבוסס על הרשת היא טובה, אך לא ברור לי מי אלה אותם מקורות שהתבססת עליהם.
לדוגמה:
* ה-A54 תומך בקצב רענון של 120 הרץ, כך שזה לא שיפור או שינוי.
* ה-A55 איננו תומך בטעינה של 45w, אלא עד 25w בלבד.
מלבד זה:
* היישום Good Lock זמין עבור דגם ה-A54, כך שלא רואה סיבה שב-A55 לא יהיה זמין. לדעתי לא זמין בדגמי ה-M כפי שציינת.
* לא ניתן לקחת את ההבדל במגה פיקסל של המצלמה ולהחליט על פיו כי מדובר בחיסרון. אמנם המגה פיקסל נמוך יותר, אך הוא לא הפרמטר היחיד שלפיו איכות תמונה נמדדת או נלקחת, יש עוד הרבה מעבר לזה. על בסיס זה הייתי אומר שדווקא ל-A55 יש יתרון על פני M55.
* ההבדל בשבבים לא בהכרח יהיה מורגש בדגמים כאלו.
לבסוף, אני אישית אעדיף את ה-A55 מבין שניהם, כפי שגם ייעצתי לנהוראי, גם בזכות איכות הבנייה שלו.
נהוראי - אם הגעת להחלטה, אז תתחדש! 🙂
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-03-2024 04:06 PM (Last edited 05-03-2024 07:57 PM ) in
נושאים כללייםאכן בדגם a54 היה קצב רענון של 120 הרץ כנראה שהוא לא היה משתנה מ60 עד 120 אבדוק ואתקן לא בדקתי את זה לעומק במידע הזה התבסתי על מקור אחד.
יש המון סתירות באתרים ברשת כמו שציינתי לכן בררתי מה לקחת כי יש המון שגיאות,
ציינתי שדגם הm55 יש תמיכה בטעינה של 45w
לגבי הgood Lock דיברתי על הm55
למיטב ידעתי הוא תומך בgood Lock אך הוא לא זמין להורדה מפני שהמכשיר מיועד לארצות ייצור מסוימות שמגבילות את התמיכה ביישום.
נראה שאולי י קפיצות בנתונים בכל המלל בפוסט כי כתבתי לגבי הm55 לגבי הgood Lock.
לא החלטתי את ההבדל מגה פיקסל שחיסרון רק ציינתי זאת כהבדל
ההבדל בשבבים לא יהיה מורגש כפי שכתבתי שניהם מעבדים מעולים שנותנים תמורה גבוהה לעלות אין ספק שלא ירגישו בהבדלים.
וכפי שציינתי בסוף הפוסט ייתכנו סתירות בנתונים שאני מציג לרשת וגם ייתכנו טעויות המכשירים לא ביידי ולא יכלתי לבדוק לעומק חלק מהדברים.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-03-2024 04:21 PM (Last edited 05-03-2024 04:22 PM ) in
נושאים כללייםלגבי הטעינה - אחלה, אכן כך.
לגבי Good Lock - נכון, בתחילה הדגם הזה היה מיועד לשוק ההודי, אם אני לא טועה? אבל בהודו יש Good Lock, לא?
אני רואה שביצעת שינויים במבנה הפוסט, אכן קריא יותר וקל יותר.
תודה על השיתוף!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-03-2024 04:24 PM (Last edited 05-03-2024 04:36 PM ) in
נושאים כללייםהאמת לא ביצעתי עדיין שינויים בפוסט , אם אתה צופה בפוסט דרך המחשב ראיתי שהמלל קצת התעוות בפאלפון הוא מוצג לי בסדר.
תודה רבה לך לירון 😎
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-03-2024 05:45 PM in
נושאים כלליים- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-03-2024 05:48 PM (Last edited 05-03-2024 09:05 PM ) in
נושאים כללייםיישרתי את הטקסט והצבעים נעלמו מעצמם.
נ.ב תיקנתי לגבי חסרון של המגה פיקסל התכוונתי לרשום את זה בתור הבדל.
והוספתי לגבי איכות הבנייה פספתי את זה.
כמו כן, סידרתי כרגע בחזרה את הצבעים שנעלמו לפוסט משום מה .
ואימצתי מהפוסטים שלך הכנסה של gif שמרים מאוד !!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-03-2024 05:04 PM (Last edited 05-03-2024 05:06 PM ) in
נושאים כללייםאני חושב שאני יקח A55 כפי שאתה ודני ייעצתם לי, לגבי הגוד לוק הוא זמין להורדה ב M55 וב M54 ככה אמרו לי בתמיכה של סמסונג, הסיבה גם ששאלתי את שתיכם זה כי בתמיכה של סמסונג הנציג אמר לי שעדיף M55 מאשר A55, ממש מעניין🤔