Original topic:

הסבר על מה זה ראם+

(Topic created on: 01-31-2024 06:55 PM)
389 Views
DANIEL550
Active Level 5
Options
נושאים כלליים
היי , השירות לקוחות של סמסונג לא ממש ענה לי על השאלה מה זה הראם פלוס הזה. אשמח להסבר פשוט ומפורט מה זה בגלקסי s22&tab s9.
14 Comments
נושאים כלליים
ראם פלוס זו אופציה שמאפשרת להשתמש בזיכרון הפנימי של המכשיר כראם וירטואלי.

המטרה העיקרית היא לאפשר שימוש טוב יותר במולטי-טאסקינג.
DANIEL550
Active Level 5
נושאים כלליים
אוקיי , אין בעיה , תודה רבה לירון .
APhoto4u
Expert Level 5
נושאים כלליים
זכרון ראם בפלאפון הוא סוג של זכרון "חי".
הראם (Random Access Memory) הוא זכרון פנימי המאפשר למכשיר לגשת לנתונים בצורה מהירה וזמינה לצורך ביצוע פעולות: להפעלת תוכנות ולטעינת נתונים זמניים כמו תמונות, וידאו, אפליקציות ועוד.
ככל שהוא גדול יותר הביצועים יהיו טובים יותר
DANIEL550
Active Level 5
נושאים כלליים
הבנתי , זה בטח לא ממש משנה מבחינת סוללה או עניינים טכניים אחרים לכמה אני מגדיר את הראם פלוס הזה כן ? הגדרתי אותו לשמונה בטאבלט s9 הרגיל ובs22 הרגיל , סהכ בא לי שיהיה לי פעולה חלקה יותר , בלי יותר מדי לחשב עניינים ומספרים(...)
GilB
Active Level 8
נושאים כלליים
זה ראם יותר איטי ויש אנשים שממליצים לכבות אותו במכשירים עם הרבה זיכרון
DANIEL550
Active Level 5
נושאים כלליים
שני דברים : 1- למה יותר איטי? אני הרי מגדיל את קיבולת הראם בלשונית הראם פלוס הזה הלא ? אם לא אז אשמח שתגדיל לי מה בדיוק מוגדל בראם פלוס הזה .

ומכשיר עם 8 גיגה זיכרון זה מן הסתם לא רלוונטי אליו כן ? זה הרי כמות ממוצעת לדעתי של זיכרון...
0 Likes
GilB
Active Level 8
נושאים כלליים
מה שמוגדל זה שטח האחסון שמשומש לדברים כמו אפליקציות ותמונות, שאתה מוכן להקריב כדי להשתמש בו כזיכרון זמני לאפליקציות פתוחות

זיכרון זמני, ראם אמיתי הוא הרבה יותר מהיר מהאחסון שמשמש לאחסון מידע

מכשיר עם 8 זה לא מעט
0 Likes
DANIEL550
Active Level 5
נושאים כלליים
אם אני רוצה שהראם יתמוך במהירות טובה יותר באופן כללי וגם עם יותר אפליקציות במקביל אז איך עדיף להגדיר את הראם פלוס בטאבלט שלי ובs22 ?

4 גיגה בראם פלוס עדיף על 6 ועל 8 ?
0 Likes
oriyakov
Expert Level 5
נושאים כלליים
זה לוקח מהאחסון שלך לטובת הוספת ראם זה לא מומלץ זה ראם איטי כי זה לא כמו ראם פיזי שהוא קרוב לליבות של המעבד והתקשורת בין המעבד לאחסון יותר איטית
0 Likes