Original topic:

אי קבלת התראה בעת שליחת sms כשהטלפון במצב טיסה.

(Topic created on: 10-01-2020 07:06 PM)
741 Views
מאור7777777
Active Level 4
Options
נושאים כלליים
כשאני במצב טיסה ומנסה לשלוח הודעת sms אני לא מקבל כלל התראה שאני במצב טיסה וההודעה לא נשלחה.
8 Comments
AllRun1
Active Level 5
נושאים כלליים
ככה מצב טיסה עובד, אם אתה מפעיל מצב טיסה, אין לך אינטרנט ושאין לך אינטרנט אתה לא מקבל הודעות וההודעות שאתה שולח לא נשלחות
אם אתה רוצה לשלוח ולקבל הודעות אתה צריך לכבות מצב טיסה ואתה צריך להתחבר לנתונים הניידים שלך או שתתחבר ל wifi
מקווה שעזרתי :)
נושאים כלליים
אני לא מקבל התראת אזהרה שהודעת sms לא תישלח כשאני במצב טיסה. לא שמתי לב שהמכשיר על מצב טיסה כששלחתי את ההודעה. כך שהיא הגיעה לנמען רק לאחר מספר שעות כאשר כיביתי את מצב הטיסה. יש אפשרות להגדיר שאם אני שולח sms ואני על מצב טיסה תהיה התראה על כך?
0 Likes
נושאים כלליים
תודה. אני על מצב טיסה כאשר הwifi מופעל ומצב שיחות wifi מופעל. כלומר שהקישוריות האחרות מנותקות.
0 Likes
Roee
Active Level 8
נושאים כלליים

היי מאור,
באיזו אפליקציה אתה משתמש? אפליקציית 'הודעות' של סמסונג?
במצב תקין, אפליקציית הודעות של סמסונג מעלה התראה ברגע שאתה מנסה לשלוח הודעה במצב טיסה. אני ממליץ לך פשוט לבצע איפוס להעדפות של היישומים כך שיוגדרו כברירת מחדל ולבדוק שוב.
לאיפוס ההעדפות כנס לתפריט הגדרות > יישומים > תפריט עוד (שלוש נקודות אנכיות) > אפס העדפות יישום.
מקווה שהצלחתי לסייע. מוזמן להציף שוב אם עדיין יש בעיה.

0 Likes
נושאים כלליים
נכון באפליקצית ההודעות של סמסונג . תודה, אנסה.
0 Likes
נושאים כלליים
אוקיי. הפעם שלחתי הודעה למספר שבבעלות ולא לנמען אחר. מסתבר שההודעה מתקבלת . אני על מצב שיחות wifi. ומצב טיסה. (מה שהטעה אותי הוא בדיקה באישור מסירה של הודעת הsms. באישור המסירה (דוח מסירה) כתוב את השעה שסמוכה לכיבוי מצב טיסה.
0 Likes
נושאים כלליים
בכל אופן כתוב בסטטוס שהשליחה בוצעה למרות שהטלפון על מצב טיסה. רק השעה שמופיעה בדוח המסירה כאמור היא השעה שבה כיביתי את מצב הטיסה.
0 Likes
נושאים כלליים
איך פועל שירות השיחות על גבי wifi ?
0 Likes