Original topic:

דיוקן אלגוריתמי של מהות מופשטת ✨️

(Topic created on: 09-15-2024 01:50 PM)
180 Views
Digitai
Options
גלריה

image

דימוי מתוכנן (עד כמה שניתן לתכנן אקראיות) שהתחיל מרישום קווי-אבסרקטי (הרוב יקראו לזה קישקוש) ב Sketch To Image. 
לאחר הדימוי הראשוני (1) השתמשתי באפשרות הצביעה של הגלריה (2). על התוצאה עשיתי רישומים נוספים, עד שהגעתי לתוצאה הרצויה (3). אחרי מספר דיוקים, סיבובים וגימורים (4) הגעתי לתוצאה הסופית.

image

מדהים בעיני איך לפעמים רעיון מעורפל יכול להפוך למשהו מוחשי. לנסות לתכנן אקראיות זה כמו לרקוד עם הרוח - אף פעם אי אפשר לדעת לאן היא תיקח אותך. אני מנסה לכוון את האקראיות, לתת לה מסגרת. כמו לצייר קוים קלושים לפני שמתחילים לזרוק צבע.
אבל דווקא בחוסר הוודאות הזה טמונה בעיני חדוות היצירה, כמו לתת ליקום לצייר על הקנווס. לקבוע את הפיקסלים.
היופי נמצא גם בטעות, בחוסר השלמות של הדמיון שלנו ושל המכונה.

ועוד משהו אחד:
הטקסט הנ"ל נוצר ממספר טקסטים שהפיק לי "הכותב". אף אחת מהוריאציות לא היתה מושלמת לי, אבל שימוש בהן לארגון המחשבות שלי, הביא את השלם. כך גם כותרת העבודה.

10 Comments
Username13344
Active Level 6
גלריה
לא רע הפיצ'ר, צריך לדעת להשתמש בזה, כמו שהדגמת, בכל מקרה אני ממש אוהב את הs24u, העדכון האחרון פשוט תיקן הכל1726403974695_1726403974688_0.jpg
גלריה
מגניב ממש.
ועוד יותר מגניב שאפשר לצייר על יצירה קודמת והכל מתחבר 🤩
גלריה
בהחלט.
אני עדיין בשלב הבדיקות והניסיונות עם זה, יש לי כל כך הרבה דברים שיצאו מ*******, אבל באמת שאפשר ככה להגיע לתוצאות מאוד מעניינות וייחודיות
גלריה
בסוף, העבודה עם הכלים האלה זה ניסיון...
מחכה בקוצר רוח לעדכון 😄
אריקו
Expert Level 5
גלריה
נהדר
NehorayS
Expert Level 5
גלריה

מגניב בטירוף!!

mendel