Original topic:

מומלץ!! מחיקת HTTP Cookies באנדרואיד

(Topic created on: 07-09-2022 03:04 PM)
1074 Views
כהןאלון
Active Level 4
Options
אפליקציות ושירותים
הסבר מקדים לנושא
כידוע, כאשר אנו גולשים ברשת, הדפדפן מבקש את בדף הנדרש, השרת מחזיר את תוכן הדף ומבקש ליצור עוגייה או בלועזית Cookie. הדפדפן נענה ויוצר Cookie בנייד - או במחשב.

למעשה ה- Cookie 
היא מחרוזת אותיות או מספרים, המשמשת לאימות, למעקב ולאגירת מידע על אודות גולש באתר האינטרנט , כגון שמירת העדפות המשתמש וכדומה 

המטרה: מחיקת קבצי ה- Cookies בנייד. 
אופן הביצוע: יש לחייג את הרצף הבא: 

* # 9900 # 

ובמילים: כוכבית סולמית 9900 וסולמית. 

יופיע דף כאשר בחלקו העליון, באנגלית: 
DELETE DUMPSTATE/LOGCAT 
כעת יש להקיש על הנ"ל ולאשר את המחיקה. 
אני ממליץ לבצע זאת פעם בשבוע. 

הערה: בנוסף, פעולה זו תגרום לנייד לתפקד מהר יותר. 

בהצלחה 
Alon C 
9 Comments
אפליקציות ושירותים
ההסבר שלך על קוקיז הוא בגדול נכון, אבל כל השאר פחות נכון.

Logcat באנדרואיד משמש כמעין Debugging לשימוש במכשיר והגישה לשם יחסית מוגבלת, אם בכלל פעילה.
ברוב המקרים זה לא פעיל או פעיל על רמה נמוכה, כך שהלוגים לא נוצרים על כל דבר במכשיר.

קוקיז נשמרים ברמת דפדפן ועל מנת למחוק אותם, עושים את זה דרך הדפדפן.

כמו כן, בעידן של היום, אין דבר כזה לא להיות במעקב, עצם זה שהמכשיר מחובר לגוגל ולעוד חשבונות אחרים שמחוברים לאפליקציות, המעקב כבר קיים.
מחיקה של קוקיז אחת לשבוע לא תשנה כלום.
כל אפליקציה כיום מכילה מעקבים; הן של פייסבוק, הן של גוגל, והן של מיקרוסופט ובמקרים גרועים יותר, גם של חברות פחות מוכרות.

אם כבר, עדיף למחוק את הפרופיל של הפרסומות מהגדרות גוגל, אבל זה מונע מעקב עבור פרסומות בכלל.
בגדול, אין מנוס מזה.
אפליקציות ושירותים
במכשירי גלאקסי של סמסונג לעיתים נשמרים קבצי debug של המערכת ותופסים מקום איחסון יקר. ניתן להפטר מהם על-ידי פתיחת החייגן והקשת: *#9900# (כפי שהסברתי לעיל).
אני פיניתי בשיטה הזאת כ-900 מגה מקום, אחרי שהטלפון כל הזמן התלונן על מחסור במקום איחסון ~ זאת עובדה חבר.
שבוע טוב ומבורך.
0 Likes
אפליקציות ושירותים
מה הקשר של כל מה שאמרת עכשיו לקוקיז?
0 Likes
אפליקציות ושירותים
מה הקשר?
במילה אחת: מטפורה, או בשתי מילים: מטפורה מבנית.
0 Likes
אפליקציות ושירותים
אז אגיב בכמה מילים:
כאשר אתה ממליץ (עם שני סימני קריאה) בכותרת למחוק משהו, מסביר עליו, ואז מפנה למחיקה של דברים אחרים שלא קשורות למה שהסברת עליו, זו לא מטפורה, אלא הטעייה חד משמעית.
0 Likes
אפליקציות ושירותים
אז מה אתה היית ממליץ, למחוק את ה"זבל" ששוקל המון (ומאט את פעילות המע') או אולי אפילו לתת ל"זבל" לצמוח בערמות?

אגב, אני לא הייתי בוחר באפשרות השנייה ומאידך הייתי ממליץ (עם ארבעה סימני קריאה) על האופציה הראשונה ובחום רב.

אז.... נא להתקדם Lord
0 Likes
אפליקציות ושירותים
אני לא נגד למחוק קבצי זבל במכשיר, ויש דרכים טובות יותר לעשות זאת, זה לא העניין בכלל.

אתה מנסה להתחמק ממה שהנחתי בפניך על השולחן, שאתה מסביר על א' ומציע למחוק ב', שהם שני דברים שלא קשורים אחד לשני.
אז או שאתה פשוט מסרב להודות בטעות או שאתה עדיין מסרב להבין את הטעות שלך.

ולסיים ב"נא להתקדם" כמו שכתבת רק מחזק את מה שאמרתי.
0 Likes
אפליקציות ושירותים
בקיצור, קוקיז ~ קובצי זבל = היינו הך.
( והביטוי 'היינו הך' בא מהתלמוד !! ) חלאסס_148962_1647278768.jpg
0 Likes
ShalomS
Active Level 10
אפליקציות ושירותים
ברוב הדפדפנים האופציה למחיקת קבצי עוגייה
תופיע בדף הניקוי גלישה
בדפדפן סמסונג קצת שונה אבל גם קיים בגדרות הדפדפן