Original topic:

זמינות samsung pay בארץ

(Topic created on: 08-31-2021 02:40 PM)
3640 Views
Tariq21
Active Level 4
Options
אפליקציות ושירותים
היי כולם, 
מלא זמן אני חושב על זה, כמה שנים אפשר להגיד.
השירות של סמסונג פיי(samsung pay) שזה דרך תשלום בנייד של חברת סמסונג לא זמין בארץ. בשנים האחרונות יש התקדמות בתשלומים ללא מגע שיש ומחא חברות השיקות את האפליקציות שלהם, אבל סמסומג עוד חא עשתה זאת ואני לא רואה סיבה שלא, אנחנו כמשתמשים או לפחות אני זה מגביל אותי, יש לי גם את השעון החכם ואני ממש רוצה להשתמש בו לתשלומים וזה יקל עליי.
אז אני ממש מבקש מהחברה לעבוד על להשיק את השירות הזה בקרוב בארץ ולתת לנו למשתמשים והלקוחות שלה להנות מהשירות הזה, כי זה לא סתם שירות אלא אחד הטובים בעולם.
אז אנא מכם מכל המשתמשים באפליקציה זו, בבקשה תעבירות את ההודעה הזו או לפחות תעשו לייק שהחברה תראה אותה.
כרגע החברה לא רוצה להשיק את השירות מכיוון שהיא רוצה להשיק אותו בכמה מדינות יחד, זה לא פייר בכלל לפי דעתי. אולי אם נפעל יחד ונפיץ את הבקשה החברה בסוף תסכים
מהיום 7/12 התאפשרה אפליקציית גוגל פיי בארץ
שזה מחליף טוב לסמסונג פיי.
רק יש לי בעיה קטנה עם האפליקציה בשעון
33 Comments
IrisA
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים

היי,
קיבלנו מספר פניות בנושא ממשתמשים בקהילה וקיבלנו תשובה -
לצערי בשלב הזה סמסונג לא מרחיבה את השירות למדינות נוספות, גם אם ניתן אישור למדינה מסוימת ההשקה תהיה רק כשיהיה אישור לקבוצה גדולה של מדינות. מקווים שבעתיד נוכל לבוא עם בשורות בעניין הזה.

Tariq21
Active Level 4
אפליקציות ושירותים
😪😪
אפליקציות ושירותים
השאלה אם ישראל נמצאת כבר באותה רשימה או לא.
Meni_Viner
Active Level 5
אפליקציות ושירותים
יש עדכון כלשהו בנושא? 😰
0 Likes
אריק2
Beginner Level 2
אפליקציות ושירותים
יש איזה עדכון בנושא?
אני צריך מאיזה סיבה דווקא את סמסונג פיי
Anonymous
Not applicable
אפליקציות ושירותים
זאת דרישה שמועלת פעם אחר פעם ולא נענית
למזלנו גוגל הודיע שמתי שהוא הGoogle Pay יכנס לארץ ובתוספת הSamsung Galaxy Watch4/classic שמבוסס על Wear os של גוגל אז לא הפסדנו הרבה
Tariq21
Active Level 4
אפליקציות ושירותים
תודה לאל שלפחות זה יקרה
Alon7
Active Level 8
אפליקציות ושירותים
הגוגל פיי יכנס לקראת סוף השנה :)
Anonymous
Not applicable
אפליקציות ושירותים
😍