Original topic:

המלצה לאפליקציית מצלמה.

(Topic created on: 10-04-2023 04:06 PM)
359 Views
тєнιℓα
Expert Level 2
Options
אפליקציות ושירותים
היי, 
אשמח אם יש לכם המלצה על אפליקציית מצלמה שלא מורידה מהאיכות של המצלמה של המכשיר כמובן, ושיש בה אופציות צילומים יפות. (אין לי דוגמה ספציפית בראש, אבל משהו כמו נגיד שהמצלמה מדגישה אוביקטית ואפשר להשחיר את הרקע) אני רוצה את זה בתהליך של הצילום, כי אח''כ לערוך יותר מורכב לי, ואין לי הרבה אופציות עריכת בגלריה עצמה (בגלל שאני עם A72) 

עדיפות לאפליקציה חינמית... 

בתודה מראש 😊😊
11 Comments
שירזיי
Active Level 9
אפליקציות ושירותים
תנסי את האפליקציה
מצלמה לאנדרואיד מצלמת HD
אולי תתחברי לזה בהצלחה
אפליקציות ושירותים
מהניסיון שלי רוב האפליקציות כן דופקות את האיכות ואלו שלא, פשוט לא עושות את מה שאת רוצה (למשל המצלמה של לייטרום) אבל.. מה חסר לך במצלמה שלך?
אני לא מכיר ספציפית את הדגם הזה אז אולי תבדקי מה יש לך **bleep** האפשרויות "עוד"?
тєнιℓα
Expert Level 2
אפליקציות ושירותים
האמת, מה שחסר לי אצלי בעיקר זה העניין של הרקעים.
אפקט דיוקן אני יכולה לעשות בעריכת תמונות רק בתמונות בודדות (שהעורך מזהה פנים)
ועוד משהו שאין בסידרה של ה-A לצערי זה האופציה להסיר אובייקט מהרקע.
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
מצטרף לדבריו של איתי, אולי נסי להוריד עוד פילטרים חינמיים למצלמה המובנית דרך חנות גלקסי? ברמה העקרונית רק אפליקציית המצלמה של סמסונג מנצלת לגמרי את כלל יכולות עיבוד התמונה במכשיר ומוציאה תוצאות אופטימליות
тєнιℓα
Expert Level 2
אפליקציות ושירותים
וואלה רעיון. אני אנסה, בטח זה יוכל לעזור לי עם עניין הרקעים.
liad
Expert Level 4
אפליקציות ושירותים
מצב פרו אפשר לעשות את זה בזמן אמת
אני משתמש בנוסף ב
open camera
ו
light room
אבל נדיר
בעיקר ברגילה על /פרו
או ב open camera
שעובדת בחום ופלאש עם סוללה חלשה
כולן מצלמות בפורמט
raw
тєнιℓα
Expert Level 2
אפליקציות ושירותים
אנסה. תודה רבה 🙏🏼
וסליחה על הבורות, מה זה פורמט raw?
MonsiuerLeon
Expert Level 2
אפליקציות ושירותים

כל נושא העריכה, במקרה שלך זו עריכה שהיא כבר בצילום, סוג של פילטר או תוספת, זה משהו שצריך ללמוד ולמצוא את הדרך שהכי טובה לך.
בגדול עריכה שאחרי צילום באלפיקציעה שאת מכירה זה משהו שהופך לשגרה פשוטה ברגע שהתרגלת אז ממליץ לך ]שוט למצוא אפליקציית עריכה שעונה על הדרישות שלך ופשוט ללמוד אותה קצת.
את תראי שהכל הופך לפשוט יותר וזה לא משנה אם זו מהאפליקציות הקלות או הכבדות יותר.

тєнιℓα
Expert Level 2
אפליקציות ושירותים
אתה צודק. אבל בא לי אפליקציה אחת שמרכזת את זה, ולא שיהיה לי כמה אפליקציות של עריכת תמונות.
בכלל באסה שאין לי את העורך בגלריה ברמה של העורך בסדרת S