Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
İlk kurduğumda asiri kötüydü bugun sıfırladım az bi etki oldu ama hala kotu diğer kişilere bakıyorum 5-6 saat ekran suresi alan var alanlar nasil... View Post
Geri tuşu ile uygulamadan cıkınca kısa süreli bir göz kırpma ( yanıp sönme) oluyor sebebi nedir uygulamam güncel müşteri hizmetleri sayesinde bol bol... View Post
merhaba samsung s24 ultra telefonum türkiye kayıtsız. 4 ay kullandım kapandı şimdi diğer sime taktım fakat sim kart izin verilmiyor diyor 120 gün daha... View Post
Android 14 yüklü iken instagramda reels izlerken telefon donuyor ve ısınıp kapanıyordu. Yazılımdır diye çok sorun etmiyordum. Bu sorun gün içerisinde... View Post
Merhaba; Galaxy Watch 7 bütün gün bağlı %100 4.5G AOD kapalı 120 Hz FHD Malesef gün geçtikçe performans çok kötüleşiyor. View Post
Ekranın köşelerinde boşluklar kalıyor dünden beri sıfırladim yine düzelmedi bazen son uygulamalarda ekran bomboş bir şekilde takili kaliyor ekrani... View Post
Sağ üstten kaydırınca açılan panelle sol üstten kaydırınca açılan paneli nası ayarlarız bulamadım View Post
Yarın gelirmi sizce? View Post
Normalde Sağdan kaydırınca Bluetooth WiFi ekranı falan açılırken şimdi kendi kendine her taraftan kaydırınca bildirim paneli açılıyor nasıl... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1665 | |
1362 | |
1206 | |
941 | |
821 |
User | Count |
---|---|
53 | |
44 | |
43 | |