cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Erkan ve Drop Sorunu

(Topic created on: 05-24-2024 10:05 PM)
507 Views
qmshkn
Beginner Level 5
Options
Galaxy S
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 15 gündür S23 kullanıyorum. Uygulamalar için de aşağı yukarı kaldırırken **bleep** takılma, drop tarzı bir problem yaşıyorum. Genel bir problem mi yoksa benim telefonumda mı sorun var, yardımcı olursanız sevinirim.

8 Comments
meteh4nS23
Active Level 8
Galaxy S
Benimki de neredeyse 1 aylık, şimdiye kadar hiç farketmemiştim. Trendyolda oluyor özellikle. Telefonun kendi uygulamalarında sorun yok.
qmshkn
Beginner Level 5
Galaxy S
Evet trendyol, hepsiburada gibi uygulamalarda fazla hissediliyor ayrıca 120hz alınca 60hz göre daha çok göze batıyor
Galaxy S
Uygulamanın veri işleme yazılımı ile alakalı bir durum yani sorun uygulamada cihaz da değil
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Çogu uygulama apple gore optime oluyo bu yuzden 120hz gibi hizda cogu uyg yazilimsal sıkıntıları olabiliyo
Heyyee
Active Level 7
Galaxy S
Cihaz ön belleğe almak için takılıyor. Uygulama ile alakalı bir durum. Telefonda sorun yok
Tuga
Active Level 4
Galaxy S
Aynı sıkıntı bendede var, cok yerde ve kişidende duydum bu telde kesin bir halt var ama hayirlisi oyunlardada yapiyor meret
Galaxy S
Hepsiburada uygulamasında bende çoktandır drop olayını görüyorum ve yaşıyorum, bu uygulamadan kaynaklı olabilir.
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba qmshkn,

Uygulamalar harici telefon menüsündeyken belirttiğiniz durumu yaşamıyorsanız, yaşanan durum uygulama kaynaklı olabilir. Videodaki uygulama, üçüncü parti bir uygulama olduğu için ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD