cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kamera ne gibi durumlarda zarar görür

(Topic created on: 08-29-2022 07:44 PM)
344 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

S20 FE telefonum var kamera kapaklı kılıf kullanıyorum ama sün kapağını kapatmayı unutmuşum açık kalmış zarar görmüş müdür düz üstünde örtü olan zeminde 

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Benim kılıfın kamera bölümü hep açık 7 8 aydır herhangi bir çizilme olmadı zaten kamera camı dayanıklı malzemeden yapılıyor çizilmesi çok zor. Ekrandan daha dayanıklı.

View solution in context

Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba

Zarar görmez kamera camı kalitelidir ufak tefek şeylerde bir sıkıntı olmaz.

View solution in context

Solution
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
ne olur ne olmaz, kaliteli kamera lens koruma camı kullanın, riski azaltın aklınız kalmasın.

View solution in context

Solution
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
Telefoto optik zoom açıkken cihazı kesinlikle düşürmeyin aksi takdirde
yer değiştiren lensler yuvadan oynarsa kameran ciddi zarar görecektir.onun dışında kamera zarar görmez kolay kolay

View solution in context

Solution
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy S
Kamera fiziksel ve yoğun baskılardan hasar görür onun dışında kullanılan cam malzemesi kaliteli ve sağlamdır

View solution in context

6 Comments
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Benim kılıfın kamera bölümü hep açık 7 8 aydır herhangi bir çizilme olmadı zaten kamera camı dayanıklı malzemeden yapılıyor çizilmesi çok zor. Ekrandan daha dayanıklı.
Solution
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba

Zarar görmez kamera camı kalitelidir ufak tefek şeylerde bir sıkıntı olmaz.
Solution
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
ne olur ne olmaz, kaliteli kamera lens koruma camı kullanın, riski azaltın aklınız kalmasın.
Solution
XdaDevelopers
Expert Level 5
Galaxy S
Telefoto optik zoom açıkken cihazı kesinlikle düşürmeyin aksi takdirde
yer değiştiren lensler yuvadan oynarsa kameran ciddi zarar görecektir.onun dışında kamera zarar görmez kolay kolay
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Telefonu bir kez bile yere düşürmedim
Zaten kamera uygulması açıkken de bir yerlere koymuyorum telefonla işim bitti uyku modunda kenara bıraktım kamera kapağı açıktı o kadar korktum bir an
Solution
Cosmosium
Expert Level 2
Galaxy S
Kamera fiziksel ve yoğun baskılardan hasar görür onun dışında kullanılan cam malzemesi kaliteli ve sağlamdır