Resolved! Solved

Original topic:

שיתוף מהיר בין 2 גלקסי

(Topic created on: 08-29-2023 12:25 PM)
224 Views
גלקסי23אולטרה
Active Level 4
Options
Galaxy S
שאני מעביר בשיתוף מהיר כמות גדולה של תמונות או סרטונים אז חלק מהם מופיעים עם התאריך יצירה המקורי שלהם וחלק מהם מופיעים עם תאריך יצירה של רגע ההעברה..
בכמות קטנה יותר של קבצים התאריך יצירה שלהם נשמר אבל בכמות גבוהה התאריך מתאפס..
יש לי 13 אלף תמונות להעביר מגלקסי ישן לגלקסי חדש ולא מצאתי עדיין דרך להעביר את הכל ושתאריך היצירה יישמר לי.. (מעדיף לא להשתמש בענן בגלל הכמות העצומה) ניסיתי דרך חיבור למחשב אבל שם הכל מתאפס ללא קשר לכמות התמונות.
ניסיתי גם דרך חיבור 2 המכשירים עם כבל בינהם וההעברה של הפרוטקול הזה וגם שם התאריך יצירה לא נשמר

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Shlomo_d
Expert Level 4
Galaxy S
תנסה עם smart swich

View solution in context

Solution
Galaxy S
אם אתה מחליף מכשיר, תשתמש ב Smart Switch כמו שהציעו מעלי.
אפליקציית Smart Switch "מעתיקה" למעשה את המכשיר שלך ישירות למכשיר החדש, כולל הסדר המקורי של הקבצים (תאריך, שעה ומידע Exif)

View solution in context

Solution
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
להעברות כה גדולות של מידע ממכשיר ישן לחדש באמת שאין אפשרות טובה מsmart switch, ניתן ישירות בין המכשירים או דרך המחשב לבחירתך, אני ממליץ דרך המחשב כי ניתן לשמור קובץ גיבוי ולהשאירו ע"ג המחשב/כונן רשת למקרה חירום

View solution in context

4 Comments
Solution
Shlomo_d
Expert Level 4
Galaxy S
תנסה עם smart swich
Solution
Galaxy S
אם אתה מחליף מכשיר, תשתמש ב Smart Switch כמו שהציעו מעלי.
אפליקציית Smart Switch "מעתיקה" למעשה את המכשיר שלך ישירות למכשיר החדש, כולל הסדר המקורי של הקבצים (תאריך, שעה ומידע Exif)
Galaxy S
עשיתי את זה בהתחלה אבל עם הוואצאפ ניסיתי להעביר תמונות בנפרד בגלל שהיה לי רק גיבוי מקומי קיצר בסמארט סוויץ לא היה לי אפשרות להעביר קבצים של הוואצאפ בגלל עניין של פרטיות שהם רשמו אבל אחרי שרשמתם שוב להשתמש בסמארט סוויץ קפץ לי רעיון
עשיתי קומבינה ושכפלתי את האלבום של הוואצאפ לאלבום אחר, העברתי אותו לטלפון החדש בסמארט סוויץ והעברתי לתקייה של הוואצאפ במכשיר החדש (שבעצם עד עכשיו ניסיתי להעביר את התיקייה של המדיה של הוואצאפ מ"הקבצים שלי" ישירות למכשיר החדש בשיתוף מהיר או דרך המחשב מה שגרם לתמונות והסרטונים להופיע בתאריך אחיד לכולם) ועכשיו התאריכים מסודרים לי לפי הסדר.. בקיצור הסתדר סופסוף בשעה טובה
0 Likes
Solution
Kfeer
Expert Level 5
Galaxy S
להעברות כה גדולות של מידע ממכשיר ישן לחדש באמת שאין אפשרות טובה מsmart switch, ניתן ישירות בין המכשירים או דרך המחשב לבחירתך, אני ממליץ דרך המחשב כי ניתן לשמור קובץ גיבוי ולהשאירו ע"ג המחשב/כונן רשת למקרה חירום