- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-05-2023 08:38 AM (Last edited Sunday ) in
Galaxy Sכמה מכם משתמשים בs pen באופן שוטף? לאיזה שימושים? בואו אולי לגלות כמה דברים שלא ידעתם או שאולי תאמצו הרגלים אחרים לחיים נוחים ופשוטים יותר. אכתוב את הדברים העיקרים כמובן שיש עוד שימושים.
פעולות אוויר - יש לא מעט פעולות אוויר בכל מיני יישומים (לא נתמך בכולם) אך אני אציג כמה שימושים בפעולות אוויר: ביישום מצלמה, ניתן לצלם על ידי לחיצה על הכפתור בעט ממרחק (מומלץ להשתמש בטיימר וגם דרך camera assit צילום של 3 תמונות אחרי טיימר), ניתן לעבור ממצלמת הסלפי למצלמה הראשית מלמעלה למטה להחליף בין מצבי הצילום השונים על ידי ימינה שמאלה עפ העט למצבי וידאו, מצלמה דיוקן וכו' ניתן להחליף ניתן גם לבצע זום על ידי פעולת אוויר מהצורה של חצי עיגול תוך כדי לליצה על כפתור בעט.
ומבט - כדי לעבור בקלטת בין מסך למסך תוך כדי שאתם קוראים או לוקחים נתונים ממסך אחר במקום במקום או יחד עם מסך מפוצל .
אחת הפונקציות שאני הכי אוהב בפאלפון ומשמשת אותי המון שנים. המון אנשים לא משתמשים בה וחבל .. מזה בעצם חלונית אדג? ידית קטנה שנפתחת לחלונית על ידי משיכה של הידית לצד- אפשר לשחק בצבע, בשקיפות ובאורך הידית וגם במיקום הידית למעלה למטה .
יש מגוון חלוניות אגד טובות ופרקטיות שחלקן נמצאים במכשיר וילקן ניתנים להורדה דרך Galaxy Store, אפרט על החלוניות העיקריות לטעמי..
הרבה לא מכירים אותה או שפשוט לא מתאים בה כי אין להם ידע עליה אז אני אכתוב עליה כמה דברים כי מגיעה לה כבוד. אם בא לכם ראש שקט בעזרת היישום הזה תוכלו לעשות כמעט 90 % מהדברים שאתם חולמים עליהם, מתאורת אגד באיזה צבע ועובי שתבחרו שתחברו את הפאלפון לטעינה ואו שמישהו מתקשר אליכם ואו שרמת הסוללה יורדת לכם כולל סימן התראה מסוים שהסוללה להגיע לאיזה אחוז שגדירו ועד לכמעט כל מה שאתם מדמיינים קחו עוד בראש.
כמה דוג' קטנות:
סיבוב אוטומטי בכניסה לאפלקציה מסוימת כמו יוטיוב או בגלריה.
שיחה נכנסת מאיש קשר מסוימים או כמה שיצלצלו גם שהפאלפון על השתק .
הפעלת חיסכון בסוללה אם הפאלפון לא מחובר למטען ורמת הסוללה פחות מx%
הפעלת בלוטוס ביציאה מהבית וכיבוי בלוטוס בניתוק הבלוטוס.
בעפלת רצועת השמעה דרך ספוטיפי שינוגן באופן אוטומטי טי כשמחברים לבלוטוס
מצ"ב פאלפון על קול כשהגעתם לעבודה או מצב רטט אם אתה מגיעים לבית
בקיצור אינסוף אפשרויות ממליץ להיכנס להגדרות --> מצבים ושגרות --> 3 נקודות --> הגדרות ופעילו את האופציה של 'הצג את מצבים ושגרות במסך היישומים'
כי מהיום תשמשו באפלקציה הזאת המון לא נציין פה את הכל כי זה כמעט אינסופי אך נותן לך את הבסיס כרגע --> תחזרו למסך הקודם --> בלשונית למטה תכנסו לשגרות --> תלחצו על הסימן משאל ל+ ותראו לא מעט דוגמאות לדברים שאפשר לעשות במצבים ושגרות אל תשכחו שיש עוד אינסוף ☺️.
אחת הפונקציות הכי שימושיות בימינו מת עליה ומתחשבת גם בסביבה בזכותה תוכלו לשלוח תמונות סרטונים וממסמכים הצד השני יכול להוריד את כל התמונות בפעם אחת וההיתרון הגדול בא שהיא לא פוגעת באיכות בכלל פשוט מטורף!
שם תוכלו ללמוד ולהכיר לעומק את המכשיר שלהם עם תמונות הסברים והפניה מהירה לכל פונקציה מומלץ להתעדכן שם מעדכון לעדכון כי יש חידושים.
ובכל זאת, אם משהו לא מובן או שיש לכם שאלות מוזמנים לשאול אשמח לענות לכולם העיקר שתנצלו את המיטב מהמכשיר שלכם וגם שתתלהבו מממנו קצת ושחבריכם שיש לו מכשיר אחר יקנא קצת 😜.
1. צילום מסך רגיל - לחיצה על כפתור כיבוי המסך ועל מקש הנמכת עוצמת הקול בו זמנית.
2. הורדת חלונית ההתראות ולבחור באופציה של צילום מסך.
3. החלקת כף היד על המסך --> מופעל על ידי הגדרות--> תכונות מתקדמות --> תנועות ומחוות - החלקת כף היד ללכידה.
4. דרך RegiStar ע"י הקשה אחורית כפולה /משולשת בגב המכשיר או ע"י לחיצה ארוכה על לחצן כיבוי המסך.
5. החלקה מצידי המסך דרך One Hand Operation +
6. צילום מסך דרך ידית אגד' חלונית של משימות/בחירה חכמה.
7. דרך הS pen בחירה חכמה או ניתן להגדיר לחיצה ארוכה על הלחצן בעט לצילום מסך או גם דרך מחווה אווירית שנגדיר.
8. דרך ביקסי - לומר לה לצלם מסך (לא תומך בשפה העברית)
10. דרך אפלקצית צד 3- שמוסיפה לחצן צילום בחלונית ההתראות ואו במסך עצמו בדומה לסעיף 10 ו2 או גם גם דרך פקודה קולית לדוגמא של גוגל כמו ביקסבי , או באמצעות מחוות מסוימת מאפליקציה חיצונית.
11. דרך מצבים ושגרות יחד עם אפלקציית Routines + - לדוגמא: שגרה של: אם- לחיצה ממשוכת על מקש הבית אז יישומים--> 'צלם תמונות מסך'
ואם פספסתי עוד דרך תכתבו לי בתגובות.ותכתבו לי גם על כמה דרכים הצלחתם לדעת?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 11:14 AM in
Galaxy Sהטיפים שלך יעילים מאוד, מי היה מאמין שיש כל כך הרבה דרכים לצלם מסך😄
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 11:17 AM (Last edited 09-05-2023 11:34 AM ) in
Galaxy Sאבל ביננו כולם משתמשים ב1 מקסימום 2 מהם
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 11:19 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 11:30 AM (Last edited 09-05-2023 11:31 AM ) in
Galaxy Sתודה רבה על ההשקעה
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 11:32 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 02:29 PM in
Galaxy Sתודה רבה 🙏
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 04:44 PM (Last edited 09-05-2023 04:44 PM ) in
Galaxy S
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 05:12 PM in
Galaxy Sלמה? דווקא אני עושה את זה תמיד עם יד שמאל-
תחזיק את המכשיר עם יד שמאל ושים את האצבע המורה על לחצן הנמכת עוצמת השמע ואת האמה (אצבע אמצעית) על לחצן הכיבוי
ולחץ על שניהם ביחד (לחיצה קצרה מאוד, פחות משניה).