- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-05-2023 08:33 AM (Last edited a week ago ) in
Galaxy Sאז זה היה הקדמה בקצרה,אז אם אתם רוצים לנצל את מלוא התכונות והפיצרים שהמכשיר שבידכם יכול להציע בואו נתחיל:
יהיה פה במדריך הרבה טיפים רובם אולי יהיהו לכם מוכרים אך אני רוצה שכל משתמש יישר איתכם קו ויקבל את הידע מ0 כמעט וכמובן שיש עוד מיליון טיפים אחרים אבל יש המון עניין של התאמה אישית הכנסתי כאן במדריך את רוב הדברים העיקריים מבחינתי. ואשמח שהפוסט הזה יהיה מוצמד למעלה על מנת שישרת את כל המשמשים.
1. בורר בהירות - אני שם לב שהמון משתמשים לא מודעים להגדרה הפשוטה הזאת, גם שאני נוגע פתאום במכשירי סמסונג אחרים של חברים/משפחה אני רואה שהבורר בהירות לא מוצג תמיד, דבר מאוד בסיסי שלדעתי האישית המשחק בבהירות זה בין הדברים שהכי משחקים איתם ביום יום במעבר מהבית לבחוץ או להיפך במעבר מהחדר המואר לסלון שהוא יותר חשוך וכו' בנוסף לבהירות דינמית שהיא פונקציה מאוד חשובה גם שצריכה להיות מופעלת.
אז כדי להציג את הבורר בהירות גם בהחלקה אחת של חלונות ההתראות נעשה כך: נגלול פעמים את חלונות ההתראות (או נגלול פעם 1 בעזרת 2 אצבעות) --> נלחץ על ה3 נקודות --> פריסת החלונות המהירה --> ובבורר בהירות נעשה הצג תמיד.
למי שבנינו עם מכשיר שיש בו הקלטת שיחות מובנה - דבר שלא מוגדר כברירת מחדל ואני ממליץ להפעיל אותה, תמיד צריך את זה בין אם שחכתם מה הצד השני אמר לכם בשיחה או בין אם אתם רוצים לשמור משהו חשוב שנאמר לכם בשיחה ובעצם לכל -שימוש אחר שתצטרכו אותו תמיד טוב .נכנס ללוח מקשים(טלפון) --> 3 נקודות --> הגדרות --> הקלט שיחות --> הקלט שיחות באופן אוטומטי --> להיכנס לתוך הפונקציה הזאת ולבחור הקלט את כל השיחות.
באותו דף בתכונות מתקדמות ניתן לשנות לתפריט כיבוי בלחיצה ארוכה או דרךGood Lock ניתן להגדיר בלחיצה ארוכה כל דבר שבא לכם כמו הדלקה וכיבוי הפנס .
נלך למסך הקודם ונבחר באופציה התראות וסיום שיחות --> ממליץ לסמן קבלה וסיום שיחה ברטט. כעת שנקבל שיחה ונסיים שיחה נדע על ידי משוב ברטט, נכאל לנתק שיחה על ידי המקש הצידי ואפילו לוודא זאת על ידי משוב של הרטט.
נמאס לכם שהווייז או הודעה שאתם מקבלים קוטע לכם את השירים באמצע? לא עוד תכירו את הפונקציה הפרדת צלילים -
כנסו להגדרות --> צלילים ורטט --> תגללו למטה ותכנסו לתכונה 'הפרדת צלילים מיישום' תפעילו את האופציה ובמסך הזה תוכלו להגדיר את כל היישומים אתם רוצים שישומעו מהפאלפון ולא מהבלוטוס .
כבו את המסך --> הדליקו אותו אך אל תפתחו את הנעילה (בזהירות לבעלי s22 ומעלה הזיהוי פנים קולט בטיל ( : )
לחצו פעם אחת על השעון במסך נעילה שלכם ויפתח לכם תפריט שדרך אגב גם אותו תוכלו לערוך כרצונכם לגישה מהירה יותר לפי השימוש שלכם גם לפי סדר מסוים)
ניכנס להגדרות --> נכתוב בחיפוש מסך נעילה --> נלחץ על יישומים --> ונפעיך את הפונקציה ההתראה הבאה ותוכלו להגדיר את שאר היישומים שיוצגו במסך אחרי לחיצה אחת על מסך הנעילה כמו שכתבתי למעלה. ועכשיו אחרי לחיצה על מסך הנעילה תוכלו לראות את ההתראה הקרובה אליכם ולבטל אותה .
מי שעדיין משתמש בלחצנים (אני בינהם) ולא רגיל למחוות ורוצה להתנסות בזה, יכול להשתמש באופציה של "החלק מהתחתית" עם ביטול הרמיזה במחוות ז"א בלי הקווים בתחתית המסך זה נחמד תנסו למרות שאני עדיין עם הלחצנים מהיר ונוח אולי עניין של הרגל . (עוד כמה מילים בקשר למסך מלא - בהגדרות תצוגה נקב מצלמה תגדירו את היישומים שבהם נרצו שנקב המצלמה יוצג במקום שורה שתכסה את המצלמה וכך תנצלו את מיטב המסך )
עוצמת הפנס בפאלפון - לחיצה ארוכה על הפנס אחרי הורדת חלונית ההתראות תאפשר לכם לשלוט בעוצמת הפנס.
(תצטרכו להיכנס לחשבון סמסונג שלכם כדי להפעיל את הטביעת אצבע)
כנסו לטלפון --> וכנסו להגדרות --> הגדרות שיחה אחרות --> והפעילו את האופציה החלק אצבע לשיחה או הודעה . כעת בכל פעם שתכנסו לאנשי קשר ותחליטו את האצבע לשמאל או ימין תוכל לחייג במהירות במקום להיכנס להאיש קשר ולאחר מכן לחייג.
והכל דרך המקלדת.
יש עוד המון פונקציות נוספות דרך Good Lock ששם ניתן לשנות כל דבר אפשרי כמו תמונה ברקע המקלדת, שינוי גודל של כל מקש הוספת סמיילי ואיותיות מיוחדות אם אנחנו משתמשים בהם באופן גבוה, ניתן אפילו לשנות מסגרת של כל מקש ועוד...
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 09:39 AM in
Galaxy Sטיפים מעולים בהחלט!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 11:13 AM in
Galaxy Sרובם שימושיים מאוד,תודה על ההשקעה.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 11:25 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 02:28 PM in
Galaxy Sתודה רבה על השיתוף
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 04:33 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 06:43 PM (Last edited 09-05-2023 06:44 PM ) in
Galaxy Sממש נהניתי לקרוא,באמת כל הכבוד לך
👏 👏 👏
סתם שאלה כמה זמן זה לקח לך לכתוב את זה?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 06:46 PM (Last edited 09-05-2023 06:53 PM ) in
Galaxy Sכתבתי בחלקים ועברתי הרבה בעיקר לתקן שגיאות מקלדת שלא חסר לצערי עם המקלדת ועוד תוספות קטנות לקח בערך 4 5 ימים ישבתי כל פעם כשעה ברוטו כל פעם שנזכרתי במשהו הכנסתי ככה בערך על שני הפוסטים האלה ולגבי הפוסט של האפלקתיות שהעליתי לא מזמן לקח מהר מאוד כי הייתי על זה והיה לי שמור בגלריה באלבון מסודר תמונות עם הסבר קטן לאפלקציות מומלצות לקח נגיד שעה וחצי נטו אליו לא מדויק בכלל, רציתי להוסיף תמונות אבל זה היה משנה את הפוסט אמרתי לעצמי אם מישהו ירצה יפנה אלי בפרטי או ישאל בתגובה יתן לו הדרכה מלאה כי בחלקם לא פירטתי עד הסוף כי בשבילי מרגיש כבר שזה בייסיק בלי להיות שחצן חלילה כי זה דברים ידועים בשבילי אבל מה שעלה לי לראש הכנסתי
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-05-2023 06:58 PM in
Galaxy Sבאמת כל הכבוד באמת נראה שהשקעת על זה הרבה