Resolved! Solved

Original topic:

טעינה מגנטית?

(Topic created on: 11-21-2024 10:26 AM)
115 Views
qaz10
Active Level 4
Options
Galaxy S
האם יש לסדר הs23 fe ולs24 fe טעינה מגנטית או שיש רק ל23 ו24 הרגיל?

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Teiffy
Active Level 3
Galaxy S
כן. הs24 fe תומך בטעינה מגנטית (אלחוטית) עד 15w. בכללי זה קיים מאז הs20 fe אז מאמין שגם הs23 fe אכן תומך בכך. בנוסף כל דגמי הfe תומכים בטעינה אלחוטית הפוכה 4.5w , מה שמאפשר להטעין מכשירים מסוימים ללא כבל.

View solution in context

Solution
Haim_Peretz
Active Level 5
Galaxy S
אם אתה מתכוון כמו אצל אייפון אז לא כי צריך לקנות כיסוי עם טבעת מגנטית ואז תוכל להטעין כמו באייפון כמובן שגם צריך מטען שתומך בזה ויש גם טבעת מתכת שאפשר להדביק לכל כיסוי ואז להטעין..

View solution in context

Solution
Haim_Peretz
Active Level 5
Galaxy S
אם תדביק לטלפון טבעת מתכת תוכל גם להטעין אבל צריך לדעת איפה להדביק בגלל שיש בתוך הטלפון כמו טבעת שתפקיד שלה זאת טעינה אלחוטית..

View solution in context

Solution
Haim_Peretz
Active Level 5
Galaxy S
חייב טבעת כי זה לא כמו אייפון שזה מגיע מובנה בתוך המכשיר.

View solution in context

Solution
Haim_Peretz
Active Level 5
Galaxy S
אם זה להניח אז הטלפון שיש לך עכשיו כן אבל אם אתה מתכוון לטעינה אלחוטית מגנטית צריך כיסוי או להדביק טבעת מתכת..

View solution in context

Solution
liad
Expert Level 3
Galaxy S
לא חובה מגנט רק אם תרצה שזה יחזיק אני הוספתי מגנט כי יש לי מטען אלחוטי נייד20241121_152045_1000167324_1732195247.jpg20241121_152025_1000167323_1732195227.jpg

View solution in context

13 Comments
qaz10
Active Level 4
Galaxy S
עם מטען מגנטי מטען שאני מניח אליו את הטלפון כדי שהוא יטען
Solution
Teiffy
Active Level 3
Galaxy S
כן. הs24 fe תומך בטעינה מגנטית (אלחוטית) עד 15w. בכללי זה קיים מאז הs20 fe אז מאמין שגם הs23 fe אכן תומך בכך. בנוסף כל דגמי הfe תומכים בטעינה אלחוטית הפוכה 4.5w , מה שמאפשר להטעין מכשירים מסוימים ללא כבל.
Solution
Haim_Peretz
Active Level 5
Galaxy S
אם אתה מתכוון כמו אצל אייפון אז לא כי צריך לקנות כיסוי עם טבעת מגנטית ואז תוכל להטעין כמו באייפון כמובן שגם צריך מטען שתומך בזה ויש גם טבעת מתכת שאפשר להדביק לכל כיסוי ואז להטעין..
qaz10
Active Level 4
Galaxy S
זה אומר שאני יכול לשים אותו בלי מגן והוא נטען
Solution
Haim_Peretz
Active Level 5
Galaxy S
אם תדביק לטלפון טבעת מתכת תוכל גם להטעין אבל צריך לדעת איפה להדביק בגלל שיש בתוך הטלפון כמו טבעת שתפקיד שלה זאת טעינה אלחוטית..
qaz10
Active Level 4
Galaxy S
גם בלי טבעת זה יטען? ,לפי איך שהבנתי ממך
Solution
Haim_Peretz
Active Level 5
Galaxy S
חייב טבעת כי זה לא כמו אייפון שזה מגיע מובנה בתוך המכשיר.
qaz10
Active Level 4
Galaxy S
לאיפון קונים מגן עם טבעת, פעם היה ליnote והוא לא היה צריך כיסוי עם טבעת הייתי יכול פשוט להניח אותו על המטען
Solution
Haim_Peretz
Active Level 5
Galaxy S
אם זה להניח אז הטלפון שיש לך עכשיו כן אבל אם אתה מתכוון לטעינה אלחוטית מגנטית צריך כיסוי או להדביק טבעת מתכת..