cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Wipe Data Recovery - Galaxy A70

(Topic created on: 04-08-2020 01:56 PM)
447 Views
MBÖ
Active Level 10
Options
Galaxy A

Bir yerde okudum android 10 yükseltmesi sonrası wipe recovery yaptım diyordu bi arkadaş ne işe yarıyor tam olarak bilen var mı cevap verebilir misiniz? 😅

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy A

ben yaptım daha öncesinde telefonum servise gitti garantisiz işlem tespit edildi dikkatli olunuz bu tür işlemleri Samsung önermiyor. Telefonu normal sıfırlamak her zaman daha güvenli.

View solution in context

9 Comments
Galaxy A
ön bellek temizlemek gibi bir olay format misali ama format at daha iyi
MBÖ
Active Level 10
Galaxy A
EyvAllah valla güncellesem mi karar veremedim sıkıntı oluyo genelde sürüm yükseltince.
Galaxy A
bugüne kadar hiç sorun yaşamadım önemli olan güncelleyip format atması ve her şeyi güncel kullanmak,keşke bana da gelse ama malesef
Galaxy A
recovery menüsünden wipe cache data seçeneği. eski sürümden kalan dosyaları silmeye yarar. güncellemeden sonra yapın fakat sorun oluşursa (hızlı batarya bitimi, ısınma vs.) sıfırlayın
jö
Active Level 6
Galaxy A
Güncelleme sonrası fabrika ayarlarına sıfırladım ek olarak bu dediğinizi yapmama gerek var mı
Galaxy A
tabii ki hayır
Galaxy A
ilk önce wipe cache data yapılması lazım eski dosyaları silsin diye sonra eğer sorunlar gerçekleşirse fabrika ayarlarına sıfırlanması lazım
Solution
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy A

ben yaptım daha öncesinde telefonum servise gitti garantisiz işlem tespit edildi dikkatli olunuz bu tür işlemleri Samsung önermiyor. Telefonu normal sıfırlamak her zaman daha güvenli.

MBÖ
Active Level 10
Galaxy A
EyvAllah