cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Andiroid 12 guncellemesi

(Topic created on: 04-18-2022 08:28 AM)
655 Views
Bager_72
Active Level 1
Options
Galaxy A

A51 kullaniyorum andiroid 12 telefonlarinuza geldimi ?

13 Comments
typical_A71
Active Level 5
Galaxy A

hayir ne a51 nede a71-e guncelleme gelmedi  bizlerde sizler gibi bekliyoruz 😑

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Henüz yayınlanmadı.
vedat12
Active Level 6
Galaxy A

Bende a51 kullanıyorum ama gelmedi

Drolax
Active Level 4
Galaxy A
A51 kullanıyorum ama gelmedi, bazen kullanmıyorum şarjda bırakıyorum yine gelmiyor. Hani belki utanıyordur, korkmasın diye hatırlamıyormuş gibi yapıyorum yine gelmiyor. Ha bi de onu beklemiyormuş gibi davranmayı denedim bi gün. Dedim ki ben Android 14 bekliyorum. Herkes 12 beklesin, tabi güncelleme yapıştırmış cevabı, yine gelmiyor. Yani bazen gelmemek adına bu kadar yetenekli bir özellik varken ben niye bu yeteneği heba etmeye çalışıyorum diye kendime soruyorum. Yani bu önemli bir kişilik. Android 12. Yani siz teşriflerinizle bizi onurlandırmak isterseniz ve keyf-i zaataliniz bizlere ulaşmayı kendine hoş görürse gelirler efendim diye karşılaşmamız gerekir. Bence biz ayıp ediyoruz. Saygısızlığın lüzumu yok. Koskoca Android 12 bu. Beklicez. Cık cık cık cık. Olur mu öyle yaa beklememek. Ayıp ayıp... 😁
vedat12
Active Level 6
Galaxy A

Kanka aynı benim kafadansın 😂

Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Merhaba
Cihazınızın güncel yazılım bilgilerini öğrenmek için ve yazılım güncellemeleri takvimini incelemek için Samsung'un resmi internet sitesini ziyaret ediniz
http://www.guncelmiyiz.com/
TabS7ege
Active Level 8
Galaxy A
Gelince paylaşım yapan olacaktır. Hem geldiğinde liste de güncelleniyor oradan da anlayabilirsiniz. Her gün soruluyor soru ve bence forum da gereksiz yer kaplıyor. Sorunu olanın gönderileri aşağıda kalıyor vs...
vedat12
Active Level 6
Galaxy A

Mayıs gelmeden a51 android 12 gelecek gibi hissediyorum 

TabS7ege
Active Level 8
Galaxy A
Zaten her seferinde söylüyorum Türkiye de güncelleme zamanında gelmezse +2 hafta samsung Türkiye bonusu ekle 😂. Bu güncelleme güvenlik güncellemesi gibi birşey, hemen hemen hiçbir işe yarar şey eklenmiyor. Android 10 da ciddi sorunlar vardı herkes 11 i dört gözle bekledi ama şimdi sıkıntı çeken kişi sayısı çok az, heveslenmeye gerek yok yani.