Original topic:

ניו יורק - חלק 3 🗽

(Topic created on: 08-21-2022 06:50 PM)
838 Views
Noysand
Options
גלריה

בשני הפוסטים האחרונים הראתי לכם את המסע האישי שלי בניו יורק, עכשיו הגיע הזמן לצלול לדבר שלשמו התכנסנו 🙂
אני מתנצלת מראש, זה מאודדדד ארוך.
אז קחו לכם איזה נישנוש ומקווה שזה יהיה מעניין!

אז אחרי שבילינו כמה שאפשר בעיר, חזרנו למלון.
דניאלה ואני הלכנו לסיבוב קצר בליטל איילנד שנמצא ממש מול המלון (ארחיב על המקום בהמשך)

image

image

חזרנו, נחנו קצת, הגענו לקבל את הערכה וחזרנו בערב לקבלת הפנים הרשמית!

image

image
הערכה שקיבלנו

קבלת הפנים נערכה בהתחלה במרפסת של המלון, היה משחק בינגו היכרות קצר שבו היינו צריכים למצוא כל מיני אנשים ממדינות שעונות על השאלות שהופיעו לנו.
למשל: מדינה שטסה יותר מ10,000 מיילס כדי להגיע, מדינה שנמצאת בחצי הכדור הדרומי, מדינה שזכתה באולימפיאדה בשנים האחרונות ועוד ועוד.
התמנגלנו קצת עם האנשים ואז נכנסנו לארוחת ערב וישבנו לפי קבוצות שנקבעו לנו מראש. (סה"כ היו 6 קבוצות)
אנחנו היינו בקבוצה 5 יחד עם הולנד וגרמניה.
בזמן שישבנו הסבירו לנו על הלו"ז ועל התחרויות שיהיו. היתה תחרות קבוצתית - וידאו עם פרס של וואטצ'5 ותחרות אישית - 3 נושאים של צילום עם פרס של פליפ4.
בגלל שמאוד רצינו לזכות (אני תחרותית? מה פתאום, חלילה) כבר התחלתי להריץ בראש מה אפשר לעשות. לא ידעתי לגמרי מה הכיוון אבל אחרי האוכל גררנו את כולם לליטל איילנד שהיה ממש מול המלון, ממש שניה לפני שהשמש שקעה לגמרי.
הליטל איילנד זה קבוצה של מעין איי בטון שיש להם יסוד עמוק במים, בפנים יש מלא צמחיה ואזורים יפים לשבת בהם.
עשינו שם שטויות (האי מלא באביזרי מוזיקה כמו לוח עם 9 צלילים שאפשר לנגן באמצעות דריכה עליו, או קסילופון גדול) ובסופו של דבר עלינו לאזור הכי גבוה של האי וצילמנו את מה שהפך להיות הפתיח של הסרטון שלנו 🙂
אחרי שבילינו שם איזה שעה חזרנו למלון וסיימנו את היום.

image

image

image

למחרת היה אירוע האנפאקד!
הגענו לחנות הענקית של סמסונג שהיתה מול המלון ושם נערך כל האירוע.
היו לנו מושבים מול מסך ענק, מאחורינו ישבו שורה של מה שהיה נראה כמו אנשים חשובים ובקומות מעלינו היה אפשר לראות כל מיני כתבים שצופים בכל האירוע מלמעלה.

image
image
מבט מקומת הכניסה למקום שישבנו בו

אחרי החשיפה עצמה היה גם אירוע הממברס לייב.
הצלחנו מידי פעם לראות בפרצופים הקטנים חלק מהחברה שלנו! הצלחתי לראות את קובי, נחום וגם את איתי עם הקטנצ'יק 😁

image
image

אחרי הלייב היו לנו 2 סדנאות, הראשונה הועברה ע"י צלמת מוכשרת בטירוף וזה היה ממש מעניין.

image

ההרצאה הבאה היתה לדעתי פחות מעניינת, אני אפילו לא בטוחה לגמרי על מה היא היתה, משהו עם שיווק. לא ברור.
אחרי זה שיחקנו קצת עם המכשירים החדשים שכבר היו בתצוגה בחנות וחזרנו למלון לארוחת צהריים.

image

אחרי הארוחה הלכנו למתחם החווייתי שסמסונג הקימו, שהיה גם הוא כמה נוח 2 דק' הליכה מהמלון.
הם עשו במתחם הזה עבודה מעולה! היו מלא חללים שונים שמציגים את המכשירים, אביזרים, אג'נדות וכל מה שאפשר לחשוב עליו.
לצערי זירזו אותנו שם בגלל אילוצי לו"ז אז לא הספקתי לצלם הרבה. בחלל האחרון קיבלנו את האוזניות החדשות וחזרנו למלון כדי לצאת ליעד הבא.

image
image
image

לקחו אותנו באוטובוסים לטיימס סקוור להפתעה הגדולה, הגענו לשם ובשעה 16:00 התחילה על המסכים ספירה לאחור שבסופה הופיעה פרסומת של המכשירים החדשים ואחרי זה להקת bts הקוריאנית.
ניצלנו את ההזדמנות שכולנו שם ביעד היפיפה הזה והמשכנו לצלם את הסרטון שלנו 🙂

אחרי זה המשכנו לארוחת ערב לא רחוק משם ולאחר מכן חזרנו למלון.
כשחזרנו הלכנו לצ'לסי מרקט שנמצא לא רחוק מהמלון, זה מתחם די גדול עם המון חנויות אוכל לקחנו גלידה וחזרנו למלון.
בגלל שנזכרתי שצריך צילום לילה לאתגר האישי וזאת ההזדמנות האחרונה גררתי את ניב לליטל איילנד וצילמנו קצת למרות העייפות מהיום הארוך.

image
חשיפה ארוכה במצב פרו

למחרת התחלנו את הבוקר במלון בארוחת בוקר ולאחר מכן היתה סדנה על המכשירים, הביאו לנו לשולחנות את המכשירים החדשים כדי שנוכל לשחק איתם.
בגלל שלא סיימנו עם הסרטון רצנו מהר לחנות של סמסונג כדי לצלם את שאר קטעי הוידאו, חזרנו למלון, ערכתי בשיא המהירות והספקנו להעלות אותו בזמן!
יצאנו ממש מרוצים מהסרטון והיה לנו ממש כיף לצלם את הכל 🙂

אחרי ארוחת צהריים במלון יצאנו לטיול באוטובוס תיירים ברחבי העיר.
בגלל שהיה עומס חום מוגזם ביותר קיצרו לנו את הסיור לשני מקומות בלבד (היתה רשימה של איזה 9 מקומות)
אחד המקומות היה הבאטרי פארק שממנו אפשר לראות את פסל החירות.

image
זום 30

אחרי זה חזרנו למלון כדי לנוח ולהתארגן לאירוע הגאלה בערב.
הגענו למקום, הוגשו לנו קצת נישנושים ושתייה (היתה אמורה להיות ארוחת ערב אבל אחד מהממברס חלה בקורונה אז שינו את מהלך הערב. כמובן שכולם נבדקו וכולם היו בסדר 🙏🏻)

image
image

אחרי הנישנושים הגענו לרגע שלו חיכינו, הכרזת הזוכים!
הקרינו את הסרטונים של כולם, היו קבוצות שעשו דברים נחמדים מאוד אבל היתה קבוצה אחת שבאמת היתה המתחרה הכי גדולה שלנו.
אחרי הרבה רגעי מתח ואמירה של המנחה שזאת היתה תחרות ממש קשה בין 2 קבוצות, הכריזו על הקבוצה הזוכה- קבוצה מס' 2!

קצת התאכזבנו אבל באמת היה להם סרטון ממש מקצועי 🙂

מצרפת קישור לסרטון שלנו, הוא לא עולה כי הוא כבד מידי 😔

https://www.instagram.com/reel/ChIAfv7FW2A/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

אחרי זה עברו להכרזות על הזוכים באתגרים האישיים.
באתגר צילום הלילה זכה בחור מקוריאה, באתגר הפורטרט זכה בחור ממקסיקו ובאתגר עריכת פוסט זכה *תופים גבירותי ורבותי, תופים* 🥁🥁🥁
אני! 😱

image

אחרי כל החגיגות והצילומים (צילמו אותנו 24 שעות ביממה בערך) חזרנו למלון והלכנו לארוחת ערב, נשארנו הקבוצה שלנו כי ממש התחברנו והלכנו לאכול ארוחה איטלקית טובה ולחגוג את הערב האחרון שלנו.

image

למחרת היה לנו קצת זמן עד הנסיעה לשדה תעופה אז הלכנו בבוקר לארוחת בוקר ולאחר מכן הלכנו לתערוכה שהיא מיצג וידאו.
הנושא היה נוירונים במוח בכל מיני שלבים בחיים, זה היה מעניין ובחלקו עוצמתי.

image
image
image

בגלל שזה היה יחסית מהיר וליד המלון רצנו לאחר מכן ישר למתחם של סמסונג שהיינו בו יומיים לפני.
מסתבר שעשו שם פעילות שצריך לאסוף חותמות מכל מיני תחנות במתחם ובסוף אפשר לקבל כל מיני דברים נחמדים. אני קיבלתי מדבקות של סמסונג וסיכה של הפליפ4 בתכלת, ניב ודניאלה קיבלו שקית בד של סמסונג וסיכות פליפ4 בלבן.

image

אחרי זה רצנו חזרה למלון, סיימנו לארוז וירדנו כדי לנסוע ולהיפרד מכולם.
מוזר איך ב4 ימים מתחברים ככה לאנשים, בתכלס זה כי לכולנו יש נושא משותף - סמסונג!
היה עצוב להיפרד מכולם אבל יש לנו אינסטגרם אחד של השני וקבוצת ווצאפ אז בטוח נצליח להתעדכן מידי פעם 🙂

וזהו, כאן נגמר המסע.
מסע מטורף וחווייתי שנהנתי בו בכל רגע (גם כשהתלוננתי על החום)
לא יכולתי לבחור אנשים יותר טובים שיצטרפו אליי למסע הזה מניב ודניאלה!
ניב, שהתשוקה שלו לסמסונג כל כך גדולה שזה פשוט עובר הלאה לכל מי שבסביבה. אין יותר כיף ומלהיב להיות בחברת בן אדם שרואים עליו את ההנאה שבמסע הזה.
ודניאלה, שהיתה בשבילנו 24 שעות ביממה. ענתה לנו על כל החפירות שלנו ודאגה שהכל יתנהל בצורה הטובה ביותר בשבילנו.
מזל שהיית איתי בטיסה הסיוטית חזור לארץ, לא יודעת מה הייתי עושה אם לא 😅

וכמובן תודה לכם על הפרגון והאהבה ולמנהלים ששלחו אותי לחלום הזה 💜

35 Comments
kobi-dadon
Expert Level 5
גלריה
תודה על השיתוף ! נשמע חוויה מטורפת
גלריה
אכן היה מטורף!
Smiley101
Active Level 10
גלריה
ואווו פשוט חוויה עצומה לקרוא את הכול
ולראות את כל החוויות ולשמוע על התחרויות וההיכרות עם קבוצות ממדינות שונות

פשוט הכול מטורף😍❣️
גלריה
לגמרי! 😁
אריקו
Expert Level 5
גלריה
איזה יופי של חוויה, העברת לנו את החוויה שלך בצורה הכי מדהימה שיש
גלריה
חוויה של פעם בחיים ממש 😁
שמואל
Expert Level 5
גלריה
וואו נוי,אני קראתי את הכל בהשתוקקות ונהניתי לקרוא כל מילה ומילה!
אני כל כך מאושר שזכית בטיסה לאירוע ושזכית בתחרות
הדברים האלה ,כל מה שעשית שם זה החלום הכי גדול שלי והדבר שאני הכי שואף לו,הלוואי ופה בארץ יתחילו את תכנית המייקרים ואני אהיה אחד מהם,זה החלום שלי ואני מודה לך כל כך ששיתפת אותנו בחוויה המדהימה הזאת ועשית את זה בצורה מדהימה ומושלמת שמעבירה את החוויה יפה כל כך!
שמח כל כך בשביל ובשביל ניב! הכי מגיע לכם בעולם ובע''ה בעתיד אולי יתווסף מקום לעוד מישהו כמוני
ותאמינו או לא אבל בתמונה שצילמת מהממברס לייב רואים אותים באחת המשבצות! תפיסה מעולה נוייי
Nivnaor32
Expert Level 5
גלריה
🤍
גלריה
תודה שמואל!
שמחה שהצלחתי להעביר את החוויה שלי הלאה, בטוחה שגם זמנך יגיע ותייצג אותנו בכבוד 🙂
ודייי איפה אתה בתמונה אני לא רואההה