Zamzung türkiyenın şu tembelliği hiç hoşuma gitmiyor madem telefon ekranından bilgi vereceksin türkçe dilini kullanarak ekran görüntüsü kullanın çok mu zor yani samsung korenin yaptığı gibi yapmak adamlar ne güzel kendi dilinde yapıyor sizde türkçe dilinde yapın kopyala yapıştır yapmayın k.b ama şu samsung türkiye ekibi türk halkına bunu yapıyorsa o ekipten hiç bir cacık olmaz 😊👍 Bulunduğunuz işin hakkını layıkı ile yapın türk halkına önem verin. @Global_Contents eleştiriye açık olup kendinizi geliştirmek istiyorsanız bu yorum silinmesin dikkate alın ! 😘
Madem bu kadar ilginiz var o zaman size ben bir eleştiri yapayım Eğer eleştiri kaldırabilecek düzeyde kaliteli insanlarsınız şu bahsettiğiniz özellikler A serisi telefonlara ve Tabletlere daha çok lazım sebebi ise A serisindeki ve tabletlerdeki optimizasyon tamamen leş bunu bilmiyor olamazsınız zaten aynı zamanda buradaki insanlar her gün burada 1000 tane konu açıyorlar ayar yaptım ayar yaptım ekran sürem şöyle oldu Tekrar ayar yaptım insanlar ayar yapa yapa kafayı yemiş durumda Yani neden Apple gibi otomatik optimizasyon koymuyorsunuz ki cihazlarınıza otomatik optimizasyondan kastım şu Ben 8 yıldır Apple cihazları kullanıyorum Fakat son 2 yıldır Samsung cihazlarımı da kullanıyorum tablet tarafında Ama mesela bir ay sm4 Ultra deneyimim oldu ve tamamen leş olduğunu düşünüyorum mobil taraftan Çünkü gerçekten telefonları veya herhangi bir tabletinizi optimize etmek bu kadar zor olmamalı insanlar bu kadar çok ayar yapmak zorunda kalmamalı özgürlük sunmaktan kastınız Eğer İnsanların özgürlüğünü arttırıp verdikleri fiyatı performans oranında dengeleyemiyorsanız zaten bu işi yapmayın bakın Millet burada a serisinde yok yazmış a serisine neden yok ki A sayısı zaten zamanla kasmaya başlayan dolmaya başlayan bir cihaz S serisi zaten yavaşlamıyor tamam s serisinde de olsun bu. Fakat 3 parti uygulamalar bile kullanmama rağmen arka planda sistem uygulamalarını kapatsam bellek kullanımını minimuma düşürsem bile şarjım hızlı bitiyor Yani benim anlamadığım şey şu ben Apple kullanıyorum iPhone 15 Pro Max kullanıyorum telefonumu şarj ediyorum %100 şarjda ve yıllardır benim maalesef bir huyum var %100 parlaklıkta Tüm cihazlarımı kullanıyorum geceleri dahil yani karanlıkta dahil böyle bir hastalığın mı var huyum mu var bilmiyorum Yani ben böyle kullanıyorum ve tepe tepe kullanmama rağmen benim şarjım 24 saatimi kesinlikle ve kesinlikle çıkarabiliyor Ama hiçbir Samsung cihaz bana bu performansı vermedi ne s24 Ultra ne Samsung Galaxy Tab S8 ne Tab S8 Ultra hiçbir zaman bana bu değerleri veremediniz kağıt üstünde Apple miliamper oranını düşük yazıyor veya batarya gövde oranı düşük yazıyor veya performans sayaçlarını düşük yazıyor fakat Samsung her zaman bunu yüksek yazmasına rağmen apple'ı hiçbir zaman performans açısından geçemedi Yani gerçekten bir sistem optimiz etmek bu kadar zor olmamalı ya yazılımcılarımız çok kötü Ben de bir yazılımcı olarak zaten bu yorum yapıyorum öğrenciyim yazılımcıyım son sınıfım şu anda Yani ben bile mobil tarafta kendi işletim sistemi yapabiliyorsam kendim optimizasyonlarımı yapabiliyorsam ve bunu açık kaynak bir ortamda çoklu platform destekli yapabiliyorsam Ve siz bunu Koskoca Samsung olarak Optimize edemiyorsanız yazıklar olsun Ne diyeyim ki Gerçi yorumumu benim silersiniz Çünkü eleştiri kaldıramazsınız Muhtemelen Çünkü bu forumdaki görevlilerin çoğu daha doğrusu Hadi onlara da ben bir şey söylemeyeyim Ama herkes şikayetçi yani öyle değil Neyse Umarım bir gün Apple kadar iyi bir optimizasyon veya iyi bir sistem yaparsınız Ne diyeyim ki Ne diyebilirim ki hiçbir şeyin değişmeyeceğini biliyorum
A seisinde böyle var.Ancak güç tasarrufunda cpuyu gpuyu donanım güç tüketimini azalttığınıdan dolayı ekran parlaklığına kadar , oyunlarda bariz fps düşmesi veya takılma yeme olasılığı var. Oyuna göre değişir.
@Lian1 uzun uzun yazmışsın sana sebebini söyleyim . İphon 60hrz ekran kullanıyor samsung 120 herz ekran kullanıyor. Git ayarlardan ekran hrz'ini 60a çek görürsün o zaman şarjı uzun mu gidiyor kısa mı gidiyor.
Herkes A serisi niye yok demiş bu fiyattaki telefonlar için gayet normal arkadaşlar. S , flip serisinden bi farkı da bi zahmet olsun. İllahaki OS farkı olacak yoksa herkes A serisi alsın o zaman. Satıcı S serisi nasıl satsın. Farkı olacak tabii arkadaşlar.