Galaxy Watch'unuzdan tam anlamıyla yararlanmak için doğru bir şekilde şarj ettiğinizden emin olun. İlk kullanımdan önce veya uzun bir süre kullanılmadığında şarj edilmelidir. Saatinizin pil ömrünün Wi-Fi bağlantısına, kullanılan uygulamalara ve arama ile mesajların sıklığına bağlı olduğu unutulmamalıdır. Aşağıda verilen bilgiler, saatinizi doğru bir şekilde şarj etmenize yardımcı olabilir.
Not: Galaxy Watch'unuza zarar vermemek için yalnızca Samsung onaylı şarj cihazları, piller, kablolar ve dock'lar kullanmanız en iyisidir.
Galaxy Watch'u Şarj Etme
Saati kablosuz şarj cihazının üzerine yerleştirirken saatinizin arka yüzünü kablosuz şarj cihazının ortasıyla hizalayın.
Galaxy Watch'u uyumlu bir kablosuz şarj pedi veya benzer işlevselliğe sahip bir cihazla da şarj edebilirsiniz.
Wireless power sharing kullanarak şarj etme
Galaxy Watch, yenilikçi Wireless power sharing özelliği sayesinde bir Galaxy telefon ile şarj edilebilir.
Adım 1. Galaxy telefonunuzun üst kısmından iki parmağınızla aşağı kaydırarakQuick paneliaçın >Wireless power sharingsimgesine dokunun.
Adım 2. Galaxy Watch'u Galaxy telefonunuzla (model S10 veya daha yüksek) sırt sırta yerleştirin.
Adım 3. Şarj başladığında telefon bir kez titrer ve saat ekranı şarj olduğunu gösterir.
Adım 4. Saat için yeterli güç aktarıldığında cihazları ayırın ve telefonda Wireless power sharing özelliğini devre dışı bırakın.