[S25] Yatay Mod

Global_Contents
Community Manager
Options

Yatay Mod

Uygulama ve widget'ların görünümü artık hem dikey hem de yatay modlarda tutarlı kalacak. Yatay görünümde, uygulamalar otomatik olarak yeniden hizalanacak ve en fazla alanı kaplayan araçlar başta olmak üzere sol köşeden başlayacak. Bu, kullandığınız yerleşime bağlı olarak ızgaranın yeniden konumlandırılmasına neden olabilir (örneğin, 4x6 yerleşimi yatay görünümde 6x4 olarak ayarlanacaktır).

Global_Contents_0-1741841934952.png

Global_Contents_1-1741841934954.png

Ana ekran için otomatik döndürmeyi yatay moda etkinleştirme

Global_Contents_3-1741841937923.png

Adım 1. Hızlı ayarlar paneline erişmek için sağ köşeden aşağı kaydırın > Otomatik döndür simgesine dokunarak etkinleştirin.

Global_Contents_5-1741841939107.png

Adım 2. Otomatik döndür ayarlarını açmak için Otomatik döndür simgesine basılı tutun.

Global_Contents_7-1741841937578.png

Adım 3. Yatay görünümü etkinleştirmek için Ana ekran seçeneğini açık konuma getirin.

Durum Çubuğu
Durum çubuğunun yatay görünümde görünmediğini fark edeceksiniz. Durum çubuğunu görmek için ekranın üstünden aşağı doğru kaydırın, bildirim ve hızlı ayarlar paneline erişmek için bir kez daha aşağı kaydırın.

Ana ekranı düzenleme
Ana ekranı düzenleme özelliği, hem yatay hem de dikey görünümlerde aynı düzen formatını korumak için yatay görünümde kısıtlanmıştır.

• Uygulama simgelerini ve widget'ları taşıma veya silme desteklenmez.
  • Klasörleri yeniden boyutlandırma desteklenmez.
Tags (2)
2 Comments