Highlighted
Active Level 1
Can someone help ? I am unable to use mobile data even after getting full network, the wifi is working. The mobile data doesn't shows lte/3g symbol. My phone is galaxy s9. I restarted everything, even formated my phone. Tried all the possible suggestions on this still unable to connect to internet. 
22 Comments
Highlighted
Expert Level 5

sim is corrupted  need to change your sim card

Reply
Loading...
Highlighted
Active Level 1
the same sim is working in other phone
Reply
Loading...
Highlighted
Active Level 1
can you explain me the billing cycle in data usage ?
Reply
Loading...
Highlighted
Active Level 7
first remove the sim card and insert properly. then go to settings > connection > mobile networks > check volte settings enabled and network mode selected to auto (lte/3g/2g) > next tap network operators > select automatically.
sometimes turning on and off flight mode helps.

☆ if your problem solved tap three dot button and accept as solution.
Reply
Loading...
Highlighted
Active Level 1
I tried the process you told me. Its the same as before. Look my mobile data is on and its set to lte/3g/2g, network operators is set to automatic.
Reply
Loading...
Active Level 7
can you make calls? or else put other sim in your phone check the situation.
Reply
Loading...
Highlighted
Active Level 1
yes i can make calls...tried another sim the same situation is in that sim also
Reply
Loading...
Highlighted
Active Level 3
remove data usage limit
Reply
Loading...
Highlighted
Active Level 1
i removes data usage and data warning, there can be a problem in handset ?
Reply
Loading...