cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

tab s9 fe+ hayal kırıklığı

(Topic created on: 01-20-2024 03:26 PM)
837 Views
zebaring
Active Level 1
Options
Tabletler
aşırı kasıyor, ısınıyor ve dün aylardır yazdığım notum hata verip silindi. kötü bir tablet verdiğim paranın üstüne koyup Apple alsaydım diyorum. tek iyi yanı hoparlörü ses kalitesi onu da yüksek ses kullanınca hem şarjı çabuk bitiyor hem aşırı ısınıyor OLMADI samsung yakıştıramadım 
22 Comments
nonamee_s23
Active Level 10
Tabletler
Huawei matepad aldığıma bir kez daha sevindim eğer tab s9 fe uygun olsa onu almayı düşünüyodum iyi ki almamışım ısınması neyse de yeni bi tabletin kasması hiç iyi değil belki bi çözümü vardır servise götürün derim
zebaring
Active Level 1
Tabletler
teşekkürler götüreceğim😞
DFR_A12s
Active Level 8
Tabletler
Bu kadar kasması imkanı yok bu arada anormal bu
nonamee_s23
Active Level 10
Tabletler
Bilemiyorum artık gerçekten samsung işlemci konusunda hiç iyi değil.stabilliği bi türlü yakalayamadı.exynosun yanından bile geçmem. Tab s9 alsan bi dünya para ya paraya biraz kıyıp tab s9 plus yada ultra alcan ya da başka markalara yönelmek lazım.uygun modellere boşu boşuna 13 14 bin lira verilmez
0 Likes
DFR_A12s
Active Level 8
Tabletler
Anlamıyorum bende nasıl beceriyorlar neyi yanlış yapıyorlar şu işlemcileri yaparken üstelik sürekli tekrar etmesi sorunların akıl alır gibi değil
pembepanzer
Active Level 5
Tabletler
s9 fe'yi bırakıp tab s8 aldım işlemcisi iyi diye o da hayal kırıklıgına ugrattı one ui 6 bile gelmedi ipad 9 uma geri döndüm
0 Likes
pembepanzer
Active Level 5
Tabletler
Normal knk ben de kullandım exynos 1380 o çözünürlüğe asla yetmiyor çöp gibi bi şey ve samsungun optimizasyonu da iyi değil bence
0 Likes
Tabletler
Bu durum işlemci kaynaklı samsungşu baş belası exynos işlemcileri kullanmaması gerek bir kez daha üzgünüm sizin adınıza🥹👍👋
zebaring
Active Level 1
Tabletler
teşekkürler 😞